ATM Paramı Yuttu Ne Yapabilirim ?
-
aynısı bana oldu cumartesi para yatırdım karttan otobüs biletimi çekecektim para sıkıştı dedi bende bankayı aradım pazartesi kontrol edilip bilgi verilecek dendi pazartesi para hesabıma geçti o parayı her türlü alırsın :D
edt : pazartesi bankaya gitmiştim ama ne için gittim hatırlamıyorum belki onlar çagırmışlardır tam hatırlamıyorum
sahinka tarafından 19/Tem/14 11:24 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam kaç edet parayı aynı anda makinaya sokmaya çalıstın. ?
-
THT2005 bunu yazdı
Hocam onu bilmiyorum malesef. 50 adetin üstündemi yoksa altında mı.
-
2 kere paramı yutmuştu
ilkinde şubeye yuttuğu atmyi tarihi verdim 1 gün sonra hesaba yatırdılar
ikincisinde müşteri hizmetlerini aradım atmin yerini tarihi verdim 1 hafta içinde hesaba yüklediler
bir kere de atm paramı parçalamıştı, yırtık parayla şubeye gittim yenisiyle değiştirdiler : )
-
benim de yutmuştu atm hiç bir uyarı vermeden anasayfaya döndü , direk girdim şubeye az önce atm paa yuttu dedim anında nakit oalrak verdiler , sadece parayı elden aldığıma dair kağıt imzalattırdılar
BlackApple tarafından 19/Tem/14 12:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben de cuma akşamı yaptım. İki gün mecbur bekleyip öyle gideceğim bankaya. h.içi olsa belki daha erken çözümlenebilirdi.
-
HanDSomE bunu yazdıTHT2005 bunu yazdı
bankaların lımıtlerı 2000-3000 arası dıye bırsey bılıyorum onu aşıncada yuturuyor
-
polise molise gerek yok hacı ya naptın amk terörö suçu yok ortada sakin ol alırsın parayı :)
-
h2run bunu yazdıHanDSomE bunu yazdıTHT2005 bunu yazdı
bankaların lımıtlerı 2000-3000 arası dıye bırsey bılıyorum onu aşıncada yuturuyor
Hocam o miktarın üstündeydi. Uyarı versin geri göndersin. Daha öncede yaptım uyarı vermedi. Kafama edim. Bundan sonra 50 tl için bile şirket içinde şube var zaten ona gidicem yorulsunlar
Tnrsk bunu yazdıpolise molise gerek yok hacı ya naptın amk terörö suçu yok ortada sakin ol alırsın parayı :)
Hocam en üst fantazi fikirler. Uğraştırsınlar harbi yaparım .d
HanDSomE tarafından 19/Tem/14 12:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam daha önceden başıma geldi Vakıfbank ATM si kapandığı için paramı yuttu üzerinden yaklaşık 1 hafta sonra gittim ATM sorumlusu eleman kontrol etti o tarihi ve fazla para olduğunu tespit etti benim dediğim miktarla uyduğu için sıkıntı çıkarmadan verdi parayı. Sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum