ATM Paramı Yuttu Ne Yapabilirim ?
-
Hocalar,
Akbank para yatırdım bir miktar, devam etmek istiyormusun dedi evet dedim geriye kalanı koydum. Fakat para sıkıştı dedi telefon numaramı vs sordu. Nette araştırdığımda alamayanda olmuş çok geç alanda. Pazartesi sabah lazım. Ne yapabilirim ? Cıngar çıkarıp polisi banka önüne çağıracak kadar ileri mi gideyim ? Varmı görüşleriniz. veya Başına gelen ? -
pazartesi bankanın güvenliğine git şu gün şu saatte şu kadar param sıkıştı de verirler. Arkadaşın da başına geldi o şekilde aldı. Sonuçta o gün o saatte baranın sıkıştığını bilen bi sen varsın.
-
FiL3MAN bunu yazdı
pazartesi bankanın güvenliğine git şu gün şu saatte şu kadar param sıkıştı de verirler. Arkadaşın da başına geldi o şekilde aldı. Sonuçta o gün o saatte baranın sıkıştığını bilen bi sen varsın.
Hocam arkadaşım yanımda ve kamera kaydıda var ek olarak. Bunlarda işime yarar mı sence? Mevzuatı uzatırlarmı. Dilekçe doldur yürü git bakarız vs derler mi ? Arkadaşların ne kadar para kaptırdı ne kadar sürede çözdüler?
-
Turkiye'de bu isin dolandiriciligi cok oldugu icin bankalar da her mevzuyu ince eleyip sik dokumak zorunda kaliyor. Kimi zaman vermiyor bile parayi.
Amerikada online chat yaptim bankayla, 5-6 soru sordu, aksamina parami yatirdilar. Ne bicim muslumaniz anlamadim, guven sifira inmis.
-
mizahi bunu yazdı
Turkiye'de bu isin dolandiriciligi cok oldugu icin bankalar da her mevzuyu ince eleyip sik dokumak zorunda kaliyor. Kimi zaman vermiyor bile parayi.
Amerikada online chat yaptim bankayla, 5-6 soru sordu, aksamina parami yatirdilar. Ne bicim muslumaniz anlamadim, guven sifira inmis.
Hocam istediğini sorsun vermeyeceğim cevap yok. Para düşük birşey değil. Pazartesi sabah acil ötesi lazım. Benim hatam değil bankanın hatası. Vermemesi mümkün olmaması lazım. Azımsanacak miktar değil. Yaptık salaklık atm kullandık.
-
HanDSomE bunu yazdı
Hocam arkadaşım yanımda ve kamera kaydıda var ek olarak. Bunlarda işime yarar mı sence? Mevzuatı uzatırlarmı. Dilekçe doldur yürü git bakarız vs derler mi ? Arkadaşların ne kadar para kaptırdı ne kadar sürede çözdüler?
Hocam eğer atm bankanın önündeyse pazartesi alabilirsin ama eğer bankanın önünde değilse bi kaç gün sonra ancak alabilirsin çünkü bankamatiklere haftada bi gün geliyolar
-
akbank bana da yaptı geçen hafta 20 tl çekeyim dedim kartı geri verdi parayı vermedi anasını satim. sonraki gün gittim falan yarına kadar hallederim dedi.
-
bankaya dilekçe veriyorsun biraz çıngar çıkarırsan işlem hızlanır
-
misterio_junior bunu yazdıHanDSomE bunu yazdı
Hocam eğer atm bankanın önündeyse pazartesi alabilirsin ama eğer bankanın önünde değilse bi kaç gün sonra ancak alabilirsin çünkü bankamatiklere haftada bi gün geliyolar
Hocam direkt şubenin kendi atm'si. Yani arka tarafı şubenin içinde. Lotus hocamında dediği gibi en sonunda olmadı cıngar çıkarıp polis çağırır. Şubedeki herkesten şikayetci olurum.
-
Gün ve saate veriyorlar arkadaşımın başına geldi. İş Bankasındandı o..
Hatta arkadaşımın yanında listeye baktılar bayağı uzundu liste ATM'ler doyumsuz :))
-
@serdar hocam konuya bekleniyor...