Ayasofya'da Namaz
-
Haberleri takip ediyorsanız görmüşsünüzdür.
Trabzon Maçka'da ki Sümela Manastırını bir günlüğüne ibadete açtılar. Birçok farklı ülkeden Hristiyanlar geldi ayinlerini yaptılar.
Şimdi bende diyorum ki;
Madem Sümela Manastırını 1 günlüğüne dahi ibadete açabiliryorsanız, Ayasofyayı'da açın.
Ayasofya cami olarak vakfedildi, cami olarak kullanılmalı. Maden sürekli ibadete açılmıyor en azından %98 in müslüman olduğu ülkede hristiyanlara
gösterdiğiniz 1 günlük müsammahayı bizlere gösterin ve dinimizce kutsal bir günümüzde Ayasofyayı ibadete açın.
-
Ben artık bu ülkeden hiçbirşey beklemiyorum...
-
Sümelanın sürekli açık kalması biraz mantıklı olmazmı karadenizin ekonomik açıdan gelişmesi için baya + bir yönü olur bence . Zarar verilir çok derseniz bilemem hiç gitmedim yani somut bi fikrim yok :|
-
Umarız ki birgün sürekli olarak ibadete açılır.
-
''Bartholomeos, konuşmasının bir yerinde dolaylı olarak, 1919-1924 yılları arasında Türkler tarafından yapıldığı iddia edilen sözde pontus soykırımı'na kısa bir göndermede bulundu. bartholomeos, 'pontus'ta hayatını kaybeden kardeşlerimiz' ifadesini kullandı.''
-
Ben harbiden hiç birşey beklemiyorum bu devletten bir şey...
-
http://www.youtube.com/watch?v=QCHghCyw6js
21.yy Türkiye Ensitütüsü başkanı eski MHP genel başkan adayı Profösör Ümit Özdağ bakın ne diyor..
-
Bence, ne olursa olsun ibadathaneler eğer maksadını aşmıyorsa kesinlikle kapatılmamalıdır. Her ne kadar Türk ve Müslümanda olsam, kiliselerin kapatılmasını saçma buluyorum. Nasıl ki bir çok avrupa ülkesinde camiler yasaklanıyor diye protesto edip, kin besliyorsak, aynı şekilde bizde Hristiyanlara bu şekilde davranamayız.
Kimsenin kilisesini müze yada bize ait bir ibadethaneye çeviremeyiz.
Eğer hoşgörü bir halksak buna izin verilmesini de normal karşılamamız gerekiyor...
-
hacım herkes istediği dini yaşamalı..
çok gzel hareketti takip ediyorum ama bizim türk milleti ona böyle yapıyon bana niye ypmıyon der herzaman
-
Bence Ayasofya tekrar kilise olarak ibadete acilmali.
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------
Bence Ayasofya tekrar kilise olarak ibadete acilmali.
-----------------------------Senin ki daha güzelmiş.