Ayna Testi
-
o zaten varki aynaya baktığında bu yüz bana ait aslında sen o yüzde değilmişsin gibi olur ama gözler burun flan senındır şaşırırsın hatta kaşlarını flan kaldırırsın kontrol edebiliyorum diyerek sevinirsin nerdesi garip anlamadım
-
Online listesinde azalma var. (: Baya bir kişi şu an ayna karşısında sanırım.. Ama gerçekten işe yaraması için son olarak şu soruyu sorun."Ben Delimiyim ?"
-
konpi bunu yazdı:
-----------------------------birisi geceleri aynaya uzunca bakarsan cin görürsün demişti bilemiyorum artık ne kadar doğrudur :W
-----------------------------
cin min bilmemde bi ara gece 2-3 civarı uykudan kalkıp lavaboya gittim. ışığı açmadım çünkü salonun ışığı banyoya yansıdığı için o ışıktan yararlanıyordum. Normalde gözlerim kahverengidir biraz durakladım aynaya baktım gözlerimin içine konsantre oldum artık uyku sersemliğindenmidir ne ise göz bebeklerim kıpkırmızı kesilmiş aynada yüzümün hertarafı karanlık sadece gözlerim parlıyor o anda cem yılmazın tabiriyle içime doğru sıçmak nasıl bişe onu anladım aq. :)
-
bunu kendi kendime denerken bulmuştum dalga geçenler olabilir ama uzun uzun bakınca kendinize yabancılaşıyorsunuz korkmaya bile başlıyorsunuz görününüzden
-
rebellisch bunu yazdı:
bunu kendi kendime denerken bulmuştum dalga geçenler olabilir ama uzun uzun bakınca kendinize yabancılaşıyorsunuz korkmaya bile başlıyorsunuz görününüzden
Ben hergün saçlarımı yapmak için 1 saat aynayla yakın temasta bulunuyorum , şimdiye kadar öyle bişey olmadı :/ -
aynısını 6 sene önce keşfetmiştim bir tek ben biliyorum sanmıştım delirdiğime inanmıştım :D
-
Hocam ben 15 li yaşlarımda yapmıştım gerçekten insanı ürpertiyor. Eğer bu delilikse tek değilsin hocam.
-
meraktan çatlıcam bende denicem :D
edit : tırstım lan :|
-
ben onun daha risklisini yaptım. gecenin bi körü evde kimse yok. aynaya geçip ben deliyim ben deliyim diyodum :D
-
Denemem ben korkarım :p