Ayna Testi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

o zaten varki aynaya baktığında bu yüz bana ait aslında sen o yüzde değilmişsin gibi olur ama gözler burun flan senındır şaşırırsın hatta kaşlarını flan kaldırırsın kontrol edebiliyorum diyerek sevinirsin nerdesi garip anlamadım

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Online listesinde azalma var. (: Baya bir kişi şu an ayna karşısında sanırım.. Ama gerçekten işe yaraması için son olarak şu soruyu sorun."Ben Delimiyim ?"

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    konpi bunu yazdı:
    -----------------------------

birisi geceleri aynaya uzunca bakarsan cin görürsün demişti bilemiyorum artık ne kadar doğrudur :W

cin min bilmemde bi ara gece 2-3 civarı uykudan kalkıp lavaboya gittim. ışığı açmadım çünkü salonun ışığı banyoya yansıdığı için o ışıktan yararlanıyordum. Normalde gözlerim kahverengidir biraz durakladım aynaya baktım gözlerimin içine konsantre oldum artık uyku sersemliğindenmidir ne ise göz bebeklerim kıpkırmızı kesilmiş aynada yüzümün hertarafı karanlık sadece gözlerim parlıyor o anda cem yılmazın tabiriyle içime doğru sıçmak nasıl bişe onu anladım aq. :)

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

bunu kendi kendime denerken bulmuştum dalga geçenler olabilir ama uzun uzun bakınca kendinize yabancılaşıyorsunuz korkmaya bile başlıyorsunuz görününüzden

memento mori.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

rebellisch bunu yazdı:

bunu kendi kendime denerken bulmuştum dalga geçenler olabilir ama uzun uzun bakınca kendinize yabancılaşıyorsunuz korkmaya bile başlıyorsunuz görününüzden

Ben hergün saçlarımı yapmak için 1 saat aynayla yakın temasta bulunuyorum , şimdiye kadar öyle bişey olmadı :/

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

aynısını 6 sene önce keşfetmiştim bir tek ben biliyorum sanmıştım delirdiğime inanmıştım :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Hocam ben 15 li yaşlarımda yapmıştım gerçekten insanı ürpertiyor. Eğer bu delilikse tek değilsin hocam.

since 2005 // tbt
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

meraktan çatlıcam bende denicem :D 

edit : tırstım lan :|

dewdim dewrildim geldim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

ben onun daha risklisini yaptım. gecenin bi körü evde kimse yok. aynaya geçip ben deliyim ben deliyim diyodum :D

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek

Denemem ben korkarım :p

west[at]tahribat.com
Toplam Hit: 14556 Toplam Mesaj: 96