Ayna Testi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

bakalım

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

uzaylı tarikatından sonra birde ayna tarikatımı çıkıyor :D  gözler tam dik açı ile baksın kafayı sıyırtabilir. kendi enerjiniz size geri gelmesi kısa devre gibi muhabbet arızalara yol açabilir dikkat.

Temel adalettir .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

arkadaş sen kimsin ?

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

küçükken aynanın karşısına geçip yapmışlığım var ama bu kadar ilginç bu olay olduğunu düşünmedim. çoğu insan hayatında en az bir kez yaşamıştır bu olayı bence.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hoca aynaya gerek yok, olmak istedigin insanmisin degilmisin bunu dusundugunde zaten sogursun kendinden.

la liberte ne meurt jamais.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nalinisyani
    nalinisyani's avatar
    Erkek

hacı madalyamı verdiler eline ne geçti böyle yaptında bence sen aynaya değilde doktora görün

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Bazen bu dedıgın tarz deıl de tam anlamıyla,buna yakın seylerı canım sıkıldıgında yanı bırseye sınırlendıgımde,yada bırıne kızdıgımda,kotu olaylar ust uste geldıgınde yapıyordum...Insan kendıne gelıyor :) ve o an aklında ne kadar aptalca seyler varsa,o sınırlerden bıraz da olsa arınabılıyor.

Ustune yuzunede soguk suyu vur tamamdır hacı :)

Yanlız Pıskolojık seyler bunlar...Benım pıskolojımde bozuk oldugundan bende ıse yarıyor.Herkesde yarar mı? -Yaramayabılır.Normaldır.

Allah büyüktür vesselam...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Hoca profilindeki resim senin resmin mi? :D:D

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek

Sanki bu uygulama daha çok aylak insanların yapacak birşey bulamamasından kaynaklanıyor. Ayna karşısına geçip kendi kendini kemireceğine çık piyasaya ben buyum abi de beni böyle bilinde herkes ne olduğunu görsün. :)

zzzzzz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

YA ŞU PSİKOLOGLARIN GÖSTERDİĞİ BU RESME BAK NE GÖRÜYORSUN MÜREKKEP LEKELERİNİN GENEL ADI NEDİR BULAMADIM BİLEN ???

"bea"
Toplam Hit: 14557 Toplam Mesaj: 96