Ayna Testi
-
bakalım
-
uzaylı tarikatından sonra birde ayna tarikatımı çıkıyor :D gözler tam dik açı ile baksın kafayı sıyırtabilir. kendi enerjiniz size geri gelmesi kısa devre gibi muhabbet arızalara yol açabilir dikkat.
-
arkadaş sen kimsin ?
-
küçükken aynanın karşısına geçip yapmışlığım var ama bu kadar ilginç bu olay olduğunu düşünmedim. çoğu insan hayatında en az bir kez yaşamıştır bu olayı bence.
-
hoca aynaya gerek yok, olmak istedigin insanmisin degilmisin bunu dusundugunde zaten sogursun kendinden.
-
hacı madalyamı verdiler eline ne geçti böyle yaptında bence sen aynaya değilde doktora görün
-
Bazen bu dedıgın tarz deıl de tam anlamıyla,buna yakın seylerı canım sıkıldıgında yanı bırseye sınırlendıgımde,yada bırıne kızdıgımda,kotu olaylar ust uste geldıgınde yapıyordum...Insan kendıne gelıyor :) ve o an aklında ne kadar aptalca seyler varsa,o sınırlerden bıraz da olsa arınabılıyor.
Ustune yuzunede soguk suyu vur tamamdır hacı :)
Yanlız Pıskolojık seyler bunlar...Benım pıskolojımde bozuk oldugundan bende ıse yarıyor.Herkesde yarar mı? -Yaramayabılır.Normaldır.
-
Hoca profilindeki resim senin resmin mi? :D:D
-
Sanki bu uygulama daha çok aylak insanların yapacak birşey bulamamasından kaynaklanıyor. Ayna karşısına geçip kendi kendini kemireceğine çık piyasaya ben buyum abi de beni böyle bilinde herkes ne olduğunu görsün. :)
-
YA ŞU PSİKOLOGLARIN GÖSTERDİĞİ BU RESME BAK NE GÖRÜYORSUN MÜREKKEP LEKELERİNİN GENEL ADI NEDİR BULAMADIM BİLEN ???