Ayna Testi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

hocalar böyle şeylere fazla kaptırmayın kendinizi aklınızı yitirirsiniz :)

Hayat paylasmaktır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nankeur
    nankeur's avatar
    Erkek

ewet  imza koparmış :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

aynaya var gücünüzle saglam bir kafa atın daha sonra aynada kafanızın kanadıgını göreceksiniz evet inanılmaz ama gercek denedim oluyor!!...

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

büyük babam bakırköyde yatıyordu. 16-17 yaşlarındaydım. refakatci olarak kalmıştım yanında. yan odada  25 yaşlarında genç bir arkadaş vardı gece uyku tutmadı sohbet ediyorduk. bu konuya geldi olay. saatlerce anlattı aynaya bakıp bu benmiyim senmisin felan diyormuş. anlattıkları biraz mantıklı gelmişti. ertesi gün kuzene anlattım dediklerini. verdiği cevap "oğlum ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yatan bir adamın sana ne anlatmasını bekliyordun" oldu :)

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

hımm benim de zaten bildiğim bişeymiş,bi süre sonra kendimi uzaylı sanmama sebep olan durum.

bizim muhabbet kuşu da aynanın karşısından hiç ayırlmazdı,benden önce çözmüş şerefsiz...hiç bahsetmedi de bu sırrıyla ve cenabet vaziyette öldü gitti namussuz...

Bunun bi benzerini ellerinize bakarak da yapabilsiniz.Uzun uzun parmaklarınıza bakın yine oluyo,bu eller benim mi dersiniz hacı amcalar.

Bazen gece kolumun üstüne yatıyom iyice uyuşuyo,diğer elimle tutuyom buz gibi bi el,hissetmiyom da sanki başkasınınmış gibi geliyo,üstüme koyuyom düzelmesini bekliyom,uyuşma geçerken de çok pis oluyo o his...

Ayrıca şu zamanı yavaşlatma olayına çok ihtiyacım oluyo.Bazen çok nadiren de olsa yapabiliyorum ama kalıcı olsa eyi olacak....

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

e2 bunu yazdı:
    -----------------------------

+ Gözlerinizin içine çok uzun konsantre olun bir cinin , şeytanın beyninizi ele geçirdiğini düşünün ama sakın kıpırdamayın bir sure sonra gozleriniz kıp kırmızı oluyor titreme geliyor .

Sen kafayi yemissin kalbim duracakti korkudan hala titriyorum arkamda sacma sapan seyler gördum..

Kesinlikle denemeyin ..

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheWorm
    TheWorm's avatar
    Erkek

TheColtfire bunu yazdı:

e2 bunu yazdı:

+ Gözlerinizin içine çok uzun konsantre olun bir cinin , şeytanın beyninizi ele geçirdiğini düşünün ama sakın kıpırdamayın bir sure sonra gozleriniz kıp kırmızı oluyor titreme geliyor .

Sen kafayi yemissin kalbim duracakti korkudan hala titriyorum arkamda sacma sapan seyler gördum..

Kesinlikle denemeyin ..

asdjasjdoaıjsdşajdkajs :D ne güldüm hacım gece gece ya :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hacı bunu yaptıktan sonra ne olmamız beklenior ? rahatlayacakmıyız ? ruhumuz gezintiye mi çıkacak?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KitZz
    KitZz's avatar
    Erkek

COURAGE_x bunu yazdı:

yaw hocam 3 kurus akil var 2 kurusla zor geciniyoz geri kalan 1 kuruslada ..yedirme..:))

öldürdün beni ya gece gece :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

yarın komplex finali var aq. ya.

siz napıonuz  hacı ayna mayna :)

matematik24.com
Toplam Hit: 13662 Toplam Mesaj: 96