Ayna Testi
-
hocalar böyle şeylere fazla kaptırmayın kendinizi aklınızı yitirirsiniz :)
-
ewet imza koparmış :D
-
aynaya var gücünüzle saglam bir kafa atın daha sonra aynada kafanızın kanadıgını göreceksiniz evet inanılmaz ama gercek denedim oluyor!!...
-
büyük babam bakırköyde yatıyordu. 16-17 yaşlarındaydım. refakatci olarak kalmıştım yanında. yan odada 25 yaşlarında genç bir arkadaş vardı gece uyku tutmadı sohbet ediyorduk. bu konuya geldi olay. saatlerce anlattı aynaya bakıp bu benmiyim senmisin felan diyormuş. anlattıkları biraz mantıklı gelmişti. ertesi gün kuzene anlattım dediklerini. verdiği cevap "oğlum ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yatan bir adamın sana ne anlatmasını bekliyordun" oldu :)
-
hımm benim de zaten bildiğim bişeymiş,bi süre sonra kendimi uzaylı sanmama sebep olan durum.
bizim muhabbet kuşu da aynanın karşısından hiç ayırlmazdı,benden önce çözmüş şerefsiz...hiç bahsetmedi de bu sırrıyla ve cenabet vaziyette öldü gitti namussuz...
Bunun bi benzerini ellerinize bakarak da yapabilsiniz.Uzun uzun parmaklarınıza bakın yine oluyo,bu eller benim mi dersiniz hacı amcalar.
Bazen gece kolumun üstüne yatıyom iyice uyuşuyo,diğer elimle tutuyom buz gibi bi el,hissetmiyom da sanki başkasınınmış gibi geliyo,üstüme koyuyom düzelmesini bekliyom,uyuşma geçerken de çok pis oluyo o his...
Ayrıca şu zamanı yavaşlatma olayına çok ihtiyacım oluyo.Bazen çok nadiren de olsa yapabiliyorum ama kalıcı olsa eyi olacak....
-
e2 bunu yazdı:
-----------------------------
+ Gözlerinizin içine çok uzun konsantre olun bir cinin , şeytanın beyninizi ele geçirdiğini düşünün ama sakın kıpırdamayın bir sure sonra gozleriniz kıp kırmızı oluyor titreme geliyor .
-----------------------------Sen kafayi yemissin kalbim duracakti korkudan hala titriyorum arkamda sacma sapan seyler gördum..
Kesinlikle denemeyin ..
-
TheColtfire bunu yazdı:
e2 bunu yazdı:
+ Gözlerinizin içine çok uzun konsantre olun bir cinin , şeytanın beyninizi ele geçirdiğini düşünün ama sakın kıpırdamayın bir sure sonra gozleriniz kıp kırmızı oluyor titreme geliyor .
-----------------------------Sen kafayi yemissin kalbim duracakti korkudan hala titriyorum arkamda sacma sapan seyler gördum..
Kesinlikle denemeyin ..
-----------------------------asdjasjdoaıjsdşajdkajs :D ne güldüm hacım gece gece ya :D
-
hacı bunu yaptıktan sonra ne olmamız beklenior ? rahatlayacakmıyız ? ruhumuz gezintiye mi çıkacak?
-
COURAGE_x bunu yazdı:
yaw hocam 3 kurus akil var 2 kurusla zor geciniyoz geri kalan 1 kuruslada ..yedirme..:))
-----------------------------öldürdün beni ya gece gece :D
-
yarın komplex finali var aq. ya.
siz napıonuz hacı ayna mayna :)