Ayna Testi
-
arada yaparım.gördüğüm şey bana bakan bi et parçası oluyor sadece.içinde ruh olmayan bi beden varmış gibi oluyor.gerçekten kendini dışardan bi başkasının gördüğü gibi görebiliyosun.
buna delilik deniyorsa deliyiz.
-
hacı bunu zaten yapıyorum ama bişi daha keşşettim. Bunu yaparak enerjinizi görebilirsiniz.
aynanın karsısına geçin arkadaşın dediklerini yapın daha sonra iki kaşınızın tam ortasına odaklanın 30-40 sn tam olarak konsantire olunca yüzünüzün karardığını daha sonra vucudunuzun karanlık bi hal aldını göreceksiniz sakın korkmayın devam edin dikkatinizi bozmadan gözlerinizin parladığını göreceksiniz uçuyomus gibi bi hisse kapılcaksınız birden konsantirasyonunuzu bozduğunuzda vucudunuzdan parlak bi şekilde bişey yayıldığını görceksiniz o sizin enerjinizdir.
-
Yuksek benlikle tanisma tekniklerine bakarsaniz ayna karsisinda iki ksinizina rasina 10dk birsey bakarsaniz yuksek benliginizle baglanti kurarsinzi, ozellikle de bu konuda hassassaniz gorecekleriniz sizi sasirtabilir. unutmayin ki yuksek benliginiz hersekilde gorune bilir. genelde rapor edilen gorunum sekli, parlak bir isik, etrafta donen isikli renkler ve altin rengi gok kusagidir.
-
Pehlivan bunu yazdı:
-----------------------------
bir de şöyle bi şey var birini karşında konuşurken dinlediğinde uzun uzun dinlediğinde karşında ki insanda garip geliyor aklıma o geldi şimdi yani bakıyorsun ya ona da :/
-----------------------------ben bunu denedım dedıgınde bana cok olur bazen tam bu esnada kafamı sallıyorum silkiniyorum yoksa kafay yıcek gıbı oluorum ya .s
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------YA ŞU PSİKOLOGLARIN GÖSTERDİĞİ BU RESME BAK NE GÖRÜYORSUN MÜREKKEP LEKELERİNİN GENEL ADI NEDİR BULAMADIM BİLEN ???
Rorschach Testi -
nalinisyani bunu yazdı:
hacı madalyamı verdiler eline ne geçti böyle yaptında bence sen aynaya değilde doktora görün
içimi okuyorsun walla.Dedim böyle garip konular açarsam madalya alırım ama saçma bi fikirmiş değil mi :D İnsandan bu kadar iyi anladığına göre sana bi görüneyim adres versene sen ¿?? -
aynalar filmindeki gibi olmasın sonra
-
deniyim bi :)
-
çok uzun bakınca benden başka bişey görme ihitimali varmı:))
-
+ Gözlerinizin içine çok uzun konsantre olun bir cinin , şeytanın beyninizi ele geçirdiğini düşünün ama sakın kıpırdamayın bir sure sonra gozleriniz kıp kırmızı oluyor titreme geliyor .