Ayna Testi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

arada yaparım.gördüğüm şey bana bakan bi et parçası oluyor sadece.içinde ruh olmayan bi beden varmış gibi oluyor.gerçekten kendini dışardan bi başkasının gördüğü gibi görebiliyosun.

buna delilik deniyorsa deliyiz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

hacı bunu zaten yapıyorum ama bişi daha keşşettim. Bunu yaparak enerjinizi görebilirsiniz.

aynanın karsısına geçin arkadaşın dediklerini yapın daha sonra iki kaşınızın tam ortasına odaklanın 30-40 sn tam olarak konsantire olunca yüzünüzün karardığını daha sonra vucudunuzun karanlık bi hal aldını göreceksiniz sakın korkmayın devam edin dikkatinizi bozmadan gözlerinizin parladığını göreceksiniz uçuyomus gibi bi hisse kapılcaksınız birden konsantirasyonunuzu bozduğunuzda vucudunuzdan parlak bi şekilde bişey yayıldığını görceksiniz o sizin enerjinizdir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Yuksek benlikle tanisma tekniklerine bakarsaniz ayna karsisinda iki ksinizina rasina 10dk birsey bakarsaniz yuksek benliginizle baglanti kurarsinzi, ozellikle de bu konuda hassassaniz gorecekleriniz sizi sasirtabilir. unutmayin ki yuksek benliginiz hersekilde gorune bilir. genelde rapor edilen gorunum sekli, parlak bir isik, etrafta donen isikli renkler ve altin rengi gok kusagidir.

Shaban Interactive Pro.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

Pehlivan bunu yazdı:
    -----------------------------

bir de şöyle bi şey var birini karşında konuşurken dinlediğinde uzun uzun dinlediğinde karşında ki insanda garip geliyor aklıma o geldi şimdi yani bakıyorsun ya ona da :/

ben bunu denedım dedıgınde bana cok olur bazen tam bu esnada kafamı sallıyorum silkiniyorum yoksa kafay yıcek gıbı oluorum ya .s 

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    ExpirE bunu yazdı:

YA ŞU PSİKOLOGLARIN GÖSTERDİĞİ BU RESME BAK NE GÖRÜYORSUN MÜREKKEP LEKELERİNİN GENEL ADI NEDİR BULAMADIM BİLEN ???

Rorschach Testi

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

nalinisyani bunu yazdı:
    hacı madalyamı verdiler eline ne geçti böyle yaptında bence sen aynaya değilde doktora görün
    içimi okuyorsun walla.Dedim böyle garip konular açarsam madalya alırım ama saçma bi fikirmiş değil mi :D İnsandan bu kadar iyi anladığına göre sana bi görüneyim adres versene sen ¿??

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeonX
    LeonX's avatar
    Erkek

aynalar filmindeki gibi olmasın sonra

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chnayzt
    chnayzt's avatar
    Erkek

deniyim bi :)

Seni Sevmeden Önce Anlamak İsterim Seni Bulmadan Önce Aramak İsterim Seni Bir Ömür Boyu Bitirmek Değilde Sana Her An Yeniden Başlamak İsterim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

çok uzun bakınca benden başka bişey görme ihitimali varmı:))

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

+ Gözlerinizin içine çok uzun konsantre olun bir cinin , şeytanın beyninizi ele geçirdiğini düşünün ama sakın kıpırdamayın bir sure sonra gozleriniz kıp kırmızı oluyor titreme geliyor .

Toplam Hit: 14561 Toplam Mesaj: 96