folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Azerbaycan"I Dost Bildik, Ama İlk Hançeri Yedik,

Azerbaycan"I Dost Bildik, Ama İlk Hançeri Yedik,

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayamann
    ayamann's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:
    -----------------------------
    ayamann bunu yazdı:

azerilerle akraba olabiliriz.dilimizde üc asagi bes yukari ayni olabilir ama hepsi bu

bence bu iki devlet bir millet olayida fazla abartilmamali

biz soyagacindan dolayi birbirine sempatik bakan iki ayri devletiz

azerilerin cikarlari söz konusu olunca onlarda türkiyenin hosuna gitmeyecek bir karar almak icin tereddüt etmezler

ayrica ben azerilerin bize,bizim onlara baktigimiz gibi sempatik bakmadiklarini düsünüyorum

türkün türkden baska dostu yoktur cok güzel

ama  bence

türkün türkiye türkünden baska dostu yok

---------------------------

hoca uzayda falanmi yasiyordun sen ?

o zaman KKTC yi sirtimizi donelim, onlarla da bir soyagaci baglantimiz var.

Azeriler dogal Kazik olayini Azeriler yerine ruslardan aldigimiz halde cikip bir kelime etmemislerdir. 

cikip simdi firsat kolluyorlar mi diyorsun ?

buranin uzay olup olmadigini bilmem ama gurbette oldugum dogrudur 

KKTC bildigim kadariyla cogu türkiyeden gitme türktür azerbaycanla ayni kefeye koyamayiz oraya sirt dönülmez

ayrica ülkeler arasi iliskilerde cikarlar esasdir

benim ülkemin insanimin gelecegi ve cikarlari söz konusu ise azerbaycan böyle istiyor diye aldigim karardan dolayi olumsuz etkilecekse,o zaman azeri kardeslerimizinde hosuna gitmeyecek kararlarda alinabilinmelidir

ayrica karabag sorunu cözülmeden sinirin acilmasida benim icime sinmez

bir sekilde yine kan cekiyor :)

saglicakla kalin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hançe mi yedcik ??

adamlar gidip bizim en sevmediğimiz ülkelerle anlaşma yapsa bizde bunlara karşı birşeyler yapsak hançer yemiş mi yoksa hançer atmış mı oluruz ??

Gidip yunanistanla anlaşmalar yapsınlar bakalım bizim hoşumuza gidecek mi ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Ermenistan’da flaş gelişme!

Türkiye ile Ermenistan ilişkilerindeki yumuşama Ermenistan’da hükümeti de vurdu. Aşırı milliyetçi Ermeni Taşnak Partisi iktidardan çekildiğini açıkladı
    Son günlerde en önemli gündem maddesi Türkiye-Ermenistan, Türkiye-Azerbaycan ilişkileri. Türkiye ile Azerbaycan ilişkilerinde gerilim yaşanırken, Ermenistan’da da ilişkilerin normalleşmesi dolayısıyla büyük tartışmaların yaşandığı ortaya çıktı.
    Ermenistan’da hükümette yer alan aşırı milliyetçi Ermeni Taşnak Partisi, Türkiye ile ilişkilerin normalleşme çabalarını protesto ederek, hükümetten çekildiğini açıkladı. Aşırı milliyetçi Taşnak Partisi taraftarları, ‘24 Nisan Ermeni Anma Günü’nde Türk bayrağını yakmışlardı.

AZERBAYCAN’DAN DOĞAL GAZA ZAM
    Azerbaycan Devlet Petro Şirketi Türkiye’ya sattığı doğalgazın fiyatını arttırdığını açıklamıştı. Türkiye’ye metreküpü 120 dolardan satılan doğalgazın zamlı yeni fiyatının 15 Nisan başlangıç kabul edilerek hesaplara yansıtılacağı açıklanmıştı.
    Azerbaycan’ın Türk-Ermeni ilişkilerindeki normalleşme çabalarının hemen ardından doğalgaza zam yapacağını açıklaması Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından da eleştirildi. Erdoğan bu konuda şu açıklamayı yapmıştı: “Bunlar tek taraflı olacak şeyler değil. Benim konudan haberim yok. Ama şu anda zam yapmışsa neye göre yapmış, dünyada petrol fiyatlarının düştüğü bir dönemde doğal gaza zam yapılması olayı tabii ki düşündürür. Bunlar değerlendirilir. Bakılır ona göre de bazı adımlar atılır.”

ERDOĞAN AZERBAYCAN’A GİDEBİLİR
    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Aliyev’le görüşmek için Azerbaycan’a gidecek misiniz?” sorusu üzerine de dünkü açıklamayı beklediğini ifade ederek, Azerbaycan’a gitmeyi düşündüğünü ancak kesinleşen bir tarih olmadığını bildirdi.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Olmayan birşey için iyi vurdunuz ha. Zam mam yok ortada ama olmuş gibi davranıp esip gürlediniz.

Yapsalarda haklılar zaten. Ellerinden ne gelirse onu yapacaklar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

konpicyus bunu yazdı:
    dayak istiyolar ne yani ermenilerden sonra bi de biz mi girelim onlara

biz girelim , biz iki devlet ama bir milletiz 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 15901 Toplam Mesaj: 106