Azerbaycan"I Dost Bildik, Ama İlk Hançeri Yedik,
-
Üzülmeyin en fazla tarih tekerrür eder bir Türk devleti bir Türk devletini yıkar ..
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------Üzülmeyin en fazla tarih tekerrür eder bir Türk devleti bir Türk devletini yıkar ..
-----------------------------
alayaka maydanoz ? ne alaka ? ha. tarih tekerrür eder derken dini kullanan tüm partiler yıkılmıştır diyen uğur mumcunun sözü gayet doğru sözdür deyip akpninde yıkılacağını halkın gerçek kişileri çıkacaktır diyorsan buna katılırım...abdnin yamalı bohçasınıda alıp gidecektir bu diyarlardan belkide kimbilir :) -
Helal olsun az bile azeri kardeşlerime sonuna kadar katılıyorum.
-
Açıklama yapılmadı mı bu haber yalan diye, ha gazı zamlı mı satıyorlar, tamam koskoca türkiye bolgenin tek super gücüne yenildigi bi savasın yükünü yüklüyor ve biz bunu tasimayinca küsüyorsa kendi bilir, biz onlar olmadan da onlarca yıl ayaktaydık yine ayaktayız
-
adamlar kaç defa ayağımıza geldi temas kurmaya çalıştılar başbakan ne yaptı yurdumuza gelen azeri miletvekilleri için fitne çıkarıyorlar dedi suç kimde şimdi bizdemi onlardamı bu hükümet kardeşi kardeşe düşürmeye çalışıyo türkün türk ten başka dostu yoktur bunu unutmayalım zam filan bunlar hikaye geçici işler bunlar ama bizim hükümetin yaptığı kalleşliktir şimdi gidip ermenilerle kanki olsunlar bakalım.
-
azerilerin yaptıgı çok anlamsız iyi bir dost olsa kıbrıs türklerini tanır büyükelçilik açardı azeriler kadar kaypak millet görmedim azerbaycanda gezmeye gittik mal satıncaya kadar yalakalık yaptılar sonra almayıca başladılar çirkeflik yapmaya bir avuç ermeniye kafa tutamadılar o adar cesaretsiz kaypak oldukları hemen belli oluyor hemen rusyaya yanaşıp ordan mesaj vermek istiyor yakında rusyaya beni geri al diyecek kadar yönetimden aciz insanlar yönetiyor türkiyenin menfatine hangisi iyi geliyorsa onu yapmalı azarbaycanı dost bir ülke olduguna inanmıyorum rusyanını seçtiği yönetimle yönetiliyor rusyaya bagımlı bir devlet kendini daha bağımsız bir devlet olarak göremiyor. kıbrıs türkünü tanımayan bir ülkeyi neden arkasından bunca yıl koşmuşuz hala anlamadım. türkiyenin menfatine hangisi uygunsa öyle davranmalı. azeriden dost olmaz gidin sizde görün hep türkleri kazıklıyor vatandaşına başka fiyat türkiyeliye başka fiyat çekiyor. her bölgede öyle dost kardeş ülke felan fasa fiso her devlet kendini düşünüyor.türkiyede bunu pazarlık yapması lazım türkiyeye dogal gazı ucuz versin petrolu uzuz versin onun dost olduklarını bilelim.
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------
adamlar kaç defa ayağımıza geldi temas kurmaya çalıştılar başbakan ne yaptı yurdumuza gelen azeri miletvekilleri için fitne çıkarıyorlar dedi suç kimde şimdi bizdemi onlardamı bu hükümet kardeşi kardeşe düşürmeye çalışıyo türkün türk ten başka dostu yoktur bunu unutmayalım zam filan bunlar hikaye geçici işler bunlar ama bizim hükümetin yaptığı kalleşliktir şimdi gidip ermenilerle kanki olsunlar bakalım.
-----------------------------Yazdıklarına aynen katılıyorum.Ayrıca zamlar Rusa,ukraynaya gideceğine Azerbaycan Türklerine gitsin çok mu..
-
anasını satayım şu tay yeap yüzünden azerbeycanın buyaptığını bile haklı görüyorsunuz şuadam artık gitsinyav
-
akp yandaşlığınız gözünüzü o kadar kör etmişki gerçekleri göremiyorsunuz..
İyi yapmış gardaşlar :)
-
@abdullahozcan
ben senin bu azerilerin kibrisi tanima olayini arastirmadim ama bir konuda azeri bir arkadas soyle demisti.
"Gelelim KKTC meselesine. biz Avrupa Surasina (Avrupa Birligi degil) uye bir ulkeyiz. bu suraya uye olan ulkelerin esasa 4 ulke kabul etmezse hic bir ulkeyi tanima hakki yoktur. buna ragmen bu gun biz elimizden geleni yaparak KKTC den Bakuye ucuslar yapiyoruz. + Azerbaycanda KKTC hakkinda yazilmis yuzlerle kitap var. Mesela bunlardan birisi (Turkun butmeyen savasi 1999, Sefa Esedova) kendim okuduklarim arasinda bu var. orda KKTC de rumlarin yaptiklarini buyuk insnalarin ailelerinin banyolarda nasil kursuna dizildiklerini yaziyor."
azerilerin ermeniye neden savas acmiyor sozu icinde
"bize diyorlarki ermeniler 3 milyon halk neden onlari yenemiyorsunuz? peki ben soyle bir soru sorayim Turkiye 70 milyon halk, NATO nun en guclu kara ordusu neden PKK yi silemedi bu gune kadar. demekki arkadasinda baska gucler var. Bakin arkadaslar fakirlige dogru giden ulkeler (RUSYA) kendi paralarini eroin den kazaniyorlar. BU gun Rusyanin en buyuk eroin yetistirme bolgesi DAGLIK KARABAG. Daglik KARABAGDA dunyanin en zengin altin yataklarindan biri bulunuyor. bunun icin biz ermenilere siktirin gidin diyemiyoruz. "
simdi yazdiklarinin ne kadar bos ve manasiz oldugunu anliyormusun ?
azeri kardeslerimizi kaypaklikla suclamissinda, bu olaylar neden ortaya cikti hic baktin mi arastirdin mi ?
ipi ucu vereyim : babacan in avrupada ermenilere bir agiz konusmasi, azeri kardeslerimize baska agizdan konusmasi. sonra kaypaklik ne anlama geliyor bi arastir istersen.