folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Azerbaycan"I Dost Bildik, Ama İlk Hançeri Yedik,

Azerbaycan"I Dost Bildik, Ama İlk Hançeri Yedik,

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------
    2009 a girdiğimizde ermenistandan elektrik almaya başladık :) hangi antlaşma istiyorsun başka :))) ermenistanı zengin yapmak için bu hükümet petkimin yarısını özelleştirmedi mi ermenili asıllı iş adamlarına :)

eğer elektriği alıyorsa bunu senin için, benim için alıyor, bizim için en karlı neyse onu yapıyorlar, azerbaycanı üzecek birşey yaptılarmı, ayrıca ermenistan azerbaycana girerken azeri askerler neredeydi? adamlar  kendi ülkesini savunamamışlar niye bize pok atıyolar anlamış değilim

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

stillalive bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:
    2009 a girdiğimizde ermenistandan elektrik almaya başladık :) hangi antlaşma istiyorsun başka :))) ermenistanı zengin yapmak için bu hükümet petkimin yarısını özelleştirmedi mi ermenili asıllı iş adamlarına :)

eğer elektriği alıyorsa bunu senin için, benim için alıyor, bizim için en karlı neyse onu yapıyorlar, azerbaycanı üzecek birşey yaptılarmı, ayrıca ermenistan azerbaycana girerken azeri askerler neredeydi? adamlar  kendi ülkesini savunamamışlar niye bize pok atıyolar anlamış değilim

bu lafa kılım :W

Arkadaş o zaman azerbaycan daha yeni kurulmuştu. Adam gibi düzenli bir ordusu yoktu. Destek çıkanı yoktu. Gidip destek çıkamadık onlara.

Ermenistanın ise düzenli ordusu ve şımartılmış vahşi pis insanları ile arkasında diğer ülkeler

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

stillalive bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

ya kardeşim bırak bu işleri.. sen nasıl bir düşüncedesin anlamıyorum ki..sürekli konudan konuya giriyorsun... benim için senin için alıyor ney ya. Türkiye cumhuriyeti Kendi elektriğini üretemeyecek kadar geri bir ülkemi ? senin için benim için değil...bizim vergilerimizle ermenistanı zenginleştirenleri düşün asıl. saçma postları kasmanı anlamıyorum. Ülkende şeref diye birşey vardır bilirmisin bağımsızlık nedir bilirmisin...Türk milleti enerjide ermenilere muhtaç edecek kadar küçük düşürüldü. bir milletin şerefi onuru yoksa o millet başka milletlerin hegomanyası altında özgürlüğün ne olduğunu bilmeden kukla yönetilir der atalarımız..size gerçeği anlata anlata bitiremem...anlamıyorsunuz. okumuyorsunuz bilgilenmiyorsunuz. elektrik antlaşması nı bile şimdi öğrendiğini anladın...vatanın nasıl yıkma parçalama dönemine girdiğini görmüyorsunuz..yaza yaza klavyem bozulacak hale geldi ama yine anlamıyorsunuz. vatan namus bayrak kan nedir yüreğinizde asil bir ruh nedirr hiç mi farkına varmıyorsunuz...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

stillalive bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

iyide azerbaycanı nasıl üzmez bizim elektrik almamız bu adamlardan direk silah veriyoruz adamlara ya iranı sevmem git irandan al lan başka yermi yok ermenilerden alıyosun git karadenizin her bi yanına hes kur görselliğin içine et ordan alma genede adamlara para veriyosun ne demektir bu sen nasıl bir mantık kuruyorsun üzecek birşey yapmamışız bırak bunları yau

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thicksinch
    Thicksinch's avatar
    Erkek

"Turkun Turkten baska dostu yoktur" diye birsey artik yok mudur? 

diye sordum kendi kendime...

ama ne olursa olsun bizim devlet adamlarimizin soylediklerine inanmiyorlarsa yazik...

Egil! Hicbirsey olmeden yeralti degil!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Amerikanın lafına uyup ermenilere yaranmak için öz kardeşlerini satanlar şimdi yaptıklarını unuttular hemen Azerbaycanı suçlamaya başladılar.Azerbaycan az bile yaptı.Daha bu başlangıç.Sayın İlham Aliyev Türkiye Azerbaycan ilişkilerinin Türkiye-Özbekistan ilişkilerinden daha kötü olacağını söyledi.Biraz araştırma yapın bakalım.Türkiye-özbekistan ilişkileri ne alemde.Şimdi o çok sevdiğiniz amerika size doğalgaz versin petrol versin.Tek çözüm Türk Birliğini kurmak.Turanı gerçekleştirmek.Milliyetçi İktidar gerek.Türkün derdinden Türk anlar.Ancak Türkün dostu Türk olabilir.Devleti idare edenler Türklük konusunda yeterince bilgili olmasa gerek.Gürcüler bilmem neler var aralarında.Ben bu duruma çok üzülüyorum.İnşallah Azerbaycan ile ilişkiler daha kötüye gitmez.Eğer Azerbaycan ile bağımız koparsa bundan sonra düzeltmek de zor.Korkuyorum ki Eurovision yarışmalarında ermenilere 10 puan veren gizli ermeniler bu aşamada çok iyi çalışıyorlar.Azerbaycan kıbrısı tanımış mı , bağımız koparsa kopsun gibi ifadeler kullanıyorlar.Dostlarım uluslararası arenada Karabağ Sorunu gibi bir derdi olan Azerbaycan tüm dünyayı karşısına alarak Kıbrısı nasıl tanısın?Önce kendi derdini halletsin ondan sonra elbette tanıyacaktır.Türk devletleri ile iyi ilişkiler kurmak ermeni veya amerika ile iyi ilişki kurmakdan daha önemlidir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    soy ağacımızda bağlantı olsada farklı 2 ülkeyiz tek millet 2devlet ne yaw ama ermeniler karabağdan çekilmeden anlaşmaya bende karşıydım fakat şu durumda artık kendi çıkarlarımız doğrultusunda hareket etmeliyiz unutulmamalıdırki onları biz adam ettik şuanki ünüversite mezunlarının yarısı bizim ünüversitelerde beleş okudu hemde puanları bizimkilerden çokdaha düşük olmalarına rağmen bizimkilerin kontenjanlarını dolduldular köhne bir ülkeydiler buhalegeldiyseler bunu bizyaptık ilk tersdurumda hançeride biz yedik unutmayınki kardeşimiz dediğiniz adamların şimdiye kadar bize tekbir kıyakları yok bizse kendi çocuklarımızı almadığımız ünüversitelere onların sığır olan çocuklarını bile aldık

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

stillalive bu yazdığın düşünceleri tayyipi korumak için yazıyorsun sanırım ama şu kadarını söyleyeyim bu zamana kadar şerefi için ölmeyi göze alan Türklere uymayan yazılar yazmışsın.

Azerbaycan zamanında diğer hükümetler ne yaptı demişsin. Sınırı benim babam değil o zamanki hükümet kapattı. Ermenilerin arkasında kimlerin olduğunu bildiği için ancak bunu yapabildiler. Afedersiniz ama ufacık ülke falan demişsin o ufacık ülke ile koskoca Türkiye Cumhuriyeti şu anda baş edemiyor bilmem farkında mısın ki Azerbaycan başedebilsin. Adamlar sözde ermeni soykırımını dünyanın yarısına var gibi gösterdi bizim hükümet ancak yok şöyle değil böyle değil diyor. Ali Babacan zaten keyfinden gidiyor ermenistana öyle gıcıklık yapalım diye gidiyor hiçbir anlaşma yapmıyor. Azerbaycan o kadar güçlü olsa kendisini koruyabilecek olsa zaten korurdu. Bu arada bilmem farkında mısın ama Karabağ işgal edilirken 1 milyondan fazla Azeri vefat etti. Yani adamlar he deyince kaçmadılar. Orada öldüler şehit oldular tıpkı atalarımızın yaptığı gibi. 

nasıl bir millet olduk çözemiyorum anasını satim. Sırf akpyi doğru gösterecez diye yapmadığımız şebeklik atmadığımız takla satmadığımız kardeşimiz dostumuz kalmıyor. Süper diyorum bu işe başka birşey diyemiyorum. Göz göre göre Azerileri kendimizden uzaklaştırıyoruz daha sonra hançeri yedik diye bi tarafımızı yırtıyoruz. Adamlar bu saatten sonra Türkiye'ye ne yapsa haklı. Anlaşma yok diyorsun ama sen bile Azerilere karşı olmuşsun. Sen Azeri kardeşlerimize karşıyken onlar senin fazla paranı almış çok mu sence?

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    ilk meclise sonra ermenistana kamikaze dalalım diyorum
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    devletler arası dostluk diye birşey olmaz, çıkarlar daimdir. Azerbaycan hep Türkiyeyi arkasında bir destek olarak görmek istiyor, ulen ermenilerin neredeyse 3 katı nüfusunuz var, kat be kat daha zenginsiniz, askeriyeniz daha güçlü ama yüreğiniz eksik. Madem gidin alın karabağı. Ama nerdeeee.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 16028 Toplam Mesaj: 106