Azerbaycan"I Dost Bildik, Ama İlk Hançeri Yedik,
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------nihat bunu yazdı:
-----------------------------4eye bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------
-----------------------------Ben razı olmadım sandık başına gittim paşalar gibi tercihimi yaptım.Ama yine bunlar geldi başa bende bundna başka ne yapabilirim ? Razı değilim neden suç bende olsun tayyibimi öldirim :S Ayaklanamam mı çıkaralarım. Buy suç Tayyip ve ona oy atanlarındır. Bizim değil..
---------------------------isyanda bir çözüm tabi ama çok zararlı
-
Ozaman elimizden ne gelir ? Ne yapacaz ? Kardeşlerimiz varken ermenilere yanaşanlara ? bizi aç bırakanlara ? bizi işsiz bırakanlara ? bizi işsiz bırakıpta kömürle aşla oy alanlara ? ne yapcaz söylermisin ?
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------nihat bunu yazdı:
-----------------------------4eye bunu yazdı:
-----------------------------
Bence Türkiyeninde Azarbeycanında bun olanlarda suçu yok kazık atan AKP dir. Ne demek bu adamlar bugün sözde soykırımın yıldönümünü kutluyor bizimkiler neymiş iyi ilişkilermiş mişte yok bilmem neymişte abd ye va ab ye yaranmak yalakalık yapmak için soydaşlarımızın acısına tuz basıyorlar. Bence Ermenistan Karabağdan çıkmadığı sürece o kapılar açılmamalı. Çıksa bile can ciğer olamayız zaten Sarı Gelin belgeselini izlediyseniz adamlar küçüklükten beyin yıkıyorlar Türkler soykırım yaptı atalarımızı katletti diye. Onun için fazla yalanmaya gerek yok hemde ermenilerden ne bekliyoruzki eski hallerinde değiller onlar bize muhtaç olmalı biz onlara değil... NE MUTLU TÜRÜK'ÜM DİYENE...(2 devlet 1 Milletiz...)
-----------------------------hocam eğer suç akp hükümetininse dolaylı yoldan Türkiyenin ve Türk milletinindir bu suç eğer bu hükümeti başa bu ülkenin yarısına yakına getirdiyse geri kalan kısmıda razı oldu
-----------------------------akp yi aklamanin en kolay yolu, o zaman yolsuzluklarida ulkenin yarisi yapti, ranti da yarisi yapti, adam kayirmalari, ihaleleri ulkenin yarisi yapti.
oy verenlere bir sor bakalim azerbeycan a yapilanlari onayliyormusunuz ? bayragimizi yakan ermenilerle yapilan bu yakin iliskileri onayliyormusunuz diye ?
bir torba komur, bir koli gida maddesi herseyin ustesinden gelebiliyor iste
-----------------------------hoca aman ben akp sempatizanı falan değilim yanlış anlaşılma olmasın bende seçimlerde akpye vermedim ama bizim temsilcimiz bunlar
nasıl ki 100 yıl önce antlaşmaları imzalayanda biz değil ve gene boğazlara sahip olamayan bizsek aynı şey
aman bana akpli yaftası yapıştırmayın rica ederim
-
ayamann bunu yazdı:
-----------------------------azerilerle akraba olabiliriz.dilimizde üc asagi bes yukari ayni olabilir ama hepsi bu
bence bu iki devlet bir millet olayida fazla abartilmamali
biz soyagacindan dolayi birbirine sempatik bakan iki ayri devletiz
azerilerin cikarlari söz konusu olunca onlarda türkiyenin hosuna gitmeyecek bir karar almak icin tereddüt etmezler
ayrica ben azerilerin bize,bizim onlara baktigimiz gibi sempatik bakmadiklarini düsünüyorum
türkün türkden baska dostu yoktur cok güzel
ama bence
türkün türkiye türkünden baska dostu yok
-----------------------------tam tersi azeriler bize daha sempatik bakıyor :)
-
ayamann bunu yazdı:
-----------------------------azerilerle akraba olabiliriz.dilimizde üc asagi bes yukari ayni olabilir ama hepsi bu
bence bu iki devlet bir millet olayida fazla abartilmamali
biz soyagacindan dolayi birbirine sempatik bakan iki ayri devletiz
azerilerin cikarlari söz konusu olunca onlarda türkiyenin hosuna gitmeyecek bir karar almak icin tereddüt etmezler
ayrica ben azerilerin bize,bizim onlara baktigimiz gibi sempatik bakmadiklarini düsünüyorum
türkün türkden baska dostu yoktur cok güzel
ama bence
türkün türkiye türkünden baska dostu yok
---------------------------
hoca uzayda falanmi yasiyordun sen ?
o zaman KKTC yi sirtimizi donelim, onlarla da bir soyagaci baglantimiz var.
Azeriler dogal Kazik olayini Azeriler yerine ruslardan aldigimiz halde cikip bir kelime etmemislerdir.
cikip simdi firsat kolluyorlar mi diyorsun ?
-
bu mevzuda azeri kardaşlarımıza hiçbir kabahat bulamayız
-
Bu gün sabahattin Önkibar ın Bir Yazısını Okudum Hayretlere Düştüm Zaten Biliyoduk da meşrulaştı Şimdi dikkat edin Forumda Ne Kadar Akp Sempatizanı Varsa Yok Azeriler Bizi Hançerledi Yok Onlar Zaten Bizi Sevmezdi Demeye Başladı Bunlara Bizim Deyimle Minareye Kılıf Cem Yılmazın Deyimiyle Sıçtık Sıvıyalım Bari Diyoruz .Şimdi Selahattin Önkibarın Yazısına Gelince Şu Kısmı Dikkatlice okuyun ''Cenevre’de yapılan görüşmelerle ilgili olarak Dışişleri Bakanımız Ali Babacan’la heyeti, Azerbaycan’a zaman zaman bilgiler veriyor.
Keza aynı şeyi Ermeni tarafı da Moskova’ya yapıyor.
Bakü başlangıçta rahat, zira Türk heyetinden alınan haberler olumlu.
Derken aniden Azerbaycan’ın ayranı kabarıyor ve feryada başlıyor.
Neden mi?
Türkiye’nin kendisini kandırdığını düşünmesinden!
Bu hükme nasıl mı vardı?
Cenevre’deki görüşmelerle ilgili olarak Ermenilerden bilgi alan Rusların, Azerbaycanlıları uyandırmasından!
Yok bu tevatür değil bire bir bilgi.
Kaynak da Bakü’ye giden Türk Parlamenterler.
Milletvekillerimize ayrıntılar verilerek anlatılmış.
Evet zerre abartı yok, Ali Babacan, Ermenilerle sarmaş-dolaş olurken Azerbaycan’a eksik ya da yalan bilgiler vermiş!''Yani Anlıyacagınız Ali Babacan Denen Hain Zaten Ermenilere Çoktan Satmış Kardeşlerimizi Ve Bize bunu Yavaş Yavaş Yedirecekler Bakın Ötnek Tahribat Forumlarında Akp Sempatizanlarının Yazıdıgı gibi Azeriler Zam Yaptı ,Onlar Zaten Haindi vs..
Bir Gerçek Var O da Azeriler Her zaman Kardeşimiz Ermeniler ise Düşmanımızdır Her Ne Kadar Kardeşlerimize Düşman Edilmeye Çalışılsakta
Sebahattin Önkibarın Yazısının Tamamı için http://www.yenicaggazetesi.com.tr/a_haberdetay.php?hityaz=8175
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------Bu gün sabahattin Önkibar ın Bir Yazısını Okudum Hayretlere Düştüm Zaten Biliyoduk da meşrulaştı Şimdi dikkat edin Forumda Ne Kadar Akp Sempatizanı Varsa Yok Azeriler Bizi Hançerledi Yok Onlar Zaten Bizi Sevmezdi Demeye Başladı Bunlara Bizim Deyimle Minareye Kılıf Cem Yılmazın Deyimiyle Sıçtık Sıvıyalım Bari Diyoruz .Şimdi Selahattin Önkibarın Yazısına Gelince Şu Kısmı Dikkatlice okuyun ''Cenevre’de yapılan görüşmelerle ilgili olarak Dışişleri Bakanımız Ali Babacan’la heyeti, Azerbaycan’a zaman zaman bilgiler veriyor.
Keza aynı şeyi Ermeni tarafı da Moskova’ya yapıyor.
Bakü başlangıçta rahat, zira Türk heyetinden alınan haberler olumlu.
Derken aniden Azerbaycan’ın ayranı kabarıyor ve feryada başlıyor.
Neden mi?
Türkiye’nin kendisini kandırdığını düşünmesinden!
Bu hükme nasıl mı vardı?
Cenevre’deki görüşmelerle ilgili olarak Ermenilerden bilgi alan Rusların, Azerbaycanlıları uyandırmasından!
Yok bu tevatür değil bire bir bilgi.
Kaynak da Bakü’ye giden Türk Parlamenterler.
Milletvekillerimize ayrıntılar verilerek anlatılmış.
Evet zerre abartı yok, Ali Babacan, Ermenilerle sarmaş-dolaş olurken Azerbaycan’a eksik ya da yalan bilgiler vermiş!''Yani Anlıyacagınız Ali Babacan Denen Hain Zaten Ermenilere Çoktan Satmış Kardeşlerimizi Ve Bize bunu Yavaş Yavaş Yedirecekler Bakın Ötnek Tahribat Forumlarında Akp Sempatizanlarının Yazıdıgı gibi Azeriler Zam Yaptı ,Onlar Zaten Haindi vs..
Bir Gerçek Var O da Azeriler Her zaman Kardeşimiz Ermeniler ise Düşmanımızdır Her Ne Kadar Kardeşlerimize Düşman Edilmeye Çalışılsakta
Sebahattin Önkibarın Yazısının Tamamı için http://www.yenicaggazetesi.com.tr/a_haberdetay.php?hityaz=8175
-----------------------------höst bende akpartiliyim ama en başından beri azerilere yanlış bi lafım oldu mu:)
Alayınızdan çok azeri tanıyorum dersem vicdanım elvermez:)
-
sirpence
sen su acilan ve yazilan yazilara baktigin zaman sen ne algiliyorsun ?
minareye kilif uydurulmaya calismaktan baska birsey yapilmamakta.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------sirpence
sen su acilan ve yazilan yazilara baktigin zaman sen ne algiliyorsun ?
minareye kilif uydurulmaya calismaktan baska birsey yapilmamakta.
-----------------------------hoca geneli yargılamayın :)
Akpartililerinde çoğunluğu eminim ki bu konuda rahatsız.