folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Azerbaycan"I Dost Bildik, Ama İlk Hançeri Yedik,

Azerbaycan"I Dost Bildik, Ama İlk Hançeri Yedik,

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

4eye bunu yazdı:
    -----------------------------

nihat bunu yazdı:

4eye bunu yazdı:

----------------------------

Ben razı olmadım sandık başına gittim paşalar gibi tercihimi yaptım.Ama yine bunlar geldi başa bende bundna başka ne yapabilirim ? Razı değilim neden suç bende olsun tayyibimi öldirim :S Ayaklanamam mı çıkaralarım. Buy suç Tayyip ve ona oy atanlarındır. Bizim değil..

---------------------------

isyanda bir çözüm tabi ama çok zararlı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    Ozaman elimizden ne gelir ? Ne yapacaz ? Kardeşlerimiz varken ermenilere yanaşanlara ? bizi aç bırakanlara ? bizi işsiz bırakanlara ? bizi işsiz bırakıpta kömürle aşla oy alanlara ? ne yapcaz söylermisin ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

nihat bunu yazdı:

4eye bunu yazdı:
    Bence Türkiyeninde Azarbeycanında bun olanlarda suçu yok kazık atan AKP dir. Ne demek bu adamlar bugün sözde soykırımın yıldönümünü kutluyor bizimkiler neymiş iyi ilişkilermiş mişte yok bilmem neymişte abd ye va ab ye yaranmak yalakalık yapmak için soydaşlarımızın acısına tuz basıyorlar. Bence Ermenistan Karabağdan çıkmadığı sürece o kapılar açılmamalı. Çıksa bile can ciğer olamayız zaten Sarı Gelin belgeselini izlediyseniz adamlar küçüklükten beyin yıkıyorlar Türkler soykırım yaptı atalarımızı katletti diye. Onun için fazla yalanmaya gerek yok hemde ermenilerden ne bekliyoruzki eski hallerinde değiller onlar bize muhtaç olmalı biz onlara değil... NE MUTLU TÜRÜK'ÜM DİYENE...(2 devlet 1 Milletiz...)  

hocam eğer suç akp hükümetininse dolaylı yoldan Türkiyenin ve Türk milletinindir bu suç eğer bu hükümeti başa bu ülkenin yarısına yakına getirdiyse geri kalan kısmıda razı oldu

akp yi aklamanin en kolay yolu, o zaman yolsuzluklarida ulkenin yarisi yapti, ranti da yarisi yapti, adam kayirmalari, ihaleleri ulkenin yarisi yapti. 

oy verenlere bir sor bakalim azerbeycan a yapilanlari onayliyormusunuz ? bayragimizi yakan ermenilerle yapilan bu yakin iliskileri onayliyormusunuz diye ?

bir torba komur, bir koli gida maddesi herseyin ustesinden gelebiliyor iste

hoca aman ben akp sempatizanı falan değilim yanlış anlaşılma olmasın bende seçimlerde akpye vermedim ama bizim temsilcimiz bunlar

nasıl ki 100 yıl önce antlaşmaları imzalayanda biz değil ve gene boğazlara sahip olamayan bizsek aynı şey

aman bana akpli yaftası yapıştırmayın rica ederim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ayamann bunu yazdı:

azerilerle akraba olabiliriz.dilimizde üc asagi bes yukari ayni olabilir ama hepsi bu

bence bu iki devlet bir millet olayida fazla abartilmamali

biz soyagacindan dolayi birbirine sempatik bakan iki ayri devletiz

azerilerin cikarlari söz konusu olunca onlarda türkiyenin hosuna gitmeyecek bir karar almak icin tereddüt etmezler

ayrica ben azerilerin bize,bizim onlara baktigimiz gibi sempatik bakmadiklarini düsünüyorum

türkün türkden baska dostu yoktur cok güzel

ama  bence

türkün türkiye türkünden baska dostu yok

tam tersi azeriler bize daha sempatik bakıyor :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ayamann bunu yazdı:

azerilerle akraba olabiliriz.dilimizde üc asagi bes yukari ayni olabilir ama hepsi bu

bence bu iki devlet bir millet olayida fazla abartilmamali

biz soyagacindan dolayi birbirine sempatik bakan iki ayri devletiz

azerilerin cikarlari söz konusu olunca onlarda türkiyenin hosuna gitmeyecek bir karar almak icin tereddüt etmezler

ayrica ben azerilerin bize,bizim onlara baktigimiz gibi sempatik bakmadiklarini düsünüyorum

türkün türkden baska dostu yoktur cok güzel

ama  bence

türkün türkiye türkünden baska dostu yok

---------------------------

hoca uzayda falanmi yasiyordun sen ?

o zaman KKTC yi sirtimizi donelim, onlarla da bir soyagaci baglantimiz var.

Azeriler dogal Kazik olayini Azeriler yerine ruslardan aldigimiz halde cikip bir kelime etmemislerdir. 

cikip simdi firsat kolluyorlar mi diyorsun ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek
    bu mevzuda azeri kardaşlarımıza hiçbir kabahat bulamayız

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek

Bu gün sabahattin Önkibar ın Bir Yazısını Okudum Hayretlere Düştüm Zaten Biliyoduk da meşrulaştı Şimdi dikkat edin Forumda Ne Kadar Akp Sempatizanı Varsa Yok Azeriler Bizi Hançerledi Yok Onlar Zaten Bizi Sevmezdi Demeye Başladı Bunlara Bizim Deyimle Minareye Kılıf Cem Yılmazın Deyimiyle Sıçtık Sıvıyalım Bari Diyoruz .Şimdi Selahattin Önkibarın Yazısına Gelince  Şu Kısmı Dikkatlice okuyun ''Cenevre’de yapılan görüşmelerle ilgili olarak Dışişleri Bakanımız Ali  Babacan’la heyeti, Azerbaycan’a zaman zaman bilgiler veriyor.
    Keza aynı şeyi Ermeni tarafı da Moskova’ya yapıyor.
    Bakü başlangıçta rahat, zira Türk heyetinden alınan haberler olumlu.
    Derken aniden Azerbaycan’ın ayranı kabarıyor ve feryada başlıyor.
    Neden mi?
    Türkiye’nin kendisini kandırdığını düşünmesinden!
    Bu hükme nasıl mı vardı?
    Cenevre’deki görüşmelerle ilgili olarak Ermenilerden bilgi alan Rusların, Azerbaycanlıları uyandırmasından!
    Yok bu tevatür değil bire bir bilgi.
    Kaynak da Bakü’ye giden Türk Parlamenterler.
    Milletvekillerimize ayrıntılar verilerek anlatılmış.
    Evet zerre abartı yok, Ali  Babacan, Ermenilerle sarmaş-dolaş olurken Azerbaycan’a eksik ya da yalan bilgiler vermiş!''

Yani Anlıyacagınız Ali Babacan Denen Hain Zaten Ermenilere Çoktan Satmış Kardeşlerimizi Ve Bize bunu Yavaş Yavaş Yedirecekler Bakın Ötnek Tahribat Forumlarında Akp Sempatizanlarının Yazıdıgı gibi  Azeriler Zam Yaptı ,Onlar Zaten Haindi vs.. 

Bir Gerçek Var O da Azeriler Her zaman Kardeşimiz Ermeniler ise Düşmanımızdır Her Ne Kadar Kardeşlerimize Düşman Edilmeye Çalışılsakta

Sebahattin Önkibarın Yazısının Tamamı için  http://www.yenicaggazetesi.com.tr/a_haberdetay.php?hityaz=8175

De Get Yalan Dünya...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

AciyaGulmek bunu yazdı:

Bu gün sabahattin Önkibar ın Bir Yazısını Okudum Hayretlere Düştüm Zaten Biliyoduk da meşrulaştı Şimdi dikkat edin Forumda Ne Kadar Akp Sempatizanı Varsa Yok Azeriler Bizi Hançerledi Yok Onlar Zaten Bizi Sevmezdi Demeye Başladı Bunlara Bizim Deyimle Minareye Kılıf Cem Yılmazın Deyimiyle Sıçtık Sıvıyalım Bari Diyoruz .Şimdi Selahattin Önkibarın Yazısına Gelince  Şu Kısmı Dikkatlice okuyun ''Cenevre’de yapılan görüşmelerle ilgili olarak Dışişleri Bakanımız Ali  Babacan’la heyeti, Azerbaycan’a zaman zaman bilgiler veriyor.
    Keza aynı şeyi Ermeni tarafı da Moskova’ya yapıyor.
    Bakü başlangıçta rahat, zira Türk heyetinden alınan haberler olumlu.
    Derken aniden Azerbaycan’ın ayranı kabarıyor ve feryada başlıyor.
    Neden mi?
    Türkiye’nin kendisini kandırdığını düşünmesinden!
    Bu hükme nasıl mı vardı?
    Cenevre’deki görüşmelerle ilgili olarak Ermenilerden bilgi alan Rusların, Azerbaycanlıları uyandırmasından!
    Yok bu tevatür değil bire bir bilgi.
    Kaynak da Bakü’ye giden Türk Parlamenterler.
    Milletvekillerimize ayrıntılar verilerek anlatılmış.
    Evet zerre abartı yok, Ali  Babacan, Ermenilerle sarmaş-dolaş olurken Azerbaycan’a eksik ya da yalan bilgiler vermiş!''

Yani Anlıyacagınız Ali Babacan Denen Hain Zaten Ermenilere Çoktan Satmış Kardeşlerimizi Ve Bize bunu Yavaş Yavaş Yedirecekler Bakın Ötnek Tahribat Forumlarında Akp Sempatizanlarının Yazıdıgı gibi  Azeriler Zam Yaptı ,Onlar Zaten Haindi vs.. 

Bir Gerçek Var O da Azeriler Her zaman Kardeşimiz Ermeniler ise Düşmanımızdır Her Ne Kadar Kardeşlerimize Düşman Edilmeye Çalışılsakta

Sebahattin Önkibarın Yazısının Tamamı için  http://www.yenicaggazetesi.com.tr/a_haberdetay.php?hityaz=8175

höst bende akpartiliyim ama en başından beri azerilere yanlış bi lafım oldu mu:)

Alayınızdan çok azeri tanıyorum dersem vicdanım elvermez:)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sirpence

sen su acilan ve yazilan yazilara baktigin zaman sen ne algiliyorsun ?

minareye kilif uydurulmaya calismaktan baska birsey yapilmamakta.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

underzero bunu yazdı:

sirpence

sen su acilan ve yazilan yazilara baktigin zaman sen ne algiliyorsun ?

minareye kilif uydurulmaya calismaktan baska birsey yapilmamakta.

hoca geneli yargılamayın :)

Akpartililerinde çoğunluğu eminim ki bu konuda rahatsız.

Toplam Hit: 15895 Toplam Mesaj: 106