folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Azerbaycan"I Dost Bildik, Ama İlk Hançeri Yedik,

Azerbaycan"I Dost Bildik, Ama İlk Hançeri Yedik,

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

peki sunu soracagim

ayni seyi baska parti yapmis olsaydi bugun hangi durumda olurdu ortam ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    bizimkilerinyaptıgına ne demeli bu olayın gündeme gelmesi bile yanlıştı sanki biz adamları zorluyorgibi bi durum var ortada bence dogru olanı yaptılar abi kimse laf etmesin yok kardeş arkadan hançerlemiş napsalardı söylesene babacana laf anlatmaya çalışırlar adamı kovarlar gaza zam gelir han çerledi derler :S:S

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Devletlerin arasında dostluk olmaz,çıkar ilişkisi vardır,kardeş ülke de desen işin içine çıkar ( doğru ya da yanlış çıkarlar,orası tartışılır ) girdi mi hiç biri babasını tanımaz,gayet normal bir durum,şaşırmadım.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Hükümetin hatalarını vatandaş çekiyor. Giren yine bize giricek. Tayyip amcam gemi almaya devam etsin. Onların para sıkıntısı yok tabiki.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Peki neden ben ilk defa zam haberine sevindim düşünün bakalım :) hep petrolün düşüşüne bağlıyorlardı zammı şimdi noldu ha amerikan kuklaları noldu? 

aliyevin yerinde olsam % 200 zam yapardım tayyikin ermeniden dost olmayacağını anlaması için...gene anlamazki niye ?

obama geldi türkiyeye ille sınırı açın diye bastırdı kuklalarda isteğine kul köle oldu...Sanki bu ülkeyi obama yönetiyor...şunu iyi belirteyim bu forumdaki akp yanlılarına : siz hiç süt vermeyen ineği alırmısınız ??? bu söz belki uyandırır akplileri uykudan.. ülkemiz sömürülüyor heyhat artık uyanın. atalarımızın kanla savaşıp aldığı bu toprakları parayla satıyorlar.. azerileri sattınız be demezler mi tüm yurt dışı kaynakları.. adamlar haklı demez mi...akpnin yapıtığı bu yanlış politikayı vatandaşa ödetilmesinin hangi haklı yanı olabilir ?

azıcık azeri kardeşlerimizi anlasak azıcık onların isteklerinde ortak olsak. ama yok abd ne derse o. eee nazım hikmet demiş ya yıl 1962 Türkiye amerikanın yarı sömürgesi boşuna dememiş. neden bu amerikan kuklası şeriatçı kılığına giriyorsunuz ? neden ermeni yalakalığı yapıyorsunuz? 

valla azerbaycan en güzelini yaptı. bizim bayrağımızı yaktılar bir nota bile vermedi yöneticiler başı dik devletliçiliği azeriler yaptı aferin size... azeriler bizim dostumuzdu bu akp yüzünden onlarıda kaybediyoruz. ülkenin durumunun ne kadarçöküşte olduğunu görmezmisiniz? vahdettin dönemini hatırlayın. aynısı değilmiydi _? emperyalizmci adamlar elindeki mektubu uzatır vahdettinde imzasını atar vatanın 4 bucağını satardı...en sonunda noldu bir ingiliz gemisine binip kaçtı vatan haini. tayyipte böyle olacak biraz ülke zora girecek sonra bunlarda kaçacak gidecekler amerikaya..ama türkiyeyi öyle bitik duruma sokacaklar ki ondan sonra... o zamana kadar halk uyanır umarım...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam bende mynette haberleri okurken bu konu hakkındaki haberi okudum.

Erdoğan, Azeri gazına zam için ne dedi?  
    Başbakan Erdoğan, Azerbaycan'ın doğalgaz zammına sert tepki verdi. Erdoğan; "Dolar düşerken zam yapılması çok düşündürücü" dedi.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

başımıza bun şerefsizleri getirenlerle birlikte bize müstahak bunların hepsi.

Söyleyecek çok fazla şey yok yıllardır süre gelen kardeşlik bi avuç sütü bozuk tarafından yerle bir edilir işte....

Keep Going !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Branxian bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam bende mynette haberleri okurken bu konu hakkındaki haberi okudum.

Erdoğan, Azeri gazına zam için ne dedi?  
    Başbakan Erdoğan, Azerbaycan'ın doğalgaz zammına sert tepki verdi. Erdoğan; "Dolar düşerken zam yapılması çok düşündürücü" dedi.

-----------------------------

:S niye sasiriyor ki 

dunya da petrol ucuzlar bizde petrole zam yapilir,

dolar ucuzlar yine petrole zam yapilir, dolar artar yine zam yapilir, petrolin variline zam gelir bizde de zam gelir, dolar petrol duser bizde yine zam olur 

:) eeeeh beee

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    simdide malum kesim agızlarının suları akarak azerbaycana mı saldırıyor :) üzücü...

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kardeşi kardeşe düşürüyolar haberiniz yok

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
Toplam Hit: 15893 Toplam Mesaj: 106