Azmış Lan Bu Karı...
-
Azmışın önüne geçilmez dayııı :)
-
millet seda sayanları we bilimum aile içi siddete karsıız ama hadi bi ekran onunde sac basa girişin de reytinglenelim programlarını izleye izleye aile içine mudahale modda takılır oldu(!) yanlıs anlasılma olmustur sudur budur sonra haybeden gercek ustu cinayete tanık olunabilir=)
-
Ancak elinde <<gerçekten kesin>> bir delil varsa, ve adama karşı gerçekten büyük bir iyilik borcun varsa harekete geç derim. Kesin delil çok önemli. Kesin delilin yoksa kadın seni suçlu çıkarabilir. Ses kaydı, resim falan iş görür.
-
ben yardımcı oliim kardeşim sana :D
ver bakem telefon numarasını şu AZGIN KARI nın :D
-
abi ben karar verdim basacam onları kiracımıs demiştim ya pek zor olmas harbi basim dimi onları alim yanıma bi kaç kişi maksat kasaya kurban gitmemek:) bu genç yaşımısda namus bekçiside olduk yawf ...
-
kesinlikle emin olmadan sakın ihbar etme, çünkü namus bu şakaya gelmez, kadının aldattığından %100 emin olduğun anda beklemeden mektup yaz kocasına.
-
eger eve girme sansın varsa - ki kiracımız dedigine göre vardır - cok saglam bi seklde gizli kamera yerlestr xD egr görüntü alabilrsen hem sen emin olursun hem elinde kanıtın olur..
-
Git karının yanına.Bana da vermezsen sölerim de...
Hayat böle kardeşim.Aldatan aldatana ...
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------ben yardımcı oliim kardeşim sana :D
ver bakem telefon numarasını şu AZGIN KARI nın :D
-----------------------------puhahahah Amele olum işin gücün hep o Tahribatta para toplayak seni gönderek bi genel eve :)
-
bu işler derin işler hiç karışma derim fergatın önerisini sunarım
82 yaşındaki dede, evlenme teklifini reddeden
50 yaşındaki bakıcı kadını öldürüp, intihar ettinetgazete. de okudum... başına bela almak istemiyosan elleşme...