folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Azmış Lan Bu Karı...

Azmış Lan Bu Karı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    FeraGaTT bunu yazdı:
    -----------------------------
    hp32 bunu yazdı:

Kadına şantaj yap bu şekilde herşey yoluna girer başında belaya girer ama madem adamı sevion şahsiyetine bition yap+
    ben zannetmiom düzeleceğini sittir et bırak kendi aralarında halletsinler :D ama yapıcan en güzel şey çok güzel bi kanıt hazırla aldattığına dair kocasını yatıştır yapabilirsen ver belgeyi eline kadın sürünsün adama karı mı yok olmadı seni alır

bence bu kızı kimse almaz hocam, sevdigi özlü söze baksana xD

Sevdiği Özlü Söz

kaynana kaynar kazana:)
    (ileriye ait bi planım) 

haci evde kalir o zaman :D özlü sözünü düzeltecek tek iş sahibi insanlar askerler :D adam da askermiş sıkı bi disiplinle herbişey hallolur :p
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencprens
    gencprens's avatar
    Erkek
    Musket bunu yazdı:
    CchaatlakkK bunu yazdı:

yawff bizim komşumuzun karısı onu boynusluyo bee ilkin bişiler gördüm şüphelendim felan ama şimdi adım gibi eminim adam garibim asker zati çavuş yane göreve felan gidio karıda asmış herhal rahat durmuo sevgilisiyle konuşurkene felan dinledim çaktırmadan kiracımıs ve komşumus olduğu için çok yakınıs.. yaw isteyen istediği haltı yesin bana ne de kadının kocası süper bi şahsiyet adam maddi manevi çok yardım etti bana be dünyalar iiysi bi insan çok gururlu sölesem karıyı öldürür kesin.. vijdan azabı çekmem elimden gelse ben öldürürüm da adama üsülüom 5 para etmes bi karı yüsünden yasık olcak.. sölemesem karı resmen aldatıo tam emin deilm ama bise kardeşim die tanıttığı (öff taş gibi) bi herif kocası nedense hep nöbetteyken karının yanına gelio sevgilisinin o adam oldunu düşünüom ama emin deilm (gece felan  çok gülüolarda)..lan adama karşı harbiden borçluyum böle izlemek oolmuo be vala o karının sahte tavırlarını gördükçe zor tutuom kendimi napem ne edem ... böle gitmes bu iş bişiler yapim mi durim mi.....

Hayırdır aq ? Sen mı aşıksın adama ?

Sanane ki ?

Daha da onemlısı bıze ne kı ?

Genel de ne işi var ayrıca bu konunun ? 

musket hocam seni seviyorum bu kadar boş bi konunun bu kadar hit almasına inanamıyorum :|

Dünya hayatı kırlmaya mahkum şişeler hükmündedir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CchaatlakkK
    CchaatlakkK's avatar
    Dişi
    gencprens bunu yazdı:
    Musket bunu yazdı:
    CchaatlakkK bunu yazdı:

yawff bizim komşumuzun karısı onu boynusluyo bee ilkin bişiler gördüm şüphelendim felan ama şimdi adım gibi eminim adam garibim asker zati çavuş yane göreve felan gidio karıda asmış herhal rahat durmuo sevgilisiyle konuşurkene felan dinledim çaktırmadan kiracımıs ve komşumus olduğu için çok yakınıs.. yaw isteyen istediği haltı yesin bana ne de kadının kocası süper bi şahsiyet adam maddi manevi çok yardım etti bana be dünyalar iiysi bi insan çok gururlu sölesem karıyı öldürür kesin.. vijdan azabı çekmem elimden gelse ben öldürürüm da adama üsülüom 5 para etmes bi karı yüsünden yasık olcak.. sölemesem karı resmen aldatıo tam emin deilm ama bise kardeşim die tanıttığı (öff taş gibi) bi herif kocası nedense hep nöbetteyken karının yanına gelio sevgilisinin o adam oldunu düşünüom ama emin deilm (gece felan  çok gülüolarda)..lan adama karşı harbiden borçluyum böle izlemek oolmuo be vala o karının sahte tavırlarını gördükçe zor tutuom kendimi napem ne edem ... böle gitmes bu iş bişiler yapim mi durim mi.....

Hayırdır aq ? Sen mı aşıksın adama ?

Sanane ki ?

Daha da onemlısı bıze ne kı ?

Genel de ne işi var ayrıca bu konunun ? 

musket hocam seni seviyorum bu kadar boş bi konunun bu kadar hit almasına inanamıyorum :|

abi süper bi insan olmasının yanı sıra sana binbir iyiliğ dokunan biri gösünün önünde boynuslanıo napcanı bilmion çıkmas bişi resmen be sen bu olaya boş diosan ne diim nese insanlığın gereklerinden biri başkalarının görüşlerine saygı duymaktır hade bişi demioz(süperim yawf).. bana göre harbi önemli bi mevsu kimse kusura bakmasın..

Ümit en son kötülüktür çünkü işkenceyi uzatır.. F.Nietzche
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

bu mu karı.

Basbaya erkek bu..

O kdar laf yedi hala cvp yazıyo konuya.

Gerçi karı milleti..inat ederse.İki iki dört ederi cümle alem haykırsa bulur gene bi itiraz.

All I need is a possibility.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencprens
    gencprens's avatar
    Erkek
    4 sayfaya bak sen benim asıl yorumumu görmedin dahaaaaaaaaaaaaa :@

Dünya hayatı kırlmaya mahkum şişeler hükmündedir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

gencprens bunu yazdı:
    4 sayfaya bak sen benim asıl yorumumu görmedin dahaaaaaaaaaaaaa :@

Sen çok ağır konuşmuşun be hacı..Suç duyurusunda da bulunur şimdi bu arkadaş senn için :DDD

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 9629 Toplam Mesaj: 47