Azmış Lan Bu Karı...
-
bence senn adam aöaktırmadan yavaş yavaş söyle. çünkü anlattığına göre bu güzel insanna yazık olmasın. karı azmışsa azmış. yapcak bişi yok. ama yarın öbür gün adnm anlklasa kötü olacak. yafff kendinede dikakt et.
çünkü yarın millet adamın karısına laf ederse bu erkeğin kaldıramayacağı durumdur one göre...
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------ben yardımcı oliim kardeşim sana :D
ver bakem telefon numarasını şu AZGIN KARI nın :D
-----------------------------puhahahah Amele olum işin gücün hep o Tahribatta para toplayak seni gönderek bi genel eve :)
-----------------------------param var çok şükür sen karı gönder
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------Git karının yanına.Bana da vermezsen sölerim de...
Hayat böle kardeşim.Aldatan aldatana hehe ...
eheh hacı konuyu açan zaten bayan üye :) -
bence sen git kocasına bu kadının böle böle bi kardeşi war mı de.
adamı da bi güzel tarif et.
ondan sora olaylar yoluna girer saten.
-
mizahi bunu yazdı:
auhauhauh olm yazanın cinsteyi zaten bayan :D nasıl verecekler birbirlerine :))))neyse polise ihbar et sen olayı.
-
cold-m4 bunu yazdı:
mizahi bunu yazdı:
eheh hacı konuyu açan zaten bayan üye :)
ueh ueheh la benim de başıma geldi. hatat bi mürid yorum bile yazdı bu konuda.. ..berbat bi durum da
yav bu müridemiz dağdaydı bildiğim jkadarda.
hayırdır. sen bizle dalga mı geçion.
ooooooooooooooo ÇAKLAT kardeşimiz ...
anlat bi derdini nedir bu olaylar. bili,giğim kadarıyla dağdaydın.. ne çabuk eve geldin. canın hala sıkılıyor mu ?
-
CchaatlakkK bunu yazdı:
-----------------------------yawff bizim komşumuzun karısı onu boynusluyo bee ilkin bişiler gördüm şüphelendim felan ama şimdi adım gibi eminim adam garibim asker zati çavuş yane göreve felan gidio karıda asmış herhal rahat durmuo sevgilisiyle konuşurkene felan dinledim çaktırmadan kiracımıs ve komşumus olduğu için çok yakınıs.. yaw isteyen istediği haltı yesin bana ne de kadının kocası süper bi şahsiyet adam maddi manevi çok yardım etti bana be dünyalar iiysi bi insan çok gururlu sölesem karıyı öldürür kesin.. vijdan azabı çekmem elimden gelse ben öldürürüm da adama üsülüom 5 para etmes bi karı yüsünden yasık olcak.. sölemesem karı resmen aldatıo tam emin deilm ama bise kardeşim die tanıttığı (öff taş gibi) bi herif kocası nedense hep nöbetteyken karının yanına gelio sevgilisinin o adam oldunu düşünüom ama emin deilm (gece felan çok gülüolarda)..lan adama karşı harbiden borçluyum böle izlemek oolmuo be vala o karının sahte tavırlarını gördükçe zor tutuom kendimi napem ne edem ... böle gitmes bu iş bişiler yapim mi durim mi.....
-----------------------------Hayırdır aq ? Sen mı aşıksın adama ?
Sanane ki ?
Daha da onemlısı bıze ne kı ?
Genel de ne işi var ayrıca bu konunun ?
-
Musket hocam sakin :)
-
DÜN bi facia olmuştu da ondan biliom. bildiğim kadarıyla bu murdi dağdaydı. onun dağda olması lazım....
bence bizimle dalga geçio. aaaaaaaaaaaa ayııp
hiç yakıştıramdım.
-
imran268 bunu yazdı:
-----------------------------DÜN bi facia olmuştu da ondan biliom. bildiğim kadarıyla bu murdi dağdaydı. onun dağda olması lazım....
bence bizimle dalga geçio. aaaaaaaaaaaa ayııp
hiç yakıştıramdım.
-----------------------------harbiden de facia gbi olay xD