Babalar Gününde Babanıza Ne Alıcaksınız!!!
-
---RudeboY--- bunu yazdı:
-----------------------------
Evet babayı alacaz :D öğrenci adamım,cebimde 45ytl para,kendime zor yetcek aq,bide hediyeyemi vericem =)
5-10 ytl ye bi tane parfum al cakma makma idare etsin yani hiç yoktan iidir -
manyakusta bunu yazdı:
-----------------------------babayı alacaz . . .
:)
-----------------------------:D aq senin tam ben yazacaktım. Konuya girince sevinçli bi şekilde elim cvap yaz butonuna gitti, ama senin yazıyı görünce yıkıldım :(
:D
-
babamı sevmiorum ( gercekten )
hiç bişi alasım yok annemede almadım babama hiç almam amk
-
vathansever bunu yazdı:
Evet babayı alacaz :D öğrenci adamım,cebimde 45ytl para,kendime zor yetcek aq,bide hediyeyemi vericem =)
5-10 ytl ye bi tane parfum al cakma makma idare etsin yani hiç yoktan iidir
-----------------------------Yok parfümü fln çok,kravatıda çok :D ya alcak şey bulunur aslındada,pek ii deil muhabbetimiz,bazı olaylar var ondan pek sevmem pederi :D aynen qamblerin olay işte =)
-
Bi 70 lik alırsam mutlu olur adam
-
-----------------------------vathansever bunu yazdı:
5-10 ytl ye bi tane parfum al cakma makma idare etsin yani hiç yoktan iidir
-----------------------------Yok parfümü fln çok,kravatıda çok :D ya alcak şey bulunur aslındada,pek ii deil muhabbetimiz,bazı olaylar var ondan pek sevmem pederi :D aynen qamblerin olay işte =)
----------------------------
bu yaşta yani ergenlik döneminde baya bi kişi babasıyla ii geçinmez problemlidir yani -
vathansever bunu yazdı:
bu yaşta yani ergenlik döneminde baya bi kişi babasıyla ii geçinmez problemlidir yani
-----------------------------Belkide :) ama boşver yaa :)
-
ulan peder olmasa bu yazıyı nasıl okuyacaktınız? gene de baba baba'dır. olmamasından iyidir.
ben de gömlek alacaktım, söyledim gerenk yok dedi :) çünkü kendi kredi kartıyla alacaktım.
-
hayat müşterektir :)
-
babayı alacaz . . .
:)
-----------------------------:D aq senin tam ben yazacaktım. Konuya girince sevinçli bi şekilde elim cvap yaz butonuna gitti, ama senin yazıyı görünce yıkıldım :(
:D
yeminle bende onu yazmaya girdim :D
@ fuck you böle işi:D