Babalar Gününde Babanıza Ne Alıcaksınız!!!
-
insan sevdigini yılda birmi hatırlarmiş.
bana göre çok sacma 364 gün baban degilmi sadece babalar günümü babanız oluyor..
buturr özel günler bizim gelenek göreneklerimizi yok ediyor arkadaslar..
-
bafrali55 bunu yazdı:
-----------------------------insan sevdigini yılda birmi hatırlarmiş.
bana göre çok sacma 364 gün baban degilmi sadece babalar günümü babanız oluyor..
-----------------------------misal sevgililer günü :) ben sevgilime her hafta çiçek alırım. her buluşmamızda öperim. dediğin gibi bu işler saçma işler. benden habersiz işler.
-
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------
bafrali55 bunu yazdı:
-----------------------------insan sevdigini yılda birmi hatırlarmiş.
-----------------------------misal sevgililer günü :) ben sevgilime her hafta çiçek alırım. her buluşmamızda öperim. dediğin gibi bu işler saçma işler. benden habersiz işler.
-----------------------------ulan sallama bari senin sevgilin mi var. Demiyormuydun kız beni sadece arkadas olarak seviyor diye :D
-
misal sevgililer günü :) ben sevgilime her hafta çiçek alırım. her buluşmamızda öperim. dediğin gibi bu işler saçma işler
-----------------------------aynen öyle anne baba sevgili bu özel insanlar senede bir gün hatırlanırsa aile bagı diye birsey kalmaz..
avrupa insanına döneriz.. aile kavramınıda kaybeden millet herzaman kaybetmeye mahkumdur..
-
EmiRReiS bunu yazdı:
ulan sallama bari senin sevgilin mi var. Demiyormuydun kız beni sadece arkadas olarak seviyor diye :D
-----------------------------oraya yazdıklarımı anlamadın herhalde. ondan sonra bu konu hakkında çok konuştum. firex, pit10din, lordwarior filan bilir. o iş başka. çıkıyorum onla yakında. hem ben önceki sevgilim hakkında yazdım bunları. hemen kınama beni
-
cevap verme len abine:@
msn ye gel anlat bakim su eski mevzuyu :)