Babalar Gününde Babanıza Ne Alıcaksınız!!!
-
-
---RudeboY--- bunu yazdı:
-----------------------------
c0der bunu yazdı:
-----------------------------Çoğumuz bize babamızın herşeye karışmasından nefret ederiz, lakin; Babalarımızın Değerini bilelim.
-----------------------------Lan ne değeri!?Bak anlatıyımda anla sende; sabah dedem çaırdı,belediyenin eşeleyip kapamadığı doalgaz çukurlarından var bahçede,harç karıp kapıcaz onu dedi,iyi gelirim dedim.Babam geldi işte kullanıyo senide şöylede böylede aq.Ben ufakken ananem dedem baktı bana,skerim babamı.Bi bok olmaz bu heriften.İçi fesat aq.Bigün ters bi anımda bıçaklıcam yemin ederim.Ayrıca ne hediyesi aq,geçenlerde doum günümdü,annemin isteiyle bi pasta kestik o kadar aq.Hediyeye geçtim nice yıllara bile demedi.Skerim babalığını.İskele babası aq...
-----------------------------eminim aga bizimkide öyledir amk. her bokuma karşıyo giydiğime,içtiğime,saçıma herşeyime yaa deli olcam onun yüzünden sinir hastası oldum amk. herken yannış bi kendi doru. ben hiç sevmem babamı yani herşeyden önce ilk baş saygı duyması lazım. tam gençlik çağındayım şimdi yapmıcamda ne zaman yapcam ilerde büyüyünce 20-25 yaşına flan gelince yap der o zmn geldiğinden kocaman adam oldun yakışıyomu der bunlarda laflar bitmez amk. her boktan bişey buluyolar. şurda babasıyla adam gibi anlaşan kaç adam vardır saysan 1 elin parmağını geçmez.
ama ilerde varyha benim cocuum olursa amk. istediğini yap dicem hiç karışmıcam ben cektim o çekmesin.
-
lan adam karneyi gördükten sora aq 0 bi araba alsam affetmez beni :D
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
tuğrulbaba'ya da almak lazım bişiler
ne alalım acaba ona=) -
SilenC3 bunu yazdı:
lan adam karneyi gördükten sora aq 0 bi araba alsam affetmez beni :D
çok mu kötü karne sınıfta mı kaldın -
kendisini bulabilirsem 1 sınıf mezarlık verecem:) kendisine;
-
yasin-i şerif okurum artık :|
-
pöf... hepinizin ki kutlu olsun
-
işin gerçeği beyler babam beni hep sever bütün duaları filan hep üzerimedir ama beni kanım hiç ısınmaz arkasından basarım lafı fln ama o bilmez o ne derse yaparım arkasına ederim küfrü ama yüzüne hiç asla bişe demem beni melek gibi biri zannediyor karışmadığı hiç bir şeyim yok oyüzden sağlam bir arkadaş çevrem dahi olamıyorya neyse şimdi bu adam bende hediye bekler bu bir gerçek ama bende alacak ne hever nede beş kuruş para var hadi siz çıkın işin içinden
-