Babalar Gününde Babanıza Ne Alıcaksınız!!!
-
unutmasaydım keşke..!! :)
-
tuğrulbaba'ya da almak lazım bişiler
-
bi paket uzun samsun alırım
her sene öle yapıom :D :D:D
-
İlle de özel bir gün olduğuna dair kanaat getirdiyseniz, babanıza sarılın
"baba seni seviyorum" diyerek, elini öpün bundan sonrası işin traş kısmı olarak kalır emin olun.
Zira hediye mediye önemsiz şeyler, samimi olarak sevginizi gösterin bundan daha büyük bir hediye olamaz.
-
ben küsüm banane o bana alsın
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------İlle de özel bir gün olduğuna dair kanaat getirdiyseniz, babanıza sarılın
"baba seni seviyorum" diyerek, elini öpün bundan sonrası işin traş kısmı olarak kalır emin olun.
Zira hediye mediye önemsiz şeyler, samimi olarak sevginizi gösterin bundan daha büyük bir hediye olamaz.
-----------------------------
baba seni seviyorum.ver elini.mucuk mucuk :)) -
yok bea ne hediyesi amk. hakkaten babayı alcaz bizim pederle aramız bozuk zaten her boka karışıo o yüsden böyle hediye falan gitmez yani.
-
önce babamın sonra tarikattaki babamın ellerinden öper.. bana harçlık wermesini dile getirim :D
-
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------Çoğumuz bize babamızın herşeye karışmasından nefret ederiz, lakin; Babalarımızın Değerini bilelim.
-----------------------------Lan ne değeri!?Bak anlatıyımda anla sende; sabah dedem çaırdı,belediyenin eşeleyip kapamadığı doalgaz çukurlarından var bahçede,harç karıp kapıcaz onu dedi,iyi gelirim dedim.Babam geldi işte kullanıyo senide şöylede böylede aq.Ben ufakken ananem dedem baktı bana,skerim babamı.Bi bok olmaz bu heriften.İçi fesat aq.Bigün ters bi anımda bıçaklıcam yemin ederim.Ayrıca ne hediyesi aq,geçenlerde doum günümdü,annemin isteiyle bi pasta kestik o kadar aq.Hediyeye geçtim nice yıllara bile demedi.Skerim babalığını.İskele babası aq...