Babalar Gününde Babanıza Ne Alıcaksınız!!!
-
anneme söylemiştim bişey al diye almış ne olduunuda bilmiyom babam paketi açarken yanında olmucam annemin bi şakasına kurban gitmeyeyim ...
-
1 karton cigara :D
-
tesbih aldım bitane oltu gümüş işlemeler var üstünde.bu tesbih bana bi hafta sora hava su yol olarak geri döncek nası olsa :))
-
Telefon aldım:) 2 hafta sonra doum günüm var telefon istiycem en azından yok diyemez artık:)
-
zippo çakmak almayı düşünüyorum
-
Üç gulhu bir elham
-
olm yaymayın bu tür gün felan bıktım ya...
ayda elimize 200 ytl geçmiyo.
Yok babalar günü, yok anneler günü ,yok sevgililer günü ,yok doğum günü,yok kadınlar günü,yok bilmem ebemin günü....
hep ticeri amaçlı yapılıyo bunlar.
Teknosa dergisinde yazana bakın: ÇÜNKÜ BABALAR TEKNOSA SEVER. Bok sever aq , babam hayatında Teknosa mı görmüş..
-
karsinojen bunu yazdı:
-----------------------------olm yaymayın bu tür gün felan bıktım ya...
ayda elimize 200 ytl geçmiyo.
Yok babalar günü, yok anneler günü ,yok sevgililer günü ,yok doğum günü,yok kadınlar günü,yok bilmem ebemin günü....
hep ticeri amaçlı yapılıyo bunlar.
Teknosa dergisinde yazana bakın: ÇÜNKÜ BABALAR TEKNOSA SEVER. Bok sever aq , babam hayatında Teknosa mı görmüş..
-----------------------------
moahahha gebrdim yaf..bok sever aq, babam hayatında Teknosa mı görmüş..hele daha gülüyom....bende don alacam o reklamlarda çıkıyoya babanız dona kalsın falan:D
-
Çok Baba bi Hediye aLmak Gerekior (:
-
hiçbişey almıyacam kalp hastası olduğu için sigara yasak bizim bebelerden tek dal parlak alır götürürüm sevinir adam