folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Babamı Hapise Nasıl Sokarım

Babamı Hapise Nasıl Sokarım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Leyla bunu yazdı:
    -----------------------------
    lordvader89 bunu yazdı:

ya arkadaşım baban daha önce hapise girdimi? büyük ihtimal girmedik böyle konusuyorsun...

ben derim ki bukadar istemem babanın oralara düşmesini...illa ayrı kalsınlar diyosan annen versin babanı mahkemeye şiddetli geçimsizlik en fazla 3 celse'de boşansınlar hapise düşerse annenin hali ne olur biliyomusun sen?

- mahalleniz de eşiniz dostunuz bile horgörür

-bakkalına varana kadar asılırlar bide sen de yoksun iyice azıtır şerefsizler...

-anlıcagın kötü gözle bakarlar tabi senin çevreni bilemem ama bence ayrılmaları daha iyi

İLLA HAPİSE GİTSİN İSTİYORSAN;

-anneni dövüyorsa gidin polise alın dayak yedigine dair raporu baban 6-7-belki- ay anca hapse girer...

Sen cok kucuk emrah izlemissin yada aynilarini yasamissin bilemem! Ama herkese sapik yerine koymaya hakkin yok!!
    aslında seni sevmedigimden yorumlarına cevap yazmıyorum ama şu kadarını söylim sana;

benim babam hapse girmişti dogrudur...anlıcagın biliyorum biraz...öle olaylar yaşamadım ama yaşanıyor hepsini biliyorum merak etme...

ben burda sapık yerine koymadım kimseyi!!!

-anlıcagın kötü gözle bakarlar tabi senin çevreni bilemem ama bence ayrılmaları daha iyi

anladıın sen onu LEYLA...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    bence bu topic i  okursa az birazda vicdan die  bişe varsa en büyük zararı vermiş olursun.

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    affetmez bunu yazdı:
    İnternetten onun adına harcamalar yap ödeyemiyceği kadar.Parayı ödeyemezse atarlar içeri
    akıllıca we mantıklı ;) bi kredi kartını numarasını not al amk bi yere ;)

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heydarx
    Heydarx's avatar
    Erkek

Bu gün sen babanı hapse sokarsın yarın oğlunda seni hapse sokar.

Baban yanındayken babasız kalma düşüncesi sana çok zor gelmiyor olabilir. Ama inanbana(başıma geldiği için biliyorum) insan babasını kaybettikten sonra bırak hapse attırmayı ona söylediği en ufak laftan dolayı bile günlerce vicdan azabı çekiyor. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

bir itiraf sitesinden...

başlık: büyülü sözcük; baba

not:

Eğer babasız büyümüş bir kız çocuğuysanız; yaptığınız her davranışta bir kez daha düşünmelisiniz, arkadaşlarınız rahatca eğlenirken siz rahat kız imajı vermemek için kasmalısınız, aile büyüklerinizden her olayda ''ama başında erkek yok'' lafını duyarsınız, ailenizdeki herkes size karışabileceğini sanır, size karşı ses tonu ayarlanmaz; asla baba sözünü telaffuz edemezsiniz, mutlaka size sataşan kızlar babasızlığınızı yüzünüze vururlar, evde erkek terliğine bakar dururusunuz ama o sadece misafir içindir, tanımadığınız o insanı her gece özlersiniz ama özleyecek bir anı bulamazsınız, hayalinizde canlandırıdğınız bir babayla büyürsünüz ama hiç sıcaklığını yaşayamazsınız, herkesin günlük kullandığı bellki sıradanlaşan ''baba'' kelimesi sizin için ulaşılmaz bir olgudur, yaşınız ilerledikçe sizinle büyüyen bir özlem ve her baba kız gördüğünüzde içinizden kopan o ince sızı ve bunu anlatamamak, her gece rüyanızda görme isteğiniz ama sadece bildiğiniz bir fotoğraf karesi yüzü, güçlü olmak zorundaymışsınız hissi ve hep mesafeli soğuk ve ağırbaşlı kız imajı çizme isteği, ona yakışır evlat olma arzusu ve asla tadamadığınız bir baba sevgisi. Eğer sizin babanız varsa hep hayalimdeki o güzel anı yaşayın, göğsüne yatıp uyuyun sıcaklığında.

sen ya çocuksun yada aklın yükselmiş.

annen ve baban evleneceklerinde bu günleri görmek için evlenmediler.

mutlu olacağız diye yaptılar bu işi.

mutluluğumuza mutluluk katsın die seni dünyaya getirmek istediler

ilerde aramız bozulursa oğlumuz taraf tutsun, digerimizi hiçe saysın die evladımız olsun demediler.

sana evlat olarak düşen şey; ASLA TARAF TUTMA. zaman tanı onlara.

ikisinide telkin edici laflar kullan.

üniversiteden bahsetmişsin.

ula seni üniversite çağına gelinceye kadar kim okuttu la,

kendinmi bu hale geldin.

şu an evde koltuguna oturmuşsun pc başındasın. gütünün aldınta bir avuc fındık hem onları kırıyon hemde sinsice planlar yağıyorsun.la bunu senin yaşında milyonlarca kişi hayal bile edemiyor bu imkanları.

bu imkanları sana veren iyi veya kötü annen ve babandan.

herkesin ailesinde kötü günler olur. çocukluğumda gözlerimin önünde babam anneme bağırırdı annem ağlardı.o günleri hiç unutmam ama şimdi düşünüyorum da olması gereken bişeymiş.neden mi? maşallah diyem imreniyorum onlara da ondan.adamlar 60ına giriyorlar, bu yaşta elele gezebiliyorlarda ondan...

hadi bu devirde öyle bir evlilik yapta görelim.

sana düşen onlara manevi destek olmak. zarar vermeye çalışmak değil.

çocuksun sen ya çocuksun ya da aklın yükselmiş.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ixn5r
    ixn5r's avatar
    Erkek

zaman ve sabır herşeyin ilacıdır hoja bende yaşadım ama hiç bişey yapmadım ne beni yetiştiren babamı içeri attırdım nede bana bakan annemi dul bıraktım ! Allaha Dua et ... Babana o yanlışı yapıp kendine o lekeyi değdirme Yakışmaz sana ama eli kolu bağlı oturda demiyorum baban senden ne kadar güçlü olabilirki onla tartışırken elini cama vur taşkınlık çıkar yeter...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek
    kardeş balkondayken ayaklarından tutup aşağı atıcan kafa ustu kimse senden bilmez .ama beceremezsen hayatın kayar.

www.atsizcilar.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:

ya arkadaşım baban daha önce hapise girdimi? büyük ihtimal girmedik böyle konusuyorsun...

ben derim ki bukadar istemem babanın oralara düşmesini...illa ayrı kalsınlar diyosan annen versin babanı mahkemeye şiddetli geçimsizlik en fazla 3 celse'de boşansınlar hapise düşerse annenin hali ne olur biliyomusun sen?

- mahalleniz de eşiniz dostunuz bile horgörür

-bakkalına varana kadar asılırlar bide sen de yoksun iyice azıtır şerefsizler...

İLLA HAPİSE GİTSİN İSTİYORSAN;

-anneni dövüyorsa gidin polise alın dayak yedigine dair raporu baban 6-7-belki- ay anca hapse girer...

sonuna kadar haklısın  

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

affetmez bunu yazdı:
    İnternetten onun adına harcamalar yap ödeyemiyceği kadar.Parayı ödeyemezse atarlar içeri

vahim bi durum güzel yöntem dai

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

16 yasında olmama rağmen babamla bende cok sorun yaşadım.gerci sadece o bana bağırdı küfretti cevap bile veremedim.birgün oturdum kusursuz denebilecek bir plan yaptım.tüm ailemi temizliycektim 

1. derecede sevdiğim yada sevmediğim tüm akrabalarımı.korkmuyordum kimseden dünyanın en güçlü varlığı bendim sanki.

sonra babamın yüzüne baktım, icimden seni affediyorum lan dedim.hiçbişey beni bu kadar rahatlatmamıştı onu öldürebilirdim ama yapmadım bunu niye anlattım simdi

bilmiyorum ama babanı öldürüceksen öldürmeden önce ölümle tehtit et belki düzelir.ama cekip vurucam deme kusursuz bi plan , tuzak vs hazırla icinden cıkamayacağı

bişey olsun ... 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 20865 Toplam Mesaj: 77