Babamı Hapise Nasıl Sokarım
-
ya açıkca sole baba seni istemiyoruz de yol ver gitsin zaten o kelimeyi söylediğin anda baban ya düzelir yada evden çekip gider ;)
-
Baba katili olmak er yada gec vicdanin sizlar hoca birak bu isleri senin dunyaya gelmene vesile olan insandir o.Buna nasil katlanacaksin.? Bende bir kere sinde babamla neredeyse yumruk yumruga giriyordum ki babamin hayatimda 2 tokadını yiyip yeri optugumu bilirim ole cusseli herif:D .Yas 22 askerden geldim bir gece annemle nedensiz yere tartisti icip icip sartelleri attirdi benim ilk defa karsisina cikip karsi durdum sinirimden agliyordum ve avazim ciktigi kadar bagirdim.Tek soyledigim tek kelime daha edersen annem ve kardesimi alip bu evden siktirolup gideriz.Tek basina kalmak istiyorsan hodri meydan. Aradan 3 sene gecti ve anneme bana veya baska birine tek kotu soz ettigini duymadim.Cunki onu bile sasirtmistim boyle.Bence sende eger anlasamiyorsan al anneni ve cek git o diyardan ne kimseye adres ver nede telefon nacizane bir hayat sur.
-
" NEREYE GİDİYOR BU GENÇLİK " ve başka bieşey demiyorum :@
-
ysf-47 bunu yazdı:
-----------------------------
" NEREYE GİDİYOR BU GENÇLİK " ve başka bieşey demiyorum :@
aynı....bugün babasını yarın annesini istemicek -
c0der bunu yazdı:
Hapise nasıl sokarım diyorsunda,
Baban hapise girdiğinde,
içeride Babana kim bakacak?
sen bakacaksın sanırım. :)
öyle hapiste yatmak beleş değil,
koğuşun ağaları,
bedava ya adam yatırırlarmı içerde, :)
içerde yiyecek, içecekde pahalı,
nasıl karşılıcan Babanın yeme içme masrafını? :D
bu işler öyle kolay değil hacım,
bir anlık sinirinle,
böyle işlere kalkışma derim,
Babanın kıymetini bil derim,
sonra ilerde kafanı çok taşlara vurursun.
Bir olay olduğunda,
başın belaya girdiğinde,
seni kim kurtaracak?
akranınmı? arkadaşlarınmı?
eğer öyle ise yanılıyorsun dostum,
elbette Baban yanında olacak,
seni kurtaracak,
neyse yine çok fantezi yaptım. :(
-----------------------------Sonuna kadar katılıyorum.
Benimde eskiden babamla sorunlarım vardı. Sonra sorunları sadece kızmak bağırmak dövmek olarak görmekten çıkıp uyarıya çevirdi. Eskiden dövdüğü zaman yine yapıyodum. Şimdi uyardığı zaman hiç yapmaz oldum. Artık ne dövüyo ne aramız bozuk nede kalkıp bi laf sölüyo. Eğer bende senin gibi düşünüp babamı içeriye attıracak olsaydım şimdi ne kadar pişmanlık duyacaktım kimbilir. Ben derimki babanın kıymetini bil.
-
en yakin saglik ocagina git, uzman psikiyatrise durumu anlat, enine boyuna tum gercekleri ile, sonra aklindan gecenleri ona cekinmeden soyle, geregini o yapar, durum kritikse guvenlik gucleri haber eder onlarda gerekeni yapar. artik bole seylere cok onem veriliyor walla kimsenin gozunun yasina bakmazlar, gereken onlemi alirlar
ayrica amk dengesiz salak sulak yorum da yapmayin aq, oldurmekte neymis, gorende cogunuz cecenistanda 100 tane rus girtlaklamis gibi konusuyorsunuz!!!!!!!!!1
-
kardes sen bi gözlerini kapat
bi baba de
baba baba ne demek oldugunu anlamıyosan yorma kendini
belki kötülügü var hak veririz ama o kadarda degil onunda sorunları vardır cözümü yanlıs yerde arıyosun git uzmanlarına danıs
burda sana akıl verenlere takılma (olumsuz yönde akıl verenler) sizde aklınızı basınıza alın bu adam yarın
birini uygularsa sizde suclu duruma düşersiniz
benimde babam anneme kızardı hatta bazen vurdugu bile olmustur tahmin ediyorumki senin durumun daha ciddi
ama ne olursa olsun baban o senin yeri geldiginde elini ayagını öpersin allahdan sabır dile cok dua et kardesim
insallah düzelirde seninde ünide gözün arkada kalmaz -
sonuçta baba babadır atadır ne olursa olsun öyle şey düşünmeyin.adamcaz ya maddi sorunu vardır yada başka bişey önce derdine derman olun bence .eve geldiğinde yüzüne gülün. hoşgeldin deyin ama hepiniz deyin. bir emrin varmı diye sorun.sonuçta senin baban arkadaşım. sormluluk onun üzerinde yıkılan çok aile gördüm hiç hoş olmuyor.
-
kapıyı aç babanı sok kapıyı kapat
-
koyim öyle babaya.. döv dövdürt. bişeyler yap hapse girmese bile hasar görsün şerefsiz.