Babamı Hapise Nasıl Sokarım
-
aids ignesi yap hapse girmez ama dünya ona zindan olur(ya kardeş bunu yapıyo isen ben senin insanlıgından şüphe ederim kimse kimsenin hürriyetini engelleyemez
-
kendini öldürt kesin hapse girer :D
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------
en iyi uzaklaşma ölümdür, öldürmeyi deniyebilirsin, gece dışarda yakalıyabilirsen, üstüne çıkaramıyacağı bir şeyilde bomba yerleştirip kaçabilirsin, karmaskesi yardımcı olur, eğer kimsede şüphelenmezseyırtarsın, gece o işi yapcağın sokakta kimsenin olmamasına dikkat et yanlız ;)
-----------------------------psikopat... :D
-
edit: ya da salla gitsin, suça teşvik etmeyim, bence de ailenizde sözü geçen büyüklerini devreye sok. sende 28 olmuşsun koca adamsın. hakkından gelemiyomusun? gücün yetmiyor mu? onun otoritesini ters teptir. otoriteyi sen koy, otorite görsün babanın gözü. allah yardımcın olsun. sakın burda yazılan bazı sapıkça ve aptalca fikirleri de uygulamaya çalışma..
-
abi sırf bunun için üye oldum : )
sabret dicem o kdr : ) öldür falan demişler yorumlarda onlara hiçbişi demiorm zaten abi nası düşünebiliosnz babanız sizin parçanız onun genini taşıyosunuz...
sen bilirsin tabi ama ben de bi iyimser yorum yazmak istedim...
-
vereceğiniz cevaplar çok öenmli arkadaşalr,, aynısını bende istiyorum .. onun acı cekmesini, hapise girmesini felan istiyorum.. sadece hapise girmesin. hapisde keyfine bakar yatacak yeri içecekl çayı var hiç olmazsa. malum TR hapishaneleri tatil köyü gibi. olmadı eğitimde veriri bi meslek sahibi bile yaparlar nese sorun bu değil ama benimd eona büyük z<ararlar vermem lazım.. hatta olursa bi yolunu bulup ölmesini sağlamalıyım.. bende bu sene ÖSS gircem ünv. etkilememeli. sabıka almamalıyım.. yardımlarınızı bekliyorum
-
a.q iyice cosmussunuz hoca kotude olsa babanız yawww.İnsan tanımadıgı biri olunce bile uzuluyo siz neler dusunuyosunuz..
bırakın kendi haline babanızı,olabildigince az gorusun katlanmanız gerekiyosada katlanın cunku yapcak bişey yok..
Allah sabır versin hepinize.
-
yok yok hacı olmuyor.. ben 18 senedir öle yapıyom ama olmuyor işte.... alternatif yollar lazım. aslında en sağlamı yollamak toprağa ama nasıl?_ sorun orda..
-
Burda bunları konuşmanız sizin için suç teşkil eder. Bir önerisi olan (Bence) P.m filan atsın.
-
Heydarx bunu yazdı:
-----------------------------Bu gün sen babanı hapse sokarsın yarın oğlunda seni hapse sokar.
-----------------------------
demi ya!!!etme bulma dünyası.