folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Babamı Hapise Nasıl Sokarım

Babamı Hapise Nasıl Sokarım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watem
    watem's avatar
    Erkek
    aids ignesi yap hapse girmez ama dünya ona zindan olur(ya kardeş bunu yapıyo isen ben senin insanlıgından şüphe ederim kimse kimsenin hürriyetini engelleyemez

ADALET MÜLKÜN TEMELİNDE ÖLÜ BULUNDU ZANLILARIN YAKALANMASI İÇİN OPERASYON DEVAM EDİYOR
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek
    kendini öldürt kesin hapse girer :D

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Athzai_Khaine bunu yazdı:
    -----------------------------
    en iyi uzaklaşma ölümdür, öldürmeyi deniyebilirsin, gece dışarda yakalıyabilirsen, üstüne çıkaramıyacağı bir şeyilde bomba yerleştirip kaçabilirsin, karmaskesi yardımcı olur, eğer kimsede şüphelenmezseyırtarsın, gece o işi yapcağın sokakta kimsenin olmamasına dikkat et yanlız ;)

psikopat... :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

edit: ya da salla gitsin, suça teşvik etmeyim, bence de ailenizde sözü geçen büyüklerini devreye sok. sende 28 olmuşsun koca adamsın. hakkından gelemiyomusun? gücün yetmiyor mu? onun otoritesini ters teptir. otoriteyi sen koy, otorite görsün babanın gözü. allah yardımcın olsun. sakın burda yazılan bazı sapıkça ve aptalca fikirleri de uygulamaya çalışma..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turnstiller
    turnstiller's avatar
    Erkek

abi sırf bunun için üye oldum : )

sabret dicem o kdr : ) öldür falan demişler yorumlarda onlara hiçbişi demiorm zaten abi nası düşünebiliosnz babanız sizin parçanız onun genini taşıyosunuz...

sen bilirsin tabi ama ben de bi iyimser yorum yazmak istedim...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartallar_76
    kartallar_76's avatar
    Erkek
    vereceğiniz cevaplar çok öenmli arkadaşalr,, aynısını bende istiyorum .. onun acı cekmesini, hapise girmesini felan istiyorum.. sadece hapise girmesin. hapisde keyfine bakar yatacak yeri içecekl çayı var hiç olmazsa. malum TR hapishaneleri tatil köyü gibi. olmadı eğitimde veriri bi meslek sahibi bile yaparlar nese sorun bu değil ama benimd eona büyük z<ararlar vermem lazım.. hatta olursa bi yolunu bulup ölmesini sağlamalıyım.. bende bu sene ÖSS gircem ünv. etkilememeli. sabıka almamalıyım.. yardımlarınızı bekliyorum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

a.q iyice cosmussunuz hoca kotude olsa babanız yawww.İnsan tanımadıgı biri olunce bile uzuluyo siz neler dusunuyosunuz..

bırakın kendi haline babanızı,olabildigince az gorusun katlanmanız gerekiyosada katlanın cunku yapcak bişey yok..

Allah sabır versin hepinize.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartallar_76
    kartallar_76's avatar
    Erkek
    yok yok hacı olmuyor.. ben 18 senedir öle yapıyom ama olmuyor işte.... alternatif yollar lazım. aslında en sağlamı yollamak toprağa ama nasıl?_ sorun orda..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onurvardi
    onurvardi's avatar
    Erkek

Burda bunları konuşmanız sizin için suç teşkil eder. Bir önerisi olan (Bence) P.m filan atsın.

Temel erkekten bile çocuk çıkarır.. Korkun ondan..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Heydarx bunu yazdı:

Bu gün sen babanı hapse sokarsın yarın oğlunda seni hapse sokar. 
    demi ya!!!

etme bulma dünyası.

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 20862 Toplam Mesaj: 77