Babamı Hapise Nasıl Sokarım
-
o senin baban bunu unutma
bi haci yazmiş. sen baba olunca seninde evladın sana büyüyünce öyle davranacak diye.
çok doğru. sen büyüdüğünde sanada evladın aynısını yaptığını düşün. _?
( belki evladın seni hapse değil. kendi silahıyla seni vurduğunu düşün ?.
sabır+dua+ şükür.
yaşadığın olayı her evlad babasıyla yaşamıştır kavga vs. bunlar normal. BELKİDE yaratıcı seni sınıyor böyle düşün. unutma sabır çok şey kazandırır.
sen sen ol babana karşı gelme. seni bebeklikten bu yaşa yetiştirenlerden biriside o . baban olmasa nasıl ve hangi paralarla bu zamana gelebilirdin ? ha şerefisizin birisiyse. yinede beddua etme. ıslah edilmesi için dua et.belki hidayete erer. eğer itolitlik yapıyorsa Allah cezasını verir. eden bulur sonunda.
-
kredi kartıyla harcama yap internetten onun kilmik fotokopisiyle sizin ordaki bi kargocuya istet
-
ulan be babam bana kızsa vursa bile kıyamam yaww
nası yazıonuz biri yazmış balkondan at biri yazmış odeme yap ulana adam guluyo ben babama kıyamam
-
karşıt yorum yazanların babaları kendilerine iyi davranıyordur.. bi insan neden babasını yok etmek ister düşünün biraz.. demekki ortada çok boktan bi durum var.. böyle durumlarda baba, anne farketmez.. neyse, bi kaç şarapçı bul 1 kasa şaraba bitirirsin bu işi öldürürler yada sakatlarlar ne yapmaları gerektiğini sen söylersin.. yalnız güzel bi plan kur.
-
abi kız kardesin varsa onuda kullanman lasım
bizim komsu kızı amk
babasına bana tecavuz etti dedi :|
kız ztn bakire deilmiş işte doktor raporu fln alındı :| adam a eve yaklasma cezası verdiler
veya sen erkeksin sende die bilirsin bana tecavuz etti die tabi biraz kendini de düşünmen lasım bu olayda :D
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------abi kız kardesin varsa onuda kullanman lasım
bizim komsu kızı amk
babasına bana tecavuz etti dedi :|
kız ztn bakire deilmiş işte doktor raporu fln alındı :| adam a eve yaklasma cezası verdiler
veya sen erkeksin sende die bilirsin bana tecavuz etti die tabi biraz kendini de düşünmen lasım bu olayda :D
-----------------------------
:P dostum ne yaptın sen öyle :D çok fazla içirip balkondan atması sorunu çözer. -
-
@ karşıt yorum yazanların babaları kendilerine iyi davranıyordur.. bi insan neden babasını yok etmek ister düşünün biraz.. demekki ortada çok boktan bi durum var..
-
tamamen katılıyorm
-
hayırlı evlat işte ne olcak
-
baban hapise girer bi şekilde çıktıktan sonra Anne sayın 2 ye çıkar :|