folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Babamı Hapise Nasıl Sokarım

Babamı Hapise Nasıl Sokarım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek
    tam bir kamillik örneği kardeşim seni imal eden adamdan ne istiyon belliki ergenlik çağına rötarlı giriyo arkadaş olur böyle vakalar geçer merak etme

ZİNAR KERE ZİNAR
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

bence konuş

bras derin düşün ve konuşarak halledemeyecein hiç bişi olmadıını gör

Yapay zeka, zeka değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heavy_guy
    heavy_guy's avatar
    Erkek
    Tatlı dil yılanı değilinden çıkarır ;)

dalımızı kesenin ağacını kökünden sökeriz :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emper0r
    emper0r's avatar
    Erkek

kardeş ben 2 yaşından beri babasızım sen baban var atmak istiyon ben nerdeyse yoldaki adamlara

emrah misali size baba diyebilirmiyim diyecem :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    emper0r bunu yazdı:
    -----------------------------

kardeş ben 2 yaşından beri babasızım sen baban var atmak istiyon ben nerdeyse yoldaki adamlara

emrah misali size baba diyebilirmiyim diyecem :D

bak işte babanızın kıymetini bilin.benimde çok sorun çıkaran babam vardı 2004 te vefat etti.ve şimdi mumla arıyorum((

bunlar gelip geçici şeyler inanın. bazen karşı geldiğim günlerd olmuştu şimdi çok pişmanım.

Temel adalettir .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı:
    kapıyı aç babanı sok kapıyı kapat
    neden espri yapıyosun, espri yapılcak bir konu mu bu?
    ciddi konularda geyik yapmak yasak hoca.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gecelerisarankorku
    gecelerisarankorku's avatar
    Erkek
    hoja yanlıs anlama ınsanın babasının yanında olması anlatılmaz bı duygu benim babam 14 sene once vefat etti ben cok az hatırlıyorum.sarhosda,sana sahip cıkmasada o senin baban.bunu unutma kardes yanlıs anlama sakın beni..

Karayollarında degil senin kollarında ölmeyi tercih ederim!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bLackRobe
    bLackRobe's avatar
    Erkek
    burada hepimiz biriz herkes acikca soluyo derdini benimde babam serefsizin tekidir.dogdumdan beri butun herseyimi annem karsiladi derlerya yemedi yedirdi icmedi icirdi.o olmasaydi babamin eline kalsaydim boku yemistim annem babam ben annem ayni evdeiz e dogal olarak da evin eleltrik su cartini curtunu borclarini daha annem oduyodu bide ben kucukken cok doverdi annemi serefsiz...abimi evden kovmalari vs.e noldu biz buyuduk 23 yasindaim abimde 30 yasinda suan 5 sene oncede bosandilar biz simdi o kadar rahat ve huzurluyuz ki cok kotu seler yapti ama sonucda candır kandır babadır acıkcası ben bıle ıstemem hapse felan gırmesini ayrılmaları bence en mantıklısı..

Bir büyücünün ruhu büyünün potası içinde eritilip şekillendirilir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TRTC34
    TRTC34's avatar
    Erkek

Ailesini sevmeyenin EtiniKemiginiS*k*y*m.

baba ana kardes yada ne her kimseyse... bu cekirdege faydasi olmayan ust satiri okusun .....

Yine seni özledim.Yine aklım karıştı baba..Özlem aklı karıştırır mı? Bunu öğretmemiştin bana.

Bugün benim doğum günüm.Şimdi sekiz yaşımdayım.büyüdüm erkek oldum ama hala anlamıyorum sen neden yoksun baba.Önlük bana çok yakıştı. Senin hep görmek istediğin gibi pırıl pırıl bir öğrenci oldum ama sen göremedin üzgünüm çok üzgünüm baba...Karlı bir kış günüydü.seni bir tabutun içine koymuşlardı.Yine çok yakışıklıydın. Derin bir uykuya dalmıştın.Çağırdım defalarca seslendim sana,cevap vermedin küstüm sonra.Hani söz vermiştin. Kartopu oynayacaktık ilk kar yağdığında. Hava çok soğuktu ama babannem ağlarken ''oooyyy ciğerim yanıyor'' diyordu.

İnsanın ciğeri nasıl yanar baba?

Çok büyük bir kalabalık vardı.Herkes ama herkes ağlıyordu.Hep bir ağızdan ''ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ'' diyorlardı.Sen şehitsen ölmüş olamazsın.

Ölmediysen nerdesin baba?

Kocaman bir Türk bayrağına sarmışlardı tabutunu.Sen onu hep göklerde görmek isterdin.''Kutsal sevdam bayrağım'' derdin ya hani. Nedense biraz da kıskandım o zaman seni. Affet baba.Peki neden anlamıyorum hala.

Şimdi sen öldün mü? O zaman vatan bölündü mü?

Çok karıştı aklım baba.Vatanı kim bölmek ister ki.Bu büyük günah değil mi? Dedem anlatırdı ya hep ''benim dedem Çanakkalede şehit oldu vatanı kurtarmak için'' derdi ya...O zaman büyük büyük dedem yok yere mi öldü? neden tekrar vatanı bölmek istiyorlar baba? Hani okula gidince her şeyi öğrenecektim.Bunları neden öğretmiyorlar baba? Bildiğim tek şey var.

O da sen yoksun yanımda.

Annem çok özlüyor seni biliyorum. Babanla gurur duyuyorum diyor. İnsan gurur duyunca ağlar mı? Özleme alışır mı baba?

Peki gurur senin yerine kardeşimi koklar mı? Beni maça götürür mü acaba?

Biliyor musun baba,benim ciğerim yanmıyor elledim sıcak değildi fazla. Hem duman da çıkmıyor. Ama içimde bir yer var. Seni her düşündüğümde orası çok acıyor,sızlıyor,sanki kopacakmış gibi oluyor.Sanki birileri devamlı kalbimi sıkıyor.Galiba sen yokken hep hasta oluyorum baba.

Bu acı nasıl diner? Ellerin ellerimi nerde bekler? Koşabilmek için seninle yollar bizi nasıl özler? Vatanı hangi canavar böler? Onlara senden başka kim dur der?

Gel de anlat bana.Anlat, öğret ki bende şehit olayım baba..

Menşure Şahin

13 / 06 / 2007

sizlerle paylasmak istedim..

TBT Tesekkurler..............

20-10-2007 23:40:40 USA Chicago

Chicagoan TRTC34
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

istisna durumlar dışında bazen yanında sadece anan baban kalır..

kalabalık bi dost listesi gereksizler en tepelerinde..ne yazı ki..

unutmayın.. sago'nun bizi sözü vardı ''annem babam öğüt verirdi en doğrusunu ben bilirdim hayat denen ekmekten bir dilimdim bende yendim'' ..

bunlar gelir geçicidir..atlatmak en doğrusu bence.. 

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 19754 Toplam Mesaj: 77