folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Başımda Bir Dert Var Diyelim

Başımda Bir Dert Var Diyelim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek

yazlıkta bi arkadaşım vardı baya samimiydik sonra lisede çok bozuldu kötü alışkanlıklar edindi sonra bide satma huyu oldu ve beni sattı 30 dk önce msnde konuşuyorduk bana ağır küfür etti beni bırak anneciğime etti sonradan öğrendim bunun ipne bi arkadaşı var o etmiş yazın görüşceğiz falan diyo çocuğu dövemem benden kat ve kat iri uzun bende çeşitli taktikler üretiyorum av tüfeğinle korkutsam babamlar yazlığa götürmeme asla izin vermez havalı tüfekle yada spreyle halletmeyi düşünüyorum bide bıçak var ama bıçak fazla kayarsa kötü olur askeriyeyi düşünüyorum askeriye olmazsa hiç düşümmem saplarım valla babam birşekilde halleder

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek
    usta sabırlı ol dicem ama annene küfür etmiş ne desem boş    bildigini yap ama sprey falan yalan ayak usta bişey olmazsa lavuğa dötlere gelme sonra :) güzel bi bıçak al    ekmek bıçağı bile olur iyi bilevlenmiş bacaklarına doğru isabet al kafana göre zaten o anda neresine taksam diye düşünemezsin savur a.k :)

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Hoja sakin ol, herşeyin olur bi yanı vardır elbet. Bıçak ya da tüfek olayı sakat. Daha yaşın kaç başın kaç bu yaşta başını belaya sokma. İlla birşeyler yapmam gerekiyor diyorsan, olayı gece halletmelisin. Tek seferde nakavt etmelisin.

Herşeyden önce kendi götüne güvenmelisin, senden cüsseli olması demek senden güçlü olduğu anlamına gelmez. Sen tedbir mahiyetinde yanında kesici birşeyler bulundur. Planını sağlam yap gerisi gelecektir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek
    annanesi dedisi iyi insan öyle olmasalardı ben ilk ayrıldığımda yapacaktım olmazsa havalı ile bacaklarına sıkacam
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek
    ombra bunu yazdı:
    -----------------------------
    annanesi dedisi iyi insan öyle olmasalardı ben ilk ayrıldığımda yapacaktım olmazsa havalı ile bacaklarına sıkacam
    dayı bu havalı adamı delermi yani bacağına atsan yaralarmı ?

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek
    durum garip.. bole mallar cok adami zorla katil ederler . sonra suclu biz oluruz . ilk adim yasal yollarla olabilir belki fazla bi bilgim yok ama msn kayitlari felan duruyosa savcilikta bi ise yarar belki bilgisi olan muritler daha ayrintili aciklama yapar yok ben isin yasalinda deilim ipnelige ipnelik hodri meydan diyosan bir iki fikrim var :P madem senin kategoride deil karsindaki sende azmettirici olabilirsin ver bi 10 lira tinercinin birine git bunu dogra de bence dograr :)isin sakasi tabi bu..kendini korumak icin goz yasartici spreyde kullana bilirsin oda guzel fikir .. hic olmadi tbt den 2-3 pisikopat cikar zevk icin doverler adami ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

abi birisini ayarla dövsün senin yerine

8.sınıftayken bana sürekli karışan ayı yavrusunu(hatta direk ayı) dövemiyodum surekli dayak yiyodum

enson bizim kapıcıyı çağırdım, aramız iyiydi, agzına sıçmıştı, tam dövmemişti ama o günden sonra bidaa yanıma bile yaklaşamamıştı

çocuktum,büyüdüm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    ombra bunu yazdı:
    Hoja belden aşağı çalışma, direk kafaya sık sende uğraşma oda uğraşmasın. Bacağa sıkarsan senin hapishaneden çıkmanı bekler, maksimum 6 ay yersin ve diğer 6 ayında hastanede geçer. En iyisi direk kafaya çalış.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek

Swool bunu yazdı:
    ombra bunu yazdı:
    Hoja belden aşağı çalışma, direk kafaya sık sende uğraşma oda uğraşmasın. Bacağa sıkarsan senin hapishaneden çıkmanı bekler, maksimum 6 ay yersin ve diğer 6 ayında hastanede geçer. En iyisi direk kafaya çalış.

ahaha organize işler bu siteyi takip ediyor aman dikkat 

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek

ya zaten bu sene össdolayısıyla hiç gitmeyecektim o p.ç ile görmiyecektim ama almanyadan arkadaşım gelecek sırf o tek kalmasın diye gidecem birkaç haftalığına 

bide en kötü kavga edersek 2 ye 2 oluruz almanyadan gelecek arkadaş yapılı biraz ama almanyadan gelmeden ben gidersem o hemen arkadaşını çağırır bende sinirlerime hakim olamayıp dalarım

birde intikam alırken bi kaç plan yaptım

1. Av tüfeğinle korkutayım (bu düşük ihtimal çünkü yazlığa götürmeme izin vermezler bi durum olurda bağaja sıkıştırıp götürürsem olur ama ateş ilk ettikten sonra edersemde zaten havaya ederim bi tanede sadece barut koyarım gidipte 2 kuruşluk adam için hapse girmem ama yinede intikam alıcam gerçi babam sorar bunu niye yaptın diye bende söylerim hak verir ama ...)

2. kuru sıkı ile korkutayım (buda sadece ses yapar işlev, yok ama yinede korkar  )

3.Büyük bi bıçakla yada kılıçla korkutayım.(bu tehlikeli ama en işlevsel)

4.sprey ile gözüne sıkıp jopla çok pis dövmek(en büyük ihtimal bu )

5.birde elektroşok aletiyle elektrik vermek(bunu yeni düşündüm ondan eksisi artısı ne bilmiyorum)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek
    4 numara en sağlam olanı bence :) jopla bacaklarına bacaklarına vur. O acıyı kimse ona veremez. :)
Toplam Hit: 10827 Toplam Mesaj: 47