folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Başımda Bir Dert Var Diyelim

Başımda Bir Dert Var Diyelim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

bulutbey yazmış bak onu dene.

kaval kemiği çok acıtır ayakkabının burnuyla :) sonra karaciğer, diyafram, karın allah ne verdiyse çek (kafadna sonra) Acıdan kıvranırken girersin.Adamın eli armutmu topluyor dersen.

Hayır armut bile toplayamaz.KAvga böyle birşey mq.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunus_89
    yunus_89's avatar
    Erkek
    Yaza kadar sinirin geçer ama kaval kemiğine çalış çok acıtır iyi vurursan yere düşer sonra allah ne verdiyse olmaz yapamam diyosan bi sigara yak yanına git sonra aniden sigarayı adamın alnına yapıştır gerisi sana kalmış,havalı tüfekli vurma başına bela açarsın gerçi adamn burnuna yumruk atman bile suç ondan fazla hassas yerlere çalışma eğer karşında çok kişi yoksa,veya bi levye al dizine giriş,veya bider gazını adamın gözüne sık (yanında su bulunsun)suyu adamın yüzüne dök bundan sonrasını izleyebilirsin,ama molotof en iyi çözüm olabilir uyurlarken salla evlerine bi şişe yada arabalarına bulamazlar kolay kolay,kaza süsüde verebilirsin elinde normal bi bıçak ve meyveyle adama doğru koş ayağın kaymış gibi yap adamın üstüne bıçakla düş(öldürme sakın günahtır) meyve olursa daha inandırıcı olur meyve soyuyodum dersin,ha athazai diye bi üye vardı heralde ona sor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek
    şimdi o eski arkadaş diyo ona bulaşma tehlikeli falan diyo ama ne kadar tehlikeli olursa olsun dalacam bide dedi ilk ne oldu falan dedi bende sen daha iyi bilirsin dedim oda dedi yok bilmiyorum sonra dedim ana avrat küfür etti senin annene küfür edilse ne yapardın dedim haklısın dedi ama yinede dalacam
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    bulutbey bunu yazdı:
    -----------------------------

genç msn de niye bana sormadın a.q :)

bak ben şahsen iri biriyim ama kavga dövüşte irilikle alakası yok ;)

adamın yanına yaklaşacaksın muhtemelen sözü bittiği yerdesindir adamla konuşarak ikna etmeye çalışsan seni ezmeye çalışır o yüzden hiç konuşmayı düşünme yaklaş adamın yanına sakince konuşcakmış gibi ama kafa atma menziline gel ve hiç bişey demeden adamın burnunun üzerine alnını yapıştır , burnu kırılması lazım vurabildiğin kadar sert vur :) adamın gücüne göre ya yere düşer yada çok canı yanar kot pantolon gibi bişey giymiyosa daşşaklara bi diz vur ama bunların hepsini çok sert yapman lazım ;) sonra apartkat yani çeneye yerden yukarı doğru vur bü 3 hamle kesin adamı yere indirir ama sert vurursan :)

yere indikten sonra acımak yok tekmelerle suratına hedef al 3 dakka felan hiç durmadan suratını tekmele acıma (benzer şeyleri o sana yapacaktı:D)

bıçak tavsiye etmem :)

ortadan kaldırmakda bi çözüm ;) temin edebilirsen susturuculu bi silah bulup kafasına sık bi yere göm arkadaşlarınla ama sonra o arkadaşınıda ortadan kaldır :D

-----------------------------

ahanda çok takdir ettim; süper anlatmış aynı bu şekilde gir kafayı koy falan filan...adamın zaten anası bellenmiş olur bu durumda boy, kilo falan boş...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    Sana Tek Bişey Söyliyicem Havlayan Köpek Isırmaz yaza kadar on defa unutulur :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek

hocam sölediklerimi ltfn göz ardı etme belki yine yazmıslardır ama ben bu konuda yinede biraz tecrübeliyim

ne olursa olsun sesini çıkarma korkunun ecele faydası yok gideceğin yere yine git ama içine at sakin ol sabırlı ol tedbiri elden kaçırma gerisinide takma ne kadar küfürde etsen siktir et muhattap olma engelle a.q.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek
    Yorum yapmıyorum ama bir 3-5 yıl sonra lise bitsin üniye gel 2-3 yılı gör bu konuyu tekrar aklına getir.Yaptığın doğrumu, yanlışmı, komikmi, değilmi ozaman anlıyacaksın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek
    çocuğada dedim sıkarım havalıyla dedim o da yapınca ne olcak dedi bende rahatlayacam dedim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ya amk nedir bu silah delikanlılı anlamıyorum kardeşim.

havalıya sıkarım, çifteyse sıkarım, bıçak saplarım, yüzüne jopla vururum.O kadar delikanlıysan gir ağzına yüzüne.Dayak yersin en kötüsü merak etme 3 kere sopa yedikten sonra alışıyorsun dövmeye başlıyorsun.

Tekrar diyorum annesine küfür ettimi kaldıramayacak kadar delikanlıysan silahla bıçakla elemana artislik yapacak kadarda ipne olma.Delikanlı ol kavgada az.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

bole ipneler cok cewrede bızım basımsıda da war bıtane..

en ıyısı gıt wur cekınme 2 ıhtımal war ya dayak yıycen ki dayak yıye yıye dayak atmayı ogrencen

yda cok pıs doweceksın bıda karsına cıkmaycak.. bukadar 8)

..
Toplam Hit: 11300 Toplam Mesaj: 47