folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Başımda Bir Dert Var Diyelim

Başımda Bir Dert Var Diyelim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    W-H-T
    W-H-T's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Atmayın len yok biçaktı bombaydı tüfekti saçmaydı o iş göt ister burda demekle olmaz yaptın diyelim neolcak sonra direk mahkeme baban taşşaklıda olsa bi boka yaramıyo ben 24 seneden yargılandım 2 sene boyunca o mahkeme salonuna gitmek karşı tarafın tehtilleri adamı bunaltır. en güseli sallama öfkeyle kalkan zararla oturur bide bi bok yapıcaksan yanına kimseyi alma çeteden yargılanma birine bişey yaptınmı söliim bir çeteden yargılanırsın 2 gasptan 3 adam kaldırma 4 hürriyete tehtit 24 seneden başlar agır ceza mahkemesinde yargılanırsın tahliyen olmaz benim 1.5 senem var şuan temizde paraya çevrildi oda nasıl oldu dersen üni ögrencisiydi sicil temizdi ordan yorttım ama 5 sene boyunca bi boka karışırsam sikicekler beni her polis durdugunda gbt testinde çıkıyosun deymez illede biey yapıayım diyosan git konuş seni adam bilirdim de yüzüne tükür

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek
    biber gazı al [10 ytlye satılıyo heryerde].yanına sopa veya copta al.karşına çıktımı yakınlaşıp sık yüzüne bayağı bi.sonra sopayla yere düşürüp döv.hareketlenmeye başladımı bidaha sıkarsın biber gazını.zaten en az 10 dk nakavt eder adamı o
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

her bişeye rağmen anneciğine küfür ettiyse :|

kütle ve hacmine bakmadan ejdadını saygıma almadan yamulurum

dövemem dedin ya düştün gözümden :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek

Kafana koyduysan ne yaparsan yap etkisiz hale getirdikten sonra üstüne başına işe kimseye anlatamasın hayatı boyunca utanacağı biri ol

gaipten görüntüler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    söylüyorum nalbura gidiyosun diyosun ki bana en sağlamından bi gürgen yada meşe den yapılmış bi haydar ver .(aynısı babamda var polis coplarını 2 ye katlar güçte) bunu alıp adamın bacağını kolunu istemesende kırarsın .  dehşet bi ağaç demir daha hafif kalır yanında :)) 

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    beni çağır ADANA'Dan adam toplayım ALLAH'çı memleket :D allah'a söwüolar burda pasooo bi kawga olsun direkt Allah kitap kuran ekmek incil elektrik faturası çorap naylon lastik plastik felan söwüolar :D burda sopa bıçak felan yok KALESNİKOF , DEAGLE , ZIRH :)))))

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
Toplam Hit: 11297 Toplam Mesaj: 47