Başımda Bir Dert Var Diyelim
-
en kral adama bi kafa yeter olm, at kafayı desteklicene kır burnunu aglasın it gibi önünde amk :@
-
hoca yanlıs anlama ama bana gore eger ben bırınden kızmışsam karsımdakı ne kadar iri olursa bıle farketmez gene dalarım...iri olmak illa dover manasına gelmez...eger senınde uzakdogu sporları hakkında bıraz bıldıgın varsa ırılıgı fayda etmez
-
öğrendiğime göre adam da boş değil ondada birşeyler var yoksa bıçak falan karıştırmayacaktım
-
al teke tek karşına isterse ninja kaplumbaga olsun herif amk...
-
Hoja aklın yolu birdir, sık kafaya gitsin. Uzatmaya gerek yok. Herkes aynı kapıya çıkıyor.
-
işin şakası bi yana efendi adam ilk önce bi derdi neymiş ögrenir gidersin konuşursun he ben efendi degilim diyosan ayrı tabe ama unutma efendi olan; adamdır...
-
kalem kılıçtan üstündür kanımcaa :D (kanımca lafı dolandır dilime bende bibermi sürsem ne ) nese kardeşim döverek çözersin ama bence sie et kangıren olan aza kesilir
-
beni çağır gideceğinde dicem ama kimbilir nerdesin nazillide olsan hallederdik.her türlü yaralayacı öldürücü aletle hallederdik bomba bıçak kılıç silah. ama öle bir şansımız yok ölese topla toplaya bildiğin kadar arkadaşını elinize yaralayıcı ne geçerse alın sende eline havalı silah al heleki tavsiyem hatsan mod 125 bacagında güzel bir delik aç bu ona yeter . şimdi si... git seni öldürmeden de. ama bunu yalnız yapma sakın piskopatın birine dek gelirsen adam zaten kendi canı sıkıldıgında bacagına sıkıyodur bacak macak dinlemez dalar. onu bunu bırakalımda ne yapcaksan iyi düşün öle yap adamı iyice araştır kimin nesi öğren baktın çok pislik biri uğraşılmayacak biri adamın arabasına evine eşyasına zarar ver senin yaptıgını bilmesede yeterli bence veya ses bombası koy evinin oraya. ben olsam arabası varsa kesinlikle arabasına benzin döker yakardım en güzeli bu olurdu.
-
golddragon_sx bunu yazdı:
-----------------------------beni çağır gideceğinde dicem ama kimbilir nerdesin nazillide olsan hallederdik.her türlü yaralayacı öldürücü aletle hallederdik bomba bıçak kılıç silah. ama öle bir şansımız yok ölese topla toplaya bildiğin kadar arkadaşını elinize yaralayıcı ne geçerse alın sende eline havalı silah al heleki tavsiyem hatsan mod 125 bacagında güzel bir delik aç bu ona yeter . şimdi si... git seni öldürmeden de. ama bunu yalnız yapma sakın piskopatın birine dek gelirsen adam zaten kendi canı sıkıldıgında bacagına sıkıyodur bacak macak dinlemez dalar. onu bunu bırakalımda ne yapcaksan iyi düşün öle yap adamı iyice araştır kimin nesi öğren baktın çok pislik biri uğraşılmayacak biri adamın arabasına evine eşyasına zarar ver senin yaptıgını bilmesede yeterli bence veya ses bombası koy evinin oraya. ben olsam arabası varsa kesinlikle arabasına benzin döker yakardım en güzeli bu olurdu.
-----------------------------
İyi mürid kötü günde belli olur. :) -
golddragon_sx bunu yazdı:
-----------------------------beni çağır gideceğinde dicem ama kimbilir nerdesin nazillide olsan hallederdik.her türlü yaralayacı öldürücü aletle hallederdik bomba bıçak kılıç silah. ama öle bir şansımız yok ölese topla toplaya bildiğin kadar arkadaşını elinize yaralayıcı ne geçerse alın sende eline havalı silah al heleki tavsiyem hatsan mod 125 bacagında güzel bir delik aç bu ona yeter . şimdi si... git seni öldürmeden de. ama bunu yalnız yapma sakın piskopatın birine dek gelirsen adam zaten kendi canı sıkıldıgında bacagına sıkıyodur bacak macak dinlemez dalar. onu bunu bırakalımda ne yapcaksan iyi düşün öle yap adamı iyice araştır kimin nesi öğren baktın çok pislik biri uğraşılmayacak biri adamın arabasına evine eşyasına zarar ver senin yaptıgını bilmesede yeterli bence veya ses bombası koy evinin oraya. ben olsam arabası varsa kesinlikle arabasına benzin döker yakardım en güzeli bu olurdu.
-----------------------------
çocuk futbolcuymuş sıkmakla tehtit etsem bille yeterSwool sende çok haklısın