folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Başımda Bir Dert Var Diyelim

Başımda Bir Dert Var Diyelim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek
    PowerfuL bunu yazdı:
    -----------------------------
    4 numara en sağlam olanı bence :) jopla bacaklarına bacaklarına vur. O acıyı kimse ona veremez. :)
    -----------------------------
    valla bacaklarına bi kaçta kafaya ama ençok sırta vurmayı planlıyorum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Hoja bu tip olayları uzatırsan ilerde daha kötü şeyler yapar. En iyisi işi kökten hallet, sık kafaya kurtul. Canını sıkmaya değmez.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek
    niyetim adam öldürmek değil intikam alacam askeri akademiyi istiyorum ama şimdi yapıtığım  ufak bi hareket girişimi engeller ancak dövdüm o zaman bi şekilde oldu askeriye bunu öğrendi de almadı o zaman değil jopla dövmek jopa oturturum öyle sıkarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

kardeşim şu kadar diyim kavgada boy falan önemli tabi kii ama yürek varsa her ihtimalde sikersin.

3 tane eleman bir tane çocuğa daldı mq 3 üde çocuktan uzun çocukta sadece bujan anatharı vardı.

Sonuç?:3 çocuktan 1 inin kafası yarıldı.Biz devreye girdin yoksa zikecekti 3 ünüde.Yani 3 kişi tutamadılar.Yakasından falan tutuyorlar eline atlayamadılar.Al bi tane sopa falan gir mq ağzına yüzüne gözünü karartırsan birşey olmaz mrk etme.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Hoja sadece olay bir biber gazına bakıyor.) olacaksın bıber gazını suratına sıkacaksın.) elını yuzunu yıkarken bıle adamın aklından cıkmazsın.) obur boyu en quzel sey budur bence.) 5 ytl bıber gazı al.. gıt adama konusacakmıs gıbı davran hamleyi yapıver.) veya arabası falan varsa.) arabasına vren yaqı kuy.) kabortanın amkoysun.) veya arabanın egzosuna.DD.dD çorap tıqa:D veya bıtane velete arabnın camını patlattır.) veya lastıklerıne buyuk kroşe koy:D daha sayam mı:D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek

ne yazıkki aynı blokta oturuyoruz onlar 3 kat biz 5 katız çıkarken tüfekle artisliği koyacam ondan sonra da jopla dövecem am abi bacağına sıkacam onada karar verdim p.ç bişey olmasın diye namluya zarar verip bilye demir bilye atacam nede olsa eski dosr eskiii dostluktan değil dedesi ile annanesine tanıyorum ama dövecem kafaya koydum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    allam al birini vur otekine

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek

baba en iyisi önce spray sonra o ahh gözüüüümm derken allah ne werdiyse girmek. ben yaptım manyak oluyo ama spray yerine karabiber kullanmıştım adam kör oluyodu az daha :))) ama illa zarar wericem diosan yüzüne spray yerine kezzap at yansın ibne

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    iman gücüyle döversin hojam
    gözünün önüne annen gelir
    tekme tokat (osmanlı tokadı) pataklarsın sonrada lafını geri al lan dersin
    lafım geri diyince hadi sktir git şimdi dersin :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

Kaç yaşındasın hoca sen ? :S MSN iletilerine sinirlenecek yaşı geçmedin mi henüz ?

Toplam Hit: 11296 Toplam Mesaj: 47