Başımda Bir Dert Var Diyelim
-
PowerfuL bunu yazdı:
-----------------------------
4 numara en sağlam olanı bence :) jopla bacaklarına bacaklarına vur. O acıyı kimse ona veremez. :)
-----------------------------
valla bacaklarına bi kaçta kafaya ama ençok sırta vurmayı planlıyorum -
Hoja bu tip olayları uzatırsan ilerde daha kötü şeyler yapar. En iyisi işi kökten hallet, sık kafaya kurtul. Canını sıkmaya değmez.
-
niyetim adam öldürmek değil intikam alacam askeri akademiyi istiyorum ama şimdi yapıtığım ufak bi hareket girişimi engeller ancak dövdüm o zaman bi şekilde oldu askeriye bunu öğrendi de almadı o zaman değil jopla dövmek jopa oturturum öyle sıkarım
-
kardeşim şu kadar diyim kavgada boy falan önemli tabi kii ama yürek varsa her ihtimalde sikersin.
3 tane eleman bir tane çocuğa daldı mq 3 üde çocuktan uzun çocukta sadece bujan anatharı vardı.
Sonuç?:3 çocuktan 1 inin kafası yarıldı.Biz devreye girdin yoksa zikecekti 3 ünüde.Yani 3 kişi tutamadılar.Yakasından falan tutuyorlar eline atlayamadılar.Al bi tane sopa falan gir mq ağzına yüzüne gözünü karartırsan birşey olmaz mrk etme.
-
Hoja sadece olay bir biber gazına bakıyor.) olacaksın bıber gazını suratına sıkacaksın.) elını yuzunu yıkarken bıle adamın aklından cıkmazsın.) obur boyu en quzel sey budur bence.) 5 ytl bıber gazı al.. gıt adama konusacakmıs gıbı davran hamleyi yapıver.) veya arabası falan varsa.) arabasına vren yaqı kuy.) kabortanın amkoysun.) veya arabanın egzosuna.DD.dD çorap tıqa:D veya bıtane velete arabnın camını patlattır.) veya lastıklerıne buyuk kroşe koy:D daha sayam mı:D
-
ne yazıkki aynı blokta oturuyoruz onlar 3 kat biz 5 katız çıkarken tüfekle artisliği koyacam ondan sonra da jopla dövecem am abi bacağına sıkacam onada karar verdim p.ç bişey olmasın diye namluya zarar verip bilye demir bilye atacam nede olsa eski dosr eskiii dostluktan değil dedesi ile annanesine tanıyorum ama dövecem kafaya koydum
-
allam al birini vur otekine
-
baba en iyisi önce spray sonra o ahh gözüüüümm derken allah ne werdiyse girmek. ben yaptım manyak oluyo ama spray yerine karabiber kullanmıştım adam kör oluyodu az daha :))) ama illa zarar wericem diosan yüzüne spray yerine kezzap at yansın ibne
-
iman gücüyle döversin hojam
gözünün önüne annen gelir
tekme tokat (osmanlı tokadı) pataklarsın sonrada lafını geri al lan dersin
lafım geri diyince hadi sktir git şimdi dersin :| -
Kaç yaşındasın hoca sen ? :S MSN iletilerine sinirlenecek yaşı geçmedin mi henüz ?