Basur ( Hemotroid ) Nabacazz Bilmiyoz
-
tantum bunu yazdı:
-----------------------------
suan doktor olsa görmeden bişey diyemem der maşallah tahribat görmeden yorum yapıyo farkımız bu :d
-----------------------------herkes alanında profesör ötesi maşaallah :D
-
21 gün bol sulu zeytinyağlı yemekler ve meyve sebze ye geçmezse doktora gidersin ama başlangıç seviyesindeyse geçer. doktorluk bişey değil tecrübe :D
-
aynı şey söylemesi ayıp bendede olmuştu. bende doktora gitmeye çekindiğmden, daha önce geçirmiş bi abime anlatmıştım. basur olduğunu söyledi. bana bi ilaç önerdi gittim aldım eczaneden. alırken eczacıyada sordum piyasadaki en ii ilaçlardan biriymiş. 10 gün kullandım. hiçbişey kalmadı. ilacın ismi "proctolog" istersen bi deneyin. fakat doktora gitmek illaki en iyi çözümdür.
-
doktora niye gitmiyor?
-
geçenlerde bir arkadasim olmustu..
2 çeşit basur var..iç ve dış...götün içinde olan çeşidi çok daha kötü. bizim arkadaşınki dıştaydı.
doktora gitti, ilaclarini aldi. simdi daha iyi..
Doktor bayandi hemde :| götünü doktora gösterdi resmen... :|
ama dalga gecilecek bi mevzu degil, hastaneye gitmeli arkadasin...
-
walla bende de oluyodu az daha 2 3 gün acidi gectiydi kendi. hatta o siralarda arastirmistim sozluklerde su tarz yorumlar vardı = gotun gotluk yaptigi durumdur, doktora domalmadan gecmez.. gibi
-
Doktora gidip şikayeti olduğu gibi anlatsın. Doktor durum değerlendirmesi yapıp ilaç yazar yollar, belli bir süre tayin eder kontrole gel der.
Eğer durum daha vahimse bağırsağın dışkılama esnasında dışa sarkması tekrar elle içeri itilmesi vs vs o zaman görmek isteyebilir. Duruma göre değişiyor anlayacağın...
Göt görme meraklısı değiller merak etme :)
Utanılacak sıkılacak birşey yok.
-
hoca bi arkadasta vardi hemoroid duymustum biara kekik yagı uygulanirsa iyi gelecegini o bu yontemle kurtuldu.
-
millet sanat için soyunuyo utanmıyo :-D
amk siz sağlığınız için mi utanıyosunuz :-)
-
Hocam bunun ameliyatinda cok riskli bisey yok basari ihtimali yuksek bi ameliyat ...