Basur ( Hemotroid ) Nabacazz Bilmiyoz
-
ya arkadaş ne otu ya tatlı bi kaşınntı var bende bahsur lsaydı içten bişey çıkardı benimki deri kuruması var garip bişey parazit de olabilir.
-
Temelin kıçında basur çıkmış :)
Rusyada falanca doktora gidecen demişler . Temel binmiş gemiye hoppp rusyaya doktorun kapısında sıra beklerken sekreter ona yarım kilo pırasa almasını söylemiş.
Temel alıp prasaları gelmiş ve doktor tedavi etmiş onu.Aradan yıllar geçmiş basur yine çıkmış temelin kıçında
Temel fadimeye ; yarım kilo pırasa al gel demiş
fadime eve dönmüş pırasayla
--ee temel ne edeceyuk şimdi
--Fadime şimdi pırasayı al bende domalacayum demiş :)--- Eee temel şimdi ne edeceyuk
---sağ elini sağ omzuma koy ,,sol elini sol omzuma koy ula fadime BU DOKTOR HANGİ ELİYLE SOKTU DA PRASAYI :D:D:D
komikti anlatıyım dedim :)
-
yanıyorumm nasıl geçecek bu şey.... şişkinlik yok. kaşlıntı batma yanma var
-
Clickanddie bunu yazdı:
-----------------------------
gıçında şişkinlik olduğunu söylüyor kaşıntı ve derin soyulması gibi rhatsızlıkları varmış
-----------------------------usta dert mi yanıyorsun derdi olanı güldürmeye mi calışıyorsun ama saol fena güldüm sayende :d
bu arada doktora gidin hoca ya kulaktan doğma şeylerle bişi olmaz hem sağlığına allah muhafaza zarar fılan verirsin. en doğrusu doktora totoyu göstermek.
-
hocam göt merkezi bir bölgedir. Sanılanın aksine bir problem olduğunda hayatınızı zindan eder. Misal kolunuzdan ameliyat oldunuz o kolunuzu kullanmazsınız haytınızı devam ettirirsiniz. Ama ben kıl dönmesi olmuştum ameliyat oldu. Kafanızı , kolunuzu , dudağınızı.. binimum organlarınızı, neyinizi oynatırsanız oynatın o tarafınız acır. Geçmiş olsun birader. Acını anlıyorum.
-
doktora git konuyu uzatmanın alemi yok.
-
müdüre mukayyet ol bir an önce doktora git.