Basur ( Hemotroid ) Nabacazz Bilmiyoz
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------
EntelKoylu bunu yazdı:
şimdi görmeden bişey denilmez bu tür bi rahatsızlık mümkünse fotografını çek koy nete bakalım hastalıgının ne olduguna.
-----------------------------gösteririm ama yanlardan tutup ayırmam.bi noktadan sonra tabi haliyle :D
fark etmez resmini çek koy -
sezoo bunu yazdı:
hacı bizim sülalede var amk. basuru sülale aynı doktora gösterdiler :D
MEvlüt Topbaş Ankarada amma.
-----------------------------doktor hastanın yüzünü görmeden sizin sülaleden olduğunu anlıyordur artık :p
-
sezoo bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
dostum söylediklerimi ciddi karsıla;
aynı sorun bendede var utanılacak birsey değil sonucta hastalık...
kıç deliğinin içinden yuvarlakımsı birsey dışarı taşıyorsa özellikle tuvalete çıktığında veya apış areasını gergiye getirdiğinde bilki basur. belirtileri tuvalet yaparken çok acı veriri o dışarı taşan doku yırtılır bazen kanama yapar. kanama yaptığında kabuk bağlar oda kabuk dökülmeye başladığında kıçına batar. iğne batırıyormuş gibi olur çok acı verir. bazı zamanlar tuvalete çıktığında yırtılmaz ama sızlama yapar. parmağını kıçına sokasın gelir. bazı zamanlar kaşıntı ypar. tek çaresi doktora gitmek lakin ben 3 yıldır gitmedim. internetten arastırdım teşhisi koydum. dayanamaz hale gelirsem anca kıçımı doktora gösteririm.
resimlerdeki mor renkli olan doku dışa taşıyo işte sorun onda oluyo o sıçma esnasında yırtılıyo eziliyo kanıyo felan :S
http://www.belirtisi.com/fresim/dosya/1/basur.jpg
burda daha iyi göstermişler sağdaki mor doku
http://i954.photobucket.com/albums/ae23/lekkii2009/hemorrhoid3.jpg
tedavisi var doktora gitsin ben utandığımdan değil huylandığımdan gidemiyorum :S
-----------------------------deniz ne demek doktora gitmiyorum?
manyakmısın deli misin ?
o şişliklere meme adı verıyorlar.
anladıgım kadarıyla suan tek meme var. yarın birgün 2-3 olursa o zaman gorurum senı. pazartesı kalk doktora git.
merhemler var ve ordaki şişliği buyuk olcude sogutuyor (büyümesini engelliyor)
babam 10 yıldır muzdarip.
şunu söyliyim bu hastalıga bır kez yakalandıgınızda yandınız şuana kadar kesin bir tedavisi yok
lazer ameliyat felan olsanızda tekrar yenileme olur.
-----------------------------hacı bizim sülalede var amk. basuru sülale aynı doktora gösterdiler :D
MEvlüt Topbaş Ankarada amma.
-----------------------------hocam kesin bir tedavisi yok ama. her an yeniden nüksedebiliyor.
-
tıpta utanma olmaz :D , bu tahribatta bile kaç kişi soyunmuştur doktorun hemşirenin önünde :)
-
EntelKoylu bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
EntelKoylu bunu yazdı:
şimdi görmeden bişey denilmez bu tür bi rahatsızlık mümkünse fotografını çek koy nete bakalım hastalıgının ne olduguna.
-----------------------------gösteririm ama yanlardan tutup ayırmam.bi noktadan sonra tabi haliyle :D
fark etmez resmini çek koy
-----------------------------işte gerçek andy bu :D
-
Arkaaş tamam açıklıyorum bende var lan :D Götüm kaşınıyor arkadaş yarın öbür gün kızı sinemaya götürcem nasıl oturucam nan. Şişkinlik çok çok az var gibi ama o da kuruluktandır diye düşünüyorum.
Flagyl diye bi ilaç kullanıyorum ancak bu ilaç. parazit içinmiş işe yarıyor gibi ama omurilik sıvısına katılabiliyormuş bu meret ve tehlikli bir ilaç yani kullanmaya devam ediyorum bakalım nolcak gıçımızın sonu :D
-
çorumda bi ot var bu basurun ilacı adını hatırlıyamadım onu kullan geçer...
-
Bi insan her sıçtığında acı çekermi abii !!!
basur böyle birseyy sıçarken acı çekiyoruz biz hastalar. bazı zamanlar geliyo tuvaletimizi tutuyoruz acıyı geciktirmek için...
helede kabız sanız aboovvvvvvv !!!!!
şu sağlık sigortamı halledeyim hemen gideceğim doktora...
-
kıl dönmesidir o
-
sertan_06 bunu yazdı:
çorumda bi ot var bu basurun ilacı adını hatırlıyamadım onu kullan geçer...
-----------------------------hocam o otun adı nedir sölermisin ?