folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Beden Dışı Deneyi.



Beden Dışı Deneyi.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ağustos/2005
    Erkek
    futurist bunu yazdı

    @djdoom3 son yazdığın süper film konusu olur. okurken ürperdim.

    şahsen inanıyorum böyle şeylere ama çok kişiden duyulmamış bir konu .

    üstelik herkesin belkide eleştirmesi şundan diye düşünüyorum:

    bu kadar şey yapılabiliyor neden bu devlet kontrolünde kullanılmıyor.

    azınlık raporunu seyrettin mi?

    yada matrixteki kahin gibi birşeyler yapılabilir.

     

    aslında uyanıkken transa geçip de yapılabilir mi acaba. konu genişler böyle

    ama denemeyi düşünüyorum da gece olmazmı illa sahaha doğrumu olması lazım

    konu gercekten cok ilgi cekici ve bir okadar da gizemli. tabi ki insan bilimsel calisma gormek istiyor bu konuda, yukarda verdigim link cok detayli bir calismayi iceriyor. isin ilginc yani su aslinda, bu tarz birsey icin bilimsel arastirma yapilacak kadar para harcanmiyor, paran varsa bilim de vardir'a getiriyor adamlar. bagimsiz olarak arastirma yapan bilim adamalri var tabikide. Dunya hukumetleri insan sagligini bile finansal acidan dusunuyorsa bu tarz konularda bilimsel calismalarin kisitli olmasi da cok normal. 

    azinlik raporunu izledim, cok guzel bir filmdi. ayrica bazi haberler hatirliyorum polisin kahinlerden bilgi almasi konusunda. eger link bulabilirsem ekleyecegim. 


    Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ağustos/2005
    Erkek
    Dj_DooM3 bunu yazdı

    Bilimsel olarak yapilmis ve sonuclandirilmis bir deney. deneyde bayan Z olarak adlandirdiklari birini 4 gece boyunca laboratuvar ortaminda izliyorlar (EEG, Kalp atislari ve goz hareketleri de incelemeye dahil). Raoprda tum EEG beyin aktiviteleri detaylica yazilmis. Kadinin yatar posizyonda goremeyecegi numaralar var, kadin vucudundan cikip 6 feet kadar yukselirse numaralari gorebilir. ve odada bir de saat var o da numaralarin biraz altinda bulunuyor. 

    1. gece normal geciyor herhangi bir aktivite yok. 

    2. gece kadin uyaniyor ve ciktigini anlatiyor ve ekibe saati yazmasni soyluyor. 03:13AM. ekip beyin aktivitelerinin tam da soyledi saatte basladigini teyyit ediyor. saati gorebilecek kadar yukselmis fakat numaralari gorebilecek kadar cikamamisti. kadin bir kabus goruyor, ve daha sonra bunu anlatiyor. gordgu kabusta bir kizin cinayetini goruyor. incelemeyi yapan haberleri kontrol ediyor ama birsey bulamyor. olaydan birkac gun sonra ahberler cinayet yansiyor ve tamolarak kadinin anlattigi sekilde geliyor detaylar. Ekip ellerinden geldigi kadar bilimsel yakalsiyor olaya. herhangi bir bilimsel aciklama bulamiyorlar. sadece varsayimlar.

    3. gece kadin numaralari dogru bir sekilde soyluyor. ve bununla ilgili bircok detay yazilmis. 

    sonuc; bilimsel oalrak nasil dogru bildigini kanitlayamiyorlar. ama bu kadinin bildigi gercegini degistirmiyor. bilim bunu kanitlayamiyorsa bu astral yapanlarin sorunu degil. 

    full olarak dokuman iinceleyebilirsiniz. eeg kayitlarinin bulunduru resim deokumanin icinde link olarak mevcuttur.

    http://www.psywww.com/asc/obe/missz.html

     

    Bunun disinda astral seyehat olarak degil de remote viewing adi altinda yapilan bilimsel calismalar da mevcut. kaynaklarin hepsi ingilizcedir.

    http://www.astraltravelsecrets.com/astral/science.aspx

     

    "Kirlian Photography", diger adiyla "Bioelectrography" hakkinda detaylica bilgiye buradan ulasabilirsiniz. Bu teknik parapsikolojik olaylari arastimada da kullanilmistir.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Kirlian_photography

    http://lkm.fri.uni-lj.si/xaigor/eng/kirlian.htm

     Bunun disinda: MK Ultra oalrak da bilinen CIA nin beyin kontrolu icin yaptigi calismalarda Astral Seyehat deneyler de yer almistir.

    Dj_DooM3 tarafından 25/Mar/14 14:15 tarihinde düzenlenmiştir

    Shaban Interactive Pro.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Şubat/2006
    Erkek
    karakutu bunu yazdı
    ValentinoRossi bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

    Ya gevrek gevrek konuşmada bir makale göster. Kontrollü deneylere dayanan bulguların açıklandığı bir bilimsel makale göster bana. Hangi üniversitede, hangi araştırma merkezinde yapılmış, nerede yayınlanmış bir bakalım. 

    Yoksa bende burada sabaha kadar ruh metan gazından oluşmuş bir kozmik mikrodalga hede hödösüdür der, millete de "anlayamazsınız" diye dert yanarım. Madem çıkıyorsun astrale git zibilyon tane ödül var kap gel. Yok üşeniyorum dersen gel bana kanıtla.  Bütün masrafın benden. 

    çok yaşa...

    olay budur...

    çok kaba tabiri ile  http://tr.wikipedia.org/wiki/Parapsikoloji

     

    hayır bunu yok sayarsanızda olay budur abi hiç yaşamayın.

    insanlar güney amerikadan getirdikleri uyuşturucu maddeleri çekip bedenden bedene geçtiğini iddaa ediyo. adı da oluyo bilim.

    ya da x-files'ı çok izliyosun


    Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2012
    Homo

    Adam peygamberliğini ilan eder lan bi kendinize gelin, inanıp soru falan sormuşlar birde elemana ya kıyamam

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ağustos/2005
    Erkek

    inanip inanmamk size kalmis, ben sadece bilgiyi veririm gerisi beni baglamaz. ister inan ister inanma ister basar ister basarisiz ol. deneyip de yapanlar ne demek isteidigimi anlar. 


    Shaban Interactive Pro.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ocak/2010
    Erkek
    Dj_DooM3 bunu yazdı

    inanip inanmamk size kalmis, ben sadece bilgiyi veririm gerisi beni baglamaz. ister inan ister inanma ister basar ister basarisiz ol. deneyip de yapanlar ne demek isteidigimi anlar. 

    bazen inandırıosuna sonra snn dj doom oldugunu hatırlıom...

     

    senin vardı ya galaktik zımbırtı.hani geleceklerdi fln bişiler olacaktı.hep boş yine diyeceksin ben bilgiyi veririm gerisi beni bağlamaz...

     

    olmuo aga...bi bilgiyi paylaşman için o bilginin seninde kafana yatmış olması lazım.kabul etmediğin şeyi neden paylaşasın ki.bence snn tedavi olman lazım ama senin bileceğin iş.kendi hayal dünyanda astral fln çıkıyor olabilirsin ama bunlar hayal dünyası.galaktik gibi..uzaylılar fln.

    not: uzaylılar vardır ama senin dediğin gibi gelecekler farklı bir duyu açılacak daha küçük sesleri duyacaz vs hep senin hayal dünyan


    Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ağustos/2005
    Erkek

    kafama yatmis olmasi veya inanmam gerekmiyor hocam, sadece merak etmem yetiyor arastirip bilgi toplayip denemem icin. fikirlerinuzin uyusmadigi kisilere tedavi gormen gerek demek sana veya bir baskasina dusmuyor. goreceli konularda deli, sacma kavramlari sadece kendini tatmin etmedir. ben arastirip deneyimledigim, hatta milyonlarca insanlarin deneyimledigi ve bilimsel olarak da arastirilan bir konuda bilgi veriyorum. kendim deneyip basardigim icin de teknigimi paylasiyorum. saygisizca yorumlara gerek yok. inanmiyirmusun, sacmami geliyor, ohalde sana gore sacmadir. bir baskasina gore de denemeye ve arastirmaya degerdir. galaktik olayina gelince, okadar sacma buldugunuz konu onbinlerce hit aldi, gercektir degildir, merak edenler arastirmis ve okumustur. ben sahsen o konuyu arastirmayi kanallarin disinda bilgi olmamasindan dolayi biraktim. ayrica nadiren duyulmus, ilgi cekici olaylari arastirmayi herzaman sevmisimdir. anlatmak ve paylasmak icin de olaya mumkun oldugunca yakinlasirim. adam gibi bildiklerimi paylasiyorum, benim neye inandigim onemli degil. beni analiz etmektense konuyu analiz edip biraz daha bilgi alabilirsiniz.


    Shaban Interactive Pro.
Toplam Hit: 9533 Toplam Mesaj: 98