folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Beden Dışı Deneyi.



Beden Dışı Deneyi.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ağustos/2005
    Erkek
    cem-engine bunu yazdı

    Dj_DoM3 hocam inanması çok güç şeyler söylüyorsun. Direkt sert bir şekilde bunlar gerçekdışı demek de istemiyorum fakat ömrüm boyunca kendi başıma veya çevremdeki insanlardan birine gelmiş birinci elden bir doğa üstü olay duymadığım için inandırıcı gelmiyor. Ayrıca bilimsellik kısmı da keza için de arkadaşlara katılıyorum fiziksel, objektif şekilde gözlenebilecek şeyler değil bahsettiklerin. Bir de aklıma gelmişken sanırım Amerika'lı zengin bir eleman doğaüstü herhangi bir olayı kanıtlayabilene 1 milyon dolar ödül vereceğini söylüyordu ve daha o ödülü alabilen çıkmamıştı diye biliyorum. Eğer söylediklerinde bu kadar iddalıysan ona katıl(ciddiyim), parayı sen istemezsen TBT olarak paylaşırız :)

    Bu arada not olarak ekleyeyim benim de çok ilgim var bu olaylara. Şimdi teoriye katılmasam bile (ruh göçü falan) pratikte uygulayabileceğimiz önerilerine açığım.

    hocam inanman sart degil, ben askerdeki 3 arkadasima da bu yontemi gosterdim ve 3 u de deneyimledi. ustelik 3 u de dalga gecip duruyordu, ta ki deneyimleyene kadar. onun disinda arkadas cevremin cogu da bu olayi deneyimlemistir.


    Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2012
    Erkek
    Dj_DooM3 bunu yazdı
    calculator bunu yazdı
    Dj_DooM3 bunu yazdı
    _Dert_ bunu yazdı

    Başlangıc için ne yapmak lazım...

    Hocam birsuru yontem var fakat her yontem herkeste ise yaramiyor. birkac yontem denersin sana en yakin olani denersin. ben kendi buldugum yontemle cikiyorum. kisaca anlatayim;

    *Oncelikle niyet cok onemli, dikizleme amacli veya kotu bir amaca sahipsen cikmayi unut bosu bosuna denemis olursun. yani oncelikle yapilmasi gereken nefsi kontrol etmek. kendinizi sadece deneyimlemek amaciy guderek cikabilrsiniz.

    *Gece yatmadan once kendinizi iyice yorun, o gun spor yapabilirsiniz.

    *Yatmadan once kendinizi astrale cikacagim diye sartlayin.

    *Saati sabah 5 e kurun ve uyuyun.

    *Alarm caldginda alarmi kapatmak icin uyanin, buradaki mantik o saatte beyin tamamen dusuncelerden arinmis ve bs durumdadir yani beta bilinc seviyesindedir ve bizim yapmamiz gereken thetha yani rem fazina girerken bilincimizi acik tutmak. 

    *Alarmi kapattigimizda normal yatmaya devam edin, cok uykunuz var ve tekrar uykuya dalmak uzeresiniz, iste bu sirada direnebildiginiz kadar direnin uyumamak icin, ama hicbiryerinizi kipirdatmayin. 

    *Sadece yuksekten uctugunuzu hayal edin, sehrin uzerinden uctugunuzu dusunun. 

    *Dikkat: bu kisim en onemli noktadir; Siz gozleriniz kapali, ic kipirdamadan uctugunuzu dusunurken bir anda bosluga dusuyormus gibi hissedeceksiniz veya bu his birden yukari cekilme hissi de oalbilir. bu asamada panik yapmamaniz cok onemli panik ve korku varsa aninda vucuda geri donersiniz.

    *Cikis esnasinda kendi kalp atisinizi cok yuksek sesle duyabilirsiniz, gozlede ve dislerde basinc, kulaga esen ruzgar ugultusu ve cinlama basliaca cikis belirtileridir. bunlar olurken korkabilirsiniz, endiseye gerek yok.

    *Bu belirtiler olusurken sakin kalabilirseniz ki kalp atisiniz tavan yapcak birden bir rahatlama hissedeceksiniz, havada suzuluyor hissi olusacak, bu his bir sure devem edecek goruntu kapkaranliktir ilk basta, sabirli olu genelde rahatlama hissinden 2-3 dk sonra goruntu gelmeye basliyor. 

    *Gorutu geldikten sonra oha amk noluyoz diyebilirsiniz, keske yanimda kameram olsada resim ceksem diyebilirsiniz. Bilincinizn tamamen acik oldugunu ve astralde oldugunuzu tamamen bileceksiniz. 

    *Eger goruntu gelmezse bir sure daha bekleyin hala gelmiyorsa icinizde bir korku var demektir. daha sonra yeniden deneyin.

    *Ciktiginizda kademeli olarak kosara yuksek ziplama yapabilirsiniz, zipladiginizda bina boyu zipladiginizi gorunce altiniza etmeyin :D daha sonra ucmalar basliyor cunku :D ama 

    *Goruntu geldiginde cok heycan yapmamaya dikkat edin ve yavas hareket edin ani hareketler goruntunun tekrar gitmesine ve vucuda donmeye neden olur. 

     

    Sorusu olan sorsun cevaplayacagim.

    Hocam farknda olmadan astral seyahate cıkalabilinir mi?

    her gece uyudugunda farkinda olmadan (bilinc kapali) zaten astrale ciakrsin hocam. bilincin kapali oldugun icin de hatirlamayabilirsin. ama sunlari yasadiysan bilinc disi astraldeydin demektir;

    *Ruyanda cok yuksek biryerden dustugunu gormek, o dusus hissini yasama, uctugunu hissetmek. bu durumda yere duserkenki yasadigin o dusus hissi ruhun hizla vucuda geri donmesidir. ruyalarda da bu dusus sirasinda asla dustugunu gormezsin tam yere cakilirken irkilerek uyanirsin, bunun sebebi ruhun birden bedene girisidir. 

    *mesela ruydayken ruyada oldugunun farkina varirsin, bu bilincinin yari acik oldugunu gosteriri, buna lusid ruyada denir, buradaki herseyi beynin ve blinc altin olusturur. burada ne dusunursen o karsian cikar :D fantastik seyler de dahil :D ruyani istedigin gibi kontro ledebilirsin. gelelim lusidle astral baglantisina. ruyada oldugunu farkettigin anda zipla ve gok yuzune dogru ucmaya calis, bulutlara yakalstiginda o dusus hissi de olusmaya baslayacak, bulutlarin uzerine cikarken de onceden bahsettigim, dislerde ve gozlerde basinc, ugultular, cinlamalar olusabilir ve sonra zaten goruntu birden asiri net hale gelecek, bu da ciktigini gosteriri. 

    *ruyadayken goruntu pek net degildir. astraldeyken asiri nettir. ayrica ruyada birden olayin icinde bulursun kendini, ruayaya nasil absladigini kesinikle hatirlamazsin, ama straldeyken cikis anini nasi basladigini hepsini hatirlarsin. bu sekilde de anlayabilrisin astralde olup olmadigini.

    *Ruya goruyorken bilincini acmak isteyenler (lusid ruya gormek) ruyadayken detaylara dikakt edin. mesela sokakta yuruyorsunuz, asfalta iyice yaklasin ve inceleyin, birseylerin ters oldugunun farkina varacaksiniz, bu gercek olamaz sorusunu kendinize sordugunuz anda bilinciniz ruya icinde acilir ve ruyanin farkina varirsiniz :) iste ozaman eylenceye gel :D artik dinozor mu kovalarsiniz yolksa house partisimi yaparsiniz sizin fantezinize kalmis. cogu zaman astrale cikmak bile istemeeyceksiniz lusiddeyken :D cunku lusiddeyken kontrol tamamen sizde ve ne dusunurseniz onu gorursunuz, beyin ve bilinc alti olsuturur herseyi.

    ben rüyalarımda sadece düşüyorum masanın üstünden apartmanın üstünden uçaktan bazen bir arabayla uçuruma bu yüzden yükseklik korkum var. hepsindede garip kişilikler oluyor mesela uçaktan düşerken yanımda bir aslan vardı bir şeyler söylüyodu, birinde ağzı kocaman bir şoför uçuruma doğru son gaz gidiyordu.


    Converse giyen uzaylı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Eylül/2009
    Erkek

    meksika da ne işin vardı hocam :D kadının adı soyadı ne

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Şubat/2006
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

    Ya gevrek gevrek konuşmada bir makale göster. Kontrollü deneylere dayanan bulguların açıklandığı bir bilimsel makale göster bana. Hangi üniversitede, hangi araştırma merkezinde yapılmış, nerede yayınlanmış bir bakalım. 

    Yoksa bende burada sabaha kadar ruh metan gazından oluşmuş bir kozmik mikrodalga hede hödösüdür der, millete de "anlayamazsınız" diye dert yanarım. Madem çıkıyorsun astrale git zibilyon tane ödül var kap gel. Yok üşeniyorum dersen gel bana kanıtla.  Bütün masrafın benden. 

    çok yaşa...

    olay budur...


    Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    ValentinoRossi bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

    Ya gevrek gevrek konuşmada bir makale göster. Kontrollü deneylere dayanan bulguların açıklandığı bir bilimsel makale göster bana. Hangi üniversitede, hangi araştırma merkezinde yapılmış, nerede yayınlanmış bir bakalım. 

    Yoksa bende burada sabaha kadar ruh metan gazından oluşmuş bir kozmik mikrodalga hede hödösüdür der, millete de "anlayamazsınız" diye dert yanarım. Madem çıkıyorsun astrale git zibilyon tane ödül var kap gel. Yok üşeniyorum dersen gel bana kanıtla.  Bütün masrafın benden. 

    çok yaşa...

    olay budur...

    çok kaba tabiri ile  http://tr.wikipedia.org/wiki/Parapsikoloji

     

    hayır bunu yok sayarsanızda olay budur abi hiç yaşamayın.

    karakutu tarafından 25/Mar/14 02:30 tarihinde düzenlenmiştir

    Mevzu derin | Papikolas Planet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ocak/2010
    Erkek

    önceden bu telekinez ırtkinezi zortkinezi ,astral seyahat lucid dream felan fesman epeybir ilgiliydim, sonra internette bunlar hakında pek kaynak bulamadıkça ve bilgi kirliliğinden ötürü dahada derinlere indim ve en çok kaynağı, 'sahte bilim' adı altında bulmaya başlayınca ve ensonda james randi ile tanışınca  düştüm, inanmadım. 

    Ama bu benım egom veya fazla hayalperest biri olmamdanda kaynaklanıyor olabilir, sonuçta ben yapamamıştım :D

     


    Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ocak/2010
    Dişi
    karakutu bunu yazdı

    Neyse..

    Bilim bilim diyorsunuz  olmaz diyorsunuz v.s.  Ulan bilim zaten soyut ve somut kavramlarını kabul etmiş en kaba tabiri ile.

    inanmayan inanmayabilir ama hiç bir bilgisi olmadan salak salak yazanlar varya fitil oluyorum, kardeşim inanmaya bilirsin mantığına ters düşebilir ama bu sana küçümseme dalga geçme hakkını vermez hadi bende yaşadım şahidimde var şimdi ben yaşadığım şeye mi inanıcam bunca bilgi varken yoksa senin kendini modernmiş gibi gösterim aslında bu konu hakkında hiç bir fikrin olmadan tröllemenemi inanıcam.

    Muazzem bir deneyim beyler yaşayanlar bunu bilecek ama yaşayamayanlar bilemeyecek.

    http://www.youtube.com/watch?v=XRPW5bB3GCI

     

     

    visualeffects bunu yazdı

    Ee ne yapmış? Bir kere test etmiş sonra birakmis mi adam bilince uagshe 

    Bu tip safsatalara inandığınız kadar bilime, ilime inanmadınız be. Astral seyahat, pozitif enerji, çakra, burç vs bunların hepsi bilimsel olarak defalarca test edilmiş ve her test bunlara inananları hüsrana uğratmıştır. Bilimsel verilere dayanmayan herşey yalandır. Ya bi kere senin bedeninde cıkıcak birşey yokki, sen etten kemikten beyinden ibaretsin nereye cikiyosun?

     

    izzmarit tarafından 25/Mar/14 10:04 tarihinde düzenlenmiştir

    sigara değil, balık olan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mart/2004
    Erkek
    karakutu bunu yazdı
    ValentinoRossi bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

    Ya gevrek gevrek konuşmada bir makale göster. Kontrollü deneylere dayanan bulguların açıklandığı bir bilimsel makale göster bana. Hangi üniversitede, hangi araştırma merkezinde yapılmış, nerede yayınlanmış bir bakalım. 

    Yoksa bende burada sabaha kadar ruh metan gazından oluşmuş bir kozmik mikrodalga hede hödösüdür der, millete de "anlayamazsınız" diye dert yanarım. Madem çıkıyorsun astrale git zibilyon tane ödül var kap gel. Yok üşeniyorum dersen gel bana kanıtla.  Bütün masrafın benden. 

    çok yaşa...

    olay budur...

    çok kaba tabiri ile  http://tr.wikipedia.org/wiki/Parapsikoloji

     

    hayır bunu yok sayarsanızda olay budur abi hiç yaşamayın.

    Birçok bilim insanı, parapsikologların psişik yeteneklere dair hiçbir kesin kanıt sunamamalarına rağmen bunları doğal olayları açıklamakta kullandıklarından parapsikolojiyi "sözdebilim" olarak görür

    PSEUDOSCIENCE!

    100'lerce yıldır var bu parapsikologlar ama daha BİR tane bulguları yok. Profil fotoğrafım özetliyor durumu.

    krypt tarafından 25/Mar/14 10:14 tarihinde düzenlenmiştir

    while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ağustos/2005
    Erkek

    Bilimsel olarak yapilmis ve sonuclandirilmis bir deney. deneyde bayan Z olarak adlandirdiklari birini 4 gece boyunca laboratuvar ortaminda izliyorlar (EEG, Kalp atislari ve goz hareketleri de incelemeye dahil). Raoprda tum EEG beyin aktiviteleri detaylica yazilmis. Kadinin yatar posizyonda goremeyecegi numaralar var, kadin vucudundan cikip 6 feet kadar yukselirse numaralari gorebilir. ve odada bir de saat var o da numaralarin biraz altinda bulunuyor. 

    1. gece normal geciyor herhangi bir aktivite yok. 

    2. gece kadin uyaniyor ve ciktigini anlatiyor ve ekibe saati yazmasni soyluyor. 03:13AM. ekip beyin aktivitelerinin tam da soyledi saatte basladigini teyyit ediyor. saati gorebilecek kadar yukselmis fakat numaralari gorebilecek kadar cikamamisti. kadin bir kabus goruyor, ve daha sonra bunu anlatiyor. gordgu kabusta bir kizin cinayetini goruyor. incelemeyi yapan haberleri kontrol ediyor ama birsey bulamyor. olaydan birkac gun sonra ahberler cinayet yansiyor ve tamolarak kadinin anlattigi sekilde geliyor detaylar. Ekip ellerinden geldigi kadar bilimsel yakalsiyor olaya. herhangi bir bilimsel aciklama bulamiyorlar. sadece varsayimlar.

    3. gece kadin numaralari dogru bir sekilde soyluyor. ve bununla ilgili bircok detay yazilmis. 

    sonuc; bilimsel oalrak nasil dogru bildigini kanitlayamiyorlar. ama bu kadinin bildigi gercegini degistirmiyor. bilim bunu kanitlayamiyorsa bu astral yapanlarin sorunu degil. 

    full olarak dokuman iinceleyebilirsiniz. eeg kayitlarinin bulunduru resim deokumanin icinde link olarak mevcuttur.

    http://www.psywww.com/asc/obe/missz.html

     

    Bunun disinda astral seyehat olarak degil de remote viewing adi altinda yapilan bilimsel calismalar da mevcut. kaynaklarin hepsi ingilizcedir.

    http://www.astraltravelsecrets.com/astral/science.aspx

     

    Dj_DooM3 tarafından 25/Mar/14 12:46 tarihinde düzenlenmiştir

    Shaban Interactive Pro.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ocak/2014
    Dişi

    @djdoom3 son yazdığın süper film konusu olur. okurken ürperdim.

    şahsen inanıyorum böyle şeylere ama çok kişiden duyulmamış bir konu .

    üstelik herkesin belkide eleştirmesi şundan diye düşünüyorum:

    bu kadar şey yapılabiliyor neden bu devlet kontrolünde kullanılmıyor.

    azınlık raporunu seyrettin mi?

    yada matrixteki kahin gibi birşeyler yapılabilir.

     

    aslında uyanıkken transa geçip de yapılabilir mi acaba. konu genişler böyle

    ama denemeyi düşünüyorum da gece olmazmı illa sahaha doğrumu olması lazım


    Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 9671 Toplam Mesaj: 98