Benim 7 Sülalemi Atatürk Kurtarır Ama Ben Che"Yi Severim !
-
Geçende Bursadaydım bir çocuk gördüm.Üstünde koskocaman Chenin resmi olan bir tişört var.Çocuğun tipinden belli avel bişey oldugu.Sorsan Che hangi ülkede devrim yaptı diye bilmezler.Ama özentiliğe gelince özentilikde sınır yoktur.7 sülalesini kurtaran atamızın resmini ben suana kadar hemen hemen hic bir insanın üstünde tişörtde falan görmedim.Adamlar kendilerine zerre kadar yararı olmayan Cheyi,Hitlerin hayranları oluyorlar nedense
Dünya Atatürke hayran olurken biz laf olsun diye başka kişilere hayran oluyoruz.
(Şimdi avatarında Chenin resmi olanlar sert cıkmasın bu sadece benim görüşüm)
-
Ata'mızın resminin t-shirt vb. giysilerin üzerinde olmasını şahsen istemem,.
-
Haklısın Eleman che nin kim olduğunu bilmez işte özenti herkesin üstünde varya :)
Che nin ilginç resmini taşıyana kadar Atatürkün resmini taşısana che Atatürkün tırnağı olamaz
sırtına koskoca bastırma ama göğüsünde resmini koysan süper olur Zaten türk bayrağı taşıyamıyoruz
Değerlerimizi bilmiyoruz veselam
-
edit: vazgeçtim tshirt olayından yanlış anlamalar var.
-
Atatürkü resmi görüyorlar onun için tshirt e bastırmadıklarını düşünüyorum.. o che yi de ayrıcalık sanıyolar.
-
DÜn ATV de bir film vardı Tarihde geriye gidiyorlardı adam damalı haç taşıyo savaşa gidince savaş alanını görünce vaz geçiyor almanlara karşı savaşıyor kendi rus
izlenizmi bilmiyorum yani Atatürkün kıymetini bilmeniz için kurtuluş savaşınamı gitmek lazım
-
Mesaj bayzin tarafindan 6 Agustos 2008 (Çarsamba) 11:22 tarihinde yazildi.
Geçende Bursadaydım bir çocuk gördüm.Üstünde koskocaman Chenin resmi olan bir tişört var.Çocuğun tipinden belli avel bişey oldugu.Sorsan Che hangi ülkede devrim yaptı diye bilmezler.Ama özentiliğe gelince özentilikde sınır yoktur.7 sülalesini kurtaran atamızın resmini ben suana kadar hemen hemen hic bir insanın üstünde tişörtde falan görmedim.Adamlar kendilerine zerre kadar yararı olmayan Cheyi,Hitlerin hayranları oluyorlar nedense
Dünya Atatürke hayran olurken biz laf olsun diye başka kişilere hayran oluyoruz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Che giyen adama sölüyosun fakat televizyonda atatürk ü değil hümeyniyi seviyorum diyen türbanlı kız hakkında hiç yorum yapmıyosun bayzin o kız hakkındaki düşüncelerin neler?
-
ben de Atam ın mezarına gitmeyi reddeden orospu çocuğu ahmedi nejadı severim..
-
Evet bu durumdan bende hoşnut değilim. Zaten ATATÜRK'ün t-shirti bastırılıp çapulcu tayfasının üstünde dolaşmasını istemem. Onun değerlerini tam olarak benimsememiş olan bazı insanların ATATÜRK t-shirti giymesini uygun görmem. Bu yüzden bastırılmasına da karşıyım.
Che t-shirti giyen çoğu kişinin özenti, bir farklılaşma çabası içinde olduğunu düşünüyorum. Daha Che'nin daha kim olduğunu bilmeyen sırf dikkat çekmek adına yapılan bir olaydır.
Karşıyım bu duruma.
-
Alpn bunu yazdı:
-----------------------------Mesaj bayzin tarafindan 6 Agustos 2008 (Çarsamba) 11:22 tarihinde yazildi.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Che giyen adama sölüyosun fakat televizyonda atatürk ü değil hümeyniyi seviyorum diyen türbanlı kız hakkında hiç yorum yapmıyosun bayzin o kız hakkındaki düşüncelerin neler?
----------------------------- -
Ya şu var Atatürk ve Türk bayrağı ile ilgili kanunlar var kafana göre tişört basamazsın ha konuya gelirsek katılıyorum,ben adam gibi adam komunist 3-4 kişi tanıdım onlar da tbtden
computerwolf
kafkaf
ontedi
lordvader aklıma gelen bunlar diğerleri ise
ya kürtçü pkkcı ya da özenti kimse kızmasın lütfen.