Benim 7 Sülalemi Atatürk Kurtarır Ama Ben Che"Yi Severim !
-
Lastsoldier bunu yazdı:
-----------------------------.ikerim chenin .ötünü ya oda kimmiş a.q komunistin teki tişörtlere deil tuvalet kağıdına basmaları lazım onun fotolarını.
che yide sevmem she yi sevenide sevmem.
-----------------------------
1- kimi seveceğini kimse sana sormaz...2- sen kimsin?
3- ona buna küfür edeceğine dön bi aynaya bak...demekki che zamanında çok koymuş ki şimdi hırslısın ona karşı
4- ben küfür etmem ama zorla küfür ettiriosun
5- "BSG"
-------------------
konuya cvp olarak ;
herkesin görüşü kendine bence...sonuçta kimse anne karnında sevmiyor kimseyi :S
sonradan verilen kararlar doğrultusunda hayatlarına,ideoloji ve idollerine yön veriyorlar insanlar...
tabi özentilik yapıpda bokunu çıkaranlar da yok değil...ama 5 parmağın 5'ide "1" değil bence öylece kabullenmek gerekir çünkü düzeltmeye kalkılsa başa çıkılamaz diye düşünüyorum
-
@Lastsoldier
Kabahat bizde, herkese saygımız var dedik "saygı" göremedik. Kusra bakma, senin gibi alçalıp "değerlere" saygısızlık etmeyeceğim. Karşındaki insanları her zaman böylesine iyimser bulamayabilirsin.
-
eminim ki karşısına bizler gibi olmayan insana şakır şakır söven birileri çıkacaktır...sonuçta bizler hemen hemen her konuda karşılaşıyoruz böyle şeylerle...senin karşına da şöyle adam gibi sövebilen birileri çıksa da karşılıklı ana,avrat,soy,sop,bacı,göt,baş sövüşseniz bizlerde izlesek...
bizler küfür biliriz...bilmediğimizi düşünmesin kimse...ama etmek yakışmaz ben bunu anladım aylar önce...
sende bunu öğren bence hocam çünkü başına büyük belalar açarsın...çıkar birisi çok sağlam söver ağzın açık kalır...
he bu arada benden yana için rahat olsun...benim sana sarf edeceğim tek küfür(küfür sayılmaz bile) "BSG" olacaktır...ama sen çekinme söv bana,bize,che'ye vs. vs...bizler susarız sen kendini tatmin et iyice bi orgazm ol...
nasılsa insanlar kararlarını verdiler bu sitede;
sağcısı olsun solcusu olsun...artık şerefli kim şerefsiz belli.
sağcı arkadaşlarım var canımdan çok severim...gel gidelim ama ölücez desin giderim...solcu arkadaşlarım var aynı şekilde...
ama arkadaşım olmayanlara bu şekilde küfürler etmiyorum..niye? çünkü ben şerefliyim...
sen ediyosun bu senin kendi şeref anlayışına kalmış bana senin hakkında yorum yapmak düşmez...
-
Che Benim Umrumda Değil..Ben KEmalist Bir gencim.. Ha Che yi Sevipte Ona Tapan Adam Kalkıpta Ben Atatürkü Sevmem derse Bende Ona TC'den s... olup Çine git Derim. Senin Vatanın ÇİN benimki TÜRKİYE
-
ah be kardeşim ne önemli bir noktaya değinmişsin gewrcekten insanlar ne anlama ne manaya geldinigi bilmedikleri şeyleri sırf özenti olsun birileri yapıyor bizde yapalım diye yapıyorlar ha bu arada demişsinki nasıl oluyorda insanlar che yi hitleri seviyor demişsin :)) benimde içimde önlenemez bir hitler sevgisi var şuan 1938 1943 lu yıllar olsa hitler sevgisi için alman ordusuna katılırım ama ben bilerek seviyorum okuyorum takip ediyorum bu sevginin nedeni sanırım yahudileri israil devletini sevmem olsa gerek ama hitler bir komutan bir lider bir devlet adamıydı bence o bir fenomen haaa atatürk konusuna gelince ata hepimzin atası manevi babası inkar edemz bunu kimse
-
kim oldugunu bilmeden che nin t-shirt ünü giyenlere kızman dogru ama konuyu Atatürk' e baglaman yalnıs.
che yi seven Atatürk'ü sevemez diye bise yok.
-
ben atatürkün tişört şapka vb. giysilerin üstünde olmasını istemem şahsen.
Atatürkn üzerinden maddi kar edlio sonuçta ben istemezdim.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Haklısın Eleman che nin kim olduğunu bilmez işte özenti herkesin üstünde varya :)
Che nin ilginç resmini taşıyana kadar Atatürkün resmini taşısana che Atatürkün tırnağı olamaz
sırtına koskoca bastırma ama göğüsünde resmini koysan süper olur Zaten türk bayrağı taşıyamıyoruz
Değerlerimizi bilmiyoruz veselam
-----------------------------al işte bir tane daha senin bahsettigin kişilk hocam sen biliyor musun che ne yaptı hea söylesene suana kadar abd karşı gelen tek ülke kimdir söylesene abd karşı direnen kimdir senin o çok sevidigin ülken (yanlış anlamayın herkes gibi bende yurdumu severim) abd uşaklıgı yapıyor kübada atatürk büstü oldugu biliyor musun hocam sen biz bu düzene dur demek için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ya siz anca oturdugunuz yerden yorum yapın başka nedir ki
-
Yapılan Her Şeye Neden Siyaset Karıştırırsınızki , T-Shirt Sadece Purosunu Sevmiştir Belki
-
daha önce okuduğum bir yazı geldi aklıma :)
Che'nin kızı: UtanıyorumEfsanevi komünist lider Ernesto Che Guevara"nın tişörtlerde, şapkalarda ve benzer eşyalarda ticari bir tema haline getirilmesi ailesini rahatsız etti.Devrimci mücadelesiyle hâlâ ideolojik bir sembol olarak yaşamaya devam eden Che"nin kızı Aleida Guevara, babasının bir marka haline getirilmesinden rahatsız olduğunu söylediGuevara, babasının fotoğrafının ticari amaçlarla kullanılmasının, bazı ülkelerde zengin ve fakir arasındaki gerginliği daha da artırdığını belirterek “Kapitalizmi yıkmak için ölümüne savaşan bir adam İngiliz votkası, Fransız şarabı, İsveç telefonu satışında kullanılmamalı. Para değil saygı bekliyoruz” dedi.