Benim 7 Sülalemi Atatürk Kurtarır Ama Ben Che"Yi Severim !
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------
Alpn bunu yazdı:
-----------------------------Mesaj bayzin tarafindan 6 Agustos 2008 (Çarsamba) 11:22 tarihinde yazildi.
Geçende Bursadaydım bir çocuk gördüm.Üstünde koskocaman Chenin resmi olan bir tişört var.Çocuğun tipinden belli avel bişey oldugu.Sorsan Che hangi ülkede devrim yaptı diye bilmezler.Ama özentiliğe gelince özentilikde sınır yoktur.7 sülalesini kurtaran atamızın resmini ben suana kadar hemen hemen hic bir insanın üstünde tişörtde falan görmedim.Adamlar kendilerine zerre kadar yararı olmayan Cheyi,Hitlerin hayranları oluyorlar nedense
Dünya Atatürke hayran olurken biz laf olsun diye başka kişilere hayran oluyoruz.
(Şimdi avatarında Chenin resmi olanlar sert cıkmasın bu sadece benim görüşüm)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Che giyen adama sölüyosun fakat televizyonda atatürk ü değil hümeyniyi seviyorum diyen türbanlı kız hakkında hiç yorum yapmıyosun bayzin o kız hakkındaki düşüncelerin neler?
-----------------------------sen o habere inanıyormusun çocuk?
öylesine sıradan bir kadını tv ye çıkartacaksın ve....
bombayı patlatacaksın ee ATATÜRK ü seviyormusun ne diyecekti a.q ? aşığımmı diyecekti...???.
bu soru niye o kadın kim amaç ne ?
amaç ülkeyi sikmek sikmek sikmek .....
sizin elinize böyle oyuncak verirler ve onlarla oynar durursunuz anca.
sonrada dersinizki a.q eller gidiyor aya biz kaldık yaya..
kalın a.q.
----------------------------- -
imzanda ayrı bi komikmiş.16 yıllık hayatında hiç skim görmeden 56 yaşındaki birinin zeka yaşına nasıl ulaştın:) zoruna gitsede yine söyleyceğim çocuksun.Şu alınganlığın bile buna örnektir.Ha ben olgun muyum hayır.senden 8,9 yıl fazla çalışıp,okuduğum,gezdiğim için daha yetişkinim.Ama Olgunluk zeka ve yaşın karışımıdır.56 yaşındaymış pehh bizde senin yaşında 'dünyadaki bütün acıları yaşadım' anormalim diye düşünürdük.Ama birkaç yıl geçince acı çekmenin olgunlukla alakası olmadığını görürsün.56 yaşının kafa yapısına sahip birisi böyle tepki vermez.birinden küfür yerdiğinde 'amına koyarım haa' diye tepkide vermez..neyse yaa benimkide okyanusun ortasında bağırıp yardım istemek gibi.ne söylesem nafile.sen 56,56 takılmaya devam et:)
-
öğrensinler bayzin ve benim yaşımıda asla bilmiyorsun 32 de yazsa 15 te yazsa.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------cold-m4 bunu yazdı:
ben de Atam ın mezarına gitmeyi reddeden orospu çocuğu ahmedi nejadı severim..
-----------------------------bu olay icin "ufak tefek detay" diyen dis isleri bakanini severim
birde
bu ahmedi nejad insaninin Ankara ya gelmemesi icin istanbula ayagina kadar giden devlet erkanini severim
adam sirf Antikabir i ziyaret etmemek icin Ankara ya gelmiyor, bizimkiler istanbula ayagina gidiyor. iyice g.tunu kaldiralim ki Ahmet abinin inmesi zor olsun.
abi bi ulkenin bi siyasi durusu olmaz mi yav ?
----
"Sayin bakanim ahmed abi Ankara ya gelmem diyor"
"tamam tasi taragi toplayin biz ayagina gidelim"
----
Ankara ya girmemesine seviniyorum aslinda Ankara gibi kutsal bir sehre Ahmeti nejat gibi bir Ataturk dusmani insanin girmemesi sevindirici.
-----------------------------istanbul gibi kutsal emanetlerin bulunduğu kutsal bir şehre girmesi dahamı sevindirici?
olayı anlayamıyorsunuz ...
tek amaç gelmişken kutsal emanetlerede bakmak ..herşey çalışmak değildir politika değildir...
siz değilmisiniz bu hükümet işe yaramaz diyen ?
e tamam işte bu işe yaramayan hükümetin ülkesine anca öylesine turizm için gidilir sir underzero.
not; birde şu var mr.underzero ,müridlere kızmak var ama belli etmek yok.
-
Triumph bunu yazdı:
imzanda ayrı bi komikmiş.16 yıllık hayatında hiç skim görmeden 56 yaşındaki birinin zeka yaşına nasıl ulaştın:) zoruna gitsede yine söyleyceğim çocuksun.Şu alınganlığın bile buna örnektir.Ha ben olgun muyum hayır.senden 8,9 yıl fazla çalışıp,okuduğum,gezdiğim için daha yetişkinim.Ama Olgunluk zeka ve yaşın karışımıdır.56 yaşındaymış pehh bizde senin yaşında 'dünyadaki bütün acıları yaşadım' anormalim diye düşünürdük.Ama birkaç yıl geçince acı çekmenin olgunlukla alakası olmadığını görürsün.56 yaşının kafa yapısına sahip birisi böyle tepki vermez.birinden küfür yerdiğinde 'amına koyarım haa' diye tepkide vermez..neyse yaa benimkide okyanusun ortasında bağırıp yardım istemek gibi.ne söylesem nafile.sen 56,56 takılmaya devam et:)
-----------------------------Ya hocam bana kim küfür etmişde ben ona amına koyarım demişim.Biz ne durumlar karşısında ne insanlar karşısında yapacağımızı biliyoruz ya.Bana burda masal anlatma allavsen.
-
Atatürk'ün fotosunu tişörte balona falan bastırmak suç diye biliyorum
che vb türewleri de kapatilazmin gölgesinde güzelce pazarlanıyo
kızı bile bundan yakındığını ve alet edilmemesini aktarmıştı bi haberde ztn
bi insan kendi ne yaptığına bakacak gerisi fooss ...
-
aslında bu konuya cevap bile yazmıyacaktım ama neyse.Bu kadar saçma sapan bir konuyu niye açarsınız onu da bilmiyorum.arkadaşım bu ülkede istiyen istediği kişinin tişörtünü giymekte serbesttir.Kİ benim avatarımda che olmasına rağmen hiçbir zaman onun resminin olduğu t-shirtlerden giymedim.Ayrıca adam che'nin t-shirtünü giyiyor diye Atatürk'ü sevmiyor diye birşey söyleyemezsin ki zaten Atatürk'ün ve türk bayrağının t-shirt , iç çamaşırı gibi üste giyilen şeylere basılması yasak diye bilyorum.Neyse daha çok şey söylenir de kendimi frenliyorum.Polemik yaratmaya gerek yok ve ayrıca milleti böyle tartışmaya götürecek konuların açılmasına da şiddetle karşıyım.
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------istanbul gibi kutsal emanetlerin bulunduğu kutsal bir şehre girmesi dahamı sevindirici?
olayı anlayamıyorsunuz ...
tek amaç gelmişken kutsal emanetlerede bakmak ..herşey çalışmak değildir politika değildir...
siz değilmisiniz bu hükümet işe yaramaz diyen ?
e tamam işte bu işe yaramayan hükümetin ülkesine anca öylesine turizm için gidilir sir underzero.
not; birde şu var mr.underzero ,müridlere kızmak var ama belli etmek yok.
heh kilif bulamadik kutsal emanetlere bakmaya geldi
ne diyecekti adam "Anitkabir i ziyaret etmemek icin istanbul a gidiyoruz" mu diyecekti.
ahmedi nejad in her yaptigi her hareketi politikadir bunu unutma.
hukumetin ise yarayip yaramadigini tartismiyorum ulkeme gelen her devlet erkani ne amacla gelirse gelsin mutlaka ziyaret ediyorken
bu amcanin tassaklari bizimkilere mi yetiyor da Anitkabir e ziyarete gitmeyen adamin ayagina gidiyor
diger ornek : suudi arab krali
-
torpedo_XL bunu yazdı:
aslında bu konuya cevap bile yazmıyacaktım ama neyse.Bu kadar saçma sapan bir konuyu niye açarsınız onu da bilmiyorum.arkadaşım bu ülkede istiyen istediği kişinin tişörtünü giymekte serbesttir.Kİ benim avatarımda che olmasına rağmen hiçbir zaman onun resminin olduğu t-shirtlerden giymedim.Ayrıca adam che'nin t-shirtünü giyiyor diye Atatürk'ü sevmiyor diye birşey söyleyemezsin ki zaten Atatürk'ün ve türk bayrağının t-shirt , iç çamaşırı gibi üste giyilen şeylere basılması yasak diye bilyorum.Neyse daha çok şey söylenir de kendimi frenliyorum.Polemik yaratmaya gerek yok ve ayrıca milleti böyle tartışmaya götürecek konuların açılmasına da şiddetle karşıyım.
-----------------------------O zaman sen yanlış biliyorsun.Cünkü üstünde Türk bayrağı olan bir ton kıyafet gördüm.Şahsen benım bile var.Ben burda gözü önündeki Atasını teğet geçip laf olsun diye başka ülkelerin devrimci ve siyasetcilerine hayran olmalarını yapmacık buluyorum.
-
ahmedi necad mıdır ne halt sa kim o ya en büyük yobaz şerefsiz cehennemin dinine gitsin deyyus.