Benim 7 Sülalemi Atatürk Kurtarır Ama Ben Che"Yi Severim !
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
ben de Atam ın mezarına gitmeyi reddeden orospu çocuğu ahmedi nejadı severim..
-----------------------------bu olay icin "ufak tefek detay" diyen dis isleri bakanini severim
birde
bu ahmedi nejad insaninin Ankara ya gelmemesi icin istanbula ayagina kadar giden devlet erkanini severim
adam sirf Antikabir i ziyaret etmemek icin Ankara ya gelmiyor, bizimkiler istanbula ayagina gidiyor. iyice g.tunu kaldiralim ki Ahmet abinin inmesi zor olsun.
abi bi ulkenin bi siyasi durusu olmaz mi yav ?
----
"Sayin bakanim ahmed abi Ankara ya gelmem diyor"
"tamam tasi taragi toplayin biz ayagina gidelim"
----
Ankara ya girmemesine seviniyorum aslinda Ankara gibi kutsal bir sehre Ahmeti nejat gibi bir Ataturk dusmani insanin girmemesi sevindirici.
-
Alpn bunu yazdı:
-----------------------------Mesaj bayzin tarafindan 6 Agustos 2008 (Çarsamba) 11:22 tarihinde yazildi.
Geçende Bursadaydım bir çocuk gördüm.Üstünde koskocaman Chenin resmi olan bir tişört var.Çocuğun tipinden belli avel bişey oldugu.Sorsan Che hangi ülkede devrim yaptı diye bilmezler.Ama özentiliğe gelince özentilikde sınır yoktur.7 sülalesini kurtaran atamızın resmini ben suana kadar hemen hemen hic bir insanın üstünde tişörtde falan görmedim.Adamlar kendilerine zerre kadar yararı olmayan Cheyi,Hitlerin hayranları oluyorlar nedense
Dünya Atatürke hayran olurken biz laf olsun diye başka kişilere hayran oluyoruz.
(Şimdi avatarında Chenin resmi olanlar sert cıkmasın bu sadece benim görüşüm)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Che giyen adama sölüyosun fakat televizyonda atatürk ü değil hümeyniyi seviyorum diyen türbanlı kız hakkında hiç yorum yapmıyosun bayzin o kız hakkındaki düşüncelerin neler?
Konuyu Atatürk che den başka yere çekme arkadaşım kıvırma:) -
anıtkabire gitmem diyen bi adamın gördüğü saygıya bak yazıklar olsun başımızdakilere bakalım daha neler görücez.
-
Demodor bunu yazdı:
anıtkabire gitmem diyen bi adamın gördüğü saygıya bak yazıklar olsun başımızdakilere bakalım daha neler görücez.
Ne başımızdakileri aramızdakiler hocam aramızdakiler,bir numaralı atatürk düşmanı kara yobaz humeyniyi savunuyor bu insanlar,ahmedinejat ne ki :) -
özentinin b...nu çıkaran bir gençliğe sahibiz.
-
konu yine laiklik-yobazlık meselesine kayacak hissediyorum...
ben Atatürk'ü de seviyorum Che'yi de seviyorum, tabi atamıza karşı duyduğum sevgi ve saygı daha fazla. bir insanı sevmek saymak onun tişörtünü giymek demek değil. zaten çoğu gerçek komünist Che tişörtü giymiyor. niye? popülist bir oyuncak oldu. herkeste var. adam komünizmin k'sini bilmiyor üstünde Che tişörtü. hadi gidip küçük esnaftan falan alsa içim yanmayacak. nerde pahalı büyük mağaza var git ordan al. bunlar zaten ne atasını tanıyor ne che'yi...
-
birde su var
uzerinde ingilizce yazi olsun ne yazarsa yazsin goturur parayi yatirir millet
bende de var bir iki tane boyle tisort mumkun oldukca yazisiz tisort alirim veya Turkce yazisi olar tisortlerden alirim
Tisortlerde Ataturk resminin olmasini istemezdim ben ama rozet takilmasini isterdim.
-
Lastsoldier bunu yazdı:
-----------------------------.ikerim chenin .ötünü ya oda kimmiş a.q komunistin teki tişörtlere deil tuvalet kağıdına basmaları lazım onun fotolarını.
che yide sevmem she yi sevenide sevmem.
-----------------------------gel burdan yak :|
-
la havle.
-
Hay allam ne saçma bi konu.. Ben de Pink FLOYD'un vokalistinin koskoca resmi basılı tshirtle geziyom, sizin sorduğunuz bu soru:
"Niye babanın resmi basılı değil de o adamın resmi basılı?" gibi bi soru.. Adam che'nin ismine hayran olabilir, bıyığına hayran olabilir, kaşına gözüne, beresine, yaptıklarına, ideolojisine hayran olabilir giyer tshirt'ü.. Atatürk ile Che'yi nasıl aynı kefeye koyabildiniz? O da ayrı bi kalp ağrısı..