folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Beyler Sağdıç Olucam Yardimmm

Beyler Sağdıç Olucam Yardimmm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mhd
    mhd's avatar
    Erkek

sadıç bey. sıkı giyin. damattan çok seni dövüyorlar. bizim orda damat ilk geçe kımıldayamaz nerdeyse. kızın abileri varsa yandın :D damat da yandı bu ara. yumruklar uçuşacak :D :)))

şaka bi yana ALLAH mutlu mesut eder inşallah ;)

Yalnız seveni sevmek sevgi değil, alışveriş olur....!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

byhewal bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadasim evleniyor sadici ben olucam muritler  kac haftadir bu piskolojiyle yasiyorum allak bullak oldum resmen dusunmekten kendimi yiyip bitirdim lutfen yyardim edin sadiclik tam olarak nasil bisey ??

hiçbir cinsel bilgisi olmadan gerdeğe girecek gelin değilsin bu kadar korkma

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasiiin03
    yasiiin03's avatar
    Erkek

Haci senin isin zor yandin sen :D

Ask bir sudur iç iç gudur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek

yasiiin03 bunu yazdı:

Nie ki Hacii ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasiiin03
    yasiiin03's avatar
    Erkek

byhewal bunu yazdı:

yasiiin03 bunu yazdı:

Nie ki Hacii ?

valla benim abim sagdiç oldu ... ertesi gun eve morluklarla döndü , artik yumrukmu dersin , beline igne saplamak mi dersin ... Allah yardimcin olsun :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

4 defa felan sagdiclik yaptim, hoca hic gerilme, kasicak bisey yok, damadin yanindan ayrilmiyosun iste arabasini surucen, saga sola goturucen, elini cebine attirmiycan, bahsisti v.s o isleri senin halletmen lazim. Kendini dovdurme, damadi felan kacirirlar, ayakkabisini felan caliyolar yani, sonra sana parayla satiyolar, yani kisaca damada yol yordam gostericen, yardimci olucan, ozel garson gibi bisey, bu devirde nasi gerdege girecegini anlaticak degilsin ama tabi ufak tavsiyeler verirsin iste kadinlar ilk seferde utangac oldugundan isigi acma mumkunse hatta cok kisik ayarda kullan felan, sonra onlari otele yada evemi nereye gidiyolarsa birakir sende yengeyle beraber evine donersin olani biteni bu,

aahhaa yeni goruyorum jij bent in belgie man  :D isin kolay rahat ol

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

valla aga angaranın adetleri berbattır...damadın yanından ayrılmıcan...damada tecrübe öğretecen...gerekirse dayak yicen...kına gecesinde damadın  yanında oynucan...damada çatal-bıçak-iğre-tabak-yangın tüpü felan sokmaya kalkışacaklar muhtemelen sana da sokacaklar...iizin vermceksin...gerekirse kendine sokturup damadın zarar görmesini engelliceksin  felan filan işte eğer ne yapacağını bilmiyosan olayın akışına bırak kendini

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

murdery bunu yazdı:

valla aga angaranın adetleri berbattır...damadın yanından ayrılmıcan...damada tecrübe öğretecen...gerekirse dayak yicen...kına gecesinde damadın  yanında oynucan...damada çatal-bıçak-iğre-tabak-yangın tüpü felan sokmaya kalkışacaklar muhtemelen sana da sokacaklar...iizin vermceksin...gerekirse kendine sokturup damadın zarar görmesini engelliceksin  felan filan işte eğer ne yapacağını bilmiyosan olayın akışına bırak kendini

Koptum hocam ya o ne öyle :D

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasiiin03
    yasiiin03's avatar
    Erkek

Anakroniq bunu yazdı:

murdery bunu yazdı:

Koptum hocam ya o ne öyle :D

hahahhaha :D aynenn ya

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam sağdıç olmuşsun.Öncelikle seni tebrik ederim.

-Sağdıç damadın en yakın arkadaşlarından biri olur.

-Damat evlilik heyecanı, telaşı, gelinin kuaförden alınması, evden çıkarılması vs.. sebeplerden dolayı düğün yerindeki bazı şeyleri unutmuş yada aksatmış olabilir.(Düğünde çalınacak şarkılar, dans parçası önceden ayarlanmışmı vs.. Ayrıca düğün yemekli ise yemek davetlilere dağılımı, düğünde nikah kıyılacaksa şahitleri ayarlaması, ayarlanmışsa orada olup olmadıklarının kontrolü, düğünde çekilecek fotoğrafların teslim alınması ve takibi, yolu kesen çocuklara zarf verilmesi, ve akla gelebilecek tüm küçük eksiklikleri tamamlaması gereklidir.)

işte sağdıç burada devreye girer ve bu eksikleri giderir.Damada yardımcı olur.Demekki biraz eli cebine gidek.Eğer maddiyat olarak ii değilse daha önceden damattan para almalıdır.Bu parayla eksikleri tamamlar.Kullanmadığı parayı daha sonra damada iade eder.tercihe bağlı para alıp almamak.Kısacası düğün sahibi olacak !

-Sağdıç olacak kişinin ayrıca evli olması daha iidir.Evli adam evlenenin halinden daha iyi anlar.

-Sağdıç aynı zamanda damata manevi destek te verir.Ona gerdek gecesinde yapması gerekenleri de uygun bir dille anlatır.( Dini olarak yapması gerekenler, geline karşı kibar olması, aceleci olmaması, bazı yörelerde geline yüz görümlüğü takılması vs.. şeyler.Ayrıca cinsellik bilgisi vermesi gerekir.Bunu Pm ile anlatabilirim.)

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 6633 Toplam Mesaj: 34