Bez Bebek İzleyen Var Mı?
-
kanal değiştirirken bi bakıyim nedir ne değildir diye.Bu ne lann Bunu izleyen çocuklar gerizekalı olur.bide akşam kuşağına koymuşlar.yoksa yetişkinlerde mi izliyor.
-
kardes sen akşam denk gelmissin :D akşam sabah farketmiodu bi ara sürekli veriyolardı ve bizim sınıfta kızın biri çok fazla izliodu kız saten ineğin teki neyse komsumuzun küçük kızıda izlioda garibim hep acıdım halada acıyorum onu izleyenlere:D
-
izleyen varsa hemen halledelim :D
-
Gerçi bu konunun silinebilitesi baya yüksek,
Kaldıki Türkiye pazarına giriş yapan fox tv.'nin bugüne kadar geçen zaman içinde işe yarar bir proğram yaptığı görülmemiştir.
Adamlar yayın akışını dangalakça bir dizi ile dolduruyorlar.
-
kardeşimle kumanda kavgası sonucu milletin bana kızmasına sebep olan sittiriboqtan dizi...
-
ben izledim aynı senin gibi kariştirken denk geldi . Fox daydi sanirim aptal birşey - allah tüm saçmaligi o diziye vermiş adami manyak eder.
-
20 yaşında ve onu hala izleyen tanıdığım var
Ne yani abi olamaz mı bende Selenayı izliyorum ona bakarsan.Ah Sinem Kobal ah :)

-
abi o dizinin olmadığı saat yok ki?
sabah akşam ne zaman zap yapsam "bez bebek"
allah belalarını versin :|
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Ne yani abi olamaz mı bende Selenayı izliyorum ona bakarsan.Ah Sinem Kobal ah :)
-----------------------------selenada hiç değilse biraz mantık var.
bide perfinya diye malcana bişi daha çıkartmışlar. lalalalalala peeeerrfiiinnyyaaaaaaaaaaa
-
hacı benimde kucuk kız kardesım izliyordu. la bıgun usenmedım bende ızledım bıraz cogu kanaldakı gıbı bos seyler ve gereksız cocukların zıhnını bos seylere ugrasmaya zorlayacak seyler.
ne bıcım bı yayın anlayısı annamam ki ya. :@
-
arkadaşlar beni yobaz gibi görmeyin ama 7- 8 yaşındaki çocukların sure öğrenmesi sakıncalı bulunurken böyle sefil fikirli şeyler izlemesi çagdaşlık.
(