Bez Bebek İzleyen Var Mı?
-
türkiyede her şey magazin üzeri yapılıo nerdeyse saten en gıcık olduğum programlar MAGAZİN programlarıdır arkadaş ne kadar gereksiz insan ve kendine sanatçı diyen varsa orada kendine prim sağlamaya rant sağlamaya çalışır, kimin eli kimin g.tünde belli değildir yok o onlan aşk yaşıomuş yok öteki ben daha iyiyim diğerleri b.ktan mankenler desen abovvv hiç konuşmaya bile değmez.
dizilere gelince - kurtlar vadisini 1. bölümden 5. bölüme kadar mı ney izledim 2.yayınlanmaya başladığında o zman dizi bitmişti :) sonra bi daha yüzüne bakmadım,
sezon başlarında bi ton dizi başlar 7. veya 12. bölüme kadar final yapmammışlarsa bilinki o dizi reyting alıyodur ve yoluna devam eder, kimse izlemiosa niye devam etsin ? gereksiz dizi dolu hadi onu geçtim tv izlemeyi bırakalı benim yıllar oldu discovery izlemiyonmu lan diceniz burası afyon uyduda yok ewde amk onu bile izlemiom S:
dizi olarak harbi izlediğim 2 dizi var biri kavak yelleri öbürü arka sıradakiler. başkada izlemiom türk dizisi olarak.
-
Bir Zamanlar Sihirli Annem Vardı Bizim komşunun 5 Yaşındaki Kızı bunu İzleyip Bende uçacağım diyerek ranzadan atlamıştı kız beyin kanamasından öldü bence yasaklalanması Laazım
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------
Bir Zamanlar Sihirli Annem Vardı Bizim komşunun 5 Yaşındaki Kızı bunu İzleyip Bende uçacağım diyerek ranzadan atlamıştı kız beyin kanamasından öldü bence yasaklalanması Laazım
-----------------------------abi :D pokemon vardı çocuk kendini çerizard sanıp atlamış.Gazete küpürü var bende gazetecinin biri gitmiş başlık şu
"İyileşiyim yine atlıyıcam"
Kusura bakmada Türkiyede 3-5 çocuk ne yaptığını bilmiyorsa suç kimde?
O zaman magazin programları var kızlarımız ordaki orospulara özensin ona buna versin!!Kaldır magazini, kurtlar vadisi var ben kan gördümü canım adam öldürmek istiyor polata özeniyorum, aşk dizisi var orda kötü karaktere özeniyorum.
Hadi bunların hepsini geçerli neden gösterip kaldırttır ??Mümkün mü..
Tek bir şekilde kalkar millet izlemezse.Millet magazine meraklı, pokumona meraklı, sihirli annelere meraklı.Tvciler napsın para deridnde.Burası sıkı yönetim mi ki onlar vermezse millet izlemez diye düşünüyorsunuz.ADam para yapmaya bakıyor.Millet salak olmasın kapatın magazini..
-
bilinçli seyirci olduktan sonra 0 çeker o programlar kaldırın diye baskı yapmaya gerk yok ;)
-
ne akşam kuşağı her kuşakta var sabah öğlen akşam ...
-
aklıma fikir geldi amk :D
TBT TV die açcıcan bi tane bide oluşturucan takımı yapıcan yayını bilgisayar üzerine eğitim üzerine anam avradım olsun feci faydalı olur.
TBT TV İsterük :> çok mu uçuk oldu :S
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------aklıma fikir geldi amk :D
TBT TV die açcıcan bi tane bide oluşturucan takımı yapıcan yayını bilgisayar üzerine eğitim üzerine anam avradım olsun feci faydalı olur.
-----------------------------bilmem bi ara Teknoloji TV vardı eğer finasnmanın olursa nie çok olsun
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------aklıma fikir geldi amk :D
www.mogulus.com dan bi internet tv kanalı açak? ben açmıştım bi tane ama elimde yayınlicak yayın olmadığı için öyle duruyor:D test card oynuyor şu an www.mogulus.com/bxatv -
aslında kanal açmak çok pahalı bir iş değildir sanırsam önemli olan konusunu bulmaktır mesela bknz: akıllı.tv adamlar yaptı helal olsun sıkıldımı seyrediyorum :D bazen çok kamil adamlar var :D
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------www.mogulus.com dan bi internet tv kanalı açak? ben açmıştım bi tane ama elimde yayınlicak yayın olmadığı için öyle duruyor:D test card oynuyor şu an www.mogulus.com/bxatv
ya hoca cidden zikicem.Türkçe dil diye baktım olaya bak
http://www.mogulus.com/radyoruzgar
akşam akşam sinirlerimi hoplattı onun bunun çocukları..Pkk bayrakları falan vardı..Şerefsiz itler..İşte Atatürk'ü tanıtma projesine bu site aslında ii olur .Şu nickmatoru bi yayınlayayım el atıcma onada.