Bez Bebek İzleyen Var Mı?
-
Maalesef ben izliyorum. Kulina, müdür beyciğim, Nana, Simge, joker... Sadece o 2 tane küçük piç kurusuna dayanamıyorum. Hele oğlan tam spastik. Konuşurken anlamsız kaş göz hareketleri :|
iğreniyorum ondan... ama senaryo akıl dolu :S
-
bu tip programlar artık hiç tvden eksik olmayacaktır.
hayırlısı olsn.
-
efrasyap bunu yazdı:
-----------------------------BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------efrasyap bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar beni yobaz gibi görmeyin ama 7- 8 yaşındaki çocukların sure öğrenmesi sakıncalı bulunurken böyle sefil fikirli şeyler izlemesi çagdaşlık.
(
-----------------------------biraz daha açsana kardeş
---------------------------gayet acık ve net Din ve töreyi öğrenmek yaşamak nedense gericilik oldu
ama minik beyinlere pokemon-bez bebek-sihirli annem vs izletmek ve onlara inandırmak onların varlıgına inanarak büyümesi çağdaşlık
ben her ne kadar dindeki hurafelere karşıysam sosyal hayatın mitelojilerine karşıyım.
-----------------------------kardeş bende böylde düşünüyorum aslındada emin olmak için biraz daha aç dedim;)
-
mali gecen carkıfelekte bişey soyled:"14 saat bezbebek yayınlıyolar 4 saatte bize ayırıyolar".
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------haha bunu göstermezsem olmaz :D
-----------------------------ya ben sındı bısey dıcem hay a.k ulan ne bıcım ulkeyız ya ,
gerci fox un kımler tarafından yonetıldıgı de bellı ya neyse ... :|
haha bunu göstermezsem olmaz :D
----------------------------- -
karahanx bunu yazdı:
-----------------------------grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------haha bunu göstermezsem olmaz :D
-----------------------------ya ben sındı bısey dıcem hay a.k ulan ne bıcım ulkeyız ya ,
gerci fox un kımler tarafından yonetıldıgı de bellı ya neyse ... :|
haha bunu göstermezsem olmaz :D
-----------------------------
-----------------------------Firefox kullanıyorsun değil mi? :)
-
A.k zıvanadan çıktı bu insanlar iyice , tamam da kardeşim 1 saat olur 2 saat olur bu saçmalıklara mı ayırıyorsunuz tüm günleri ? Oyuncaklar dünyasıymış ! Sen git kendi dünyanla kolaçan ol ahmak herif Türk ü eziyorlar savaşlar çıkmış yumurta göte dayanınca mı akıllanacaksınız !
-
ne kadar salakça bir dizi
-
kişisel zevk meselesidir ,çocuğu izliyo diyipte izleyen ebeveynlerle kuşaktan kuşağa geçen yapıtlar böle yapıtlar (: ama dizikolik haline getirtip kendini anında saat dakika saniye kavramına bağlayıp açıyosanız kanalı gerizekalılık rütbesine adım atmış oluyor sanırsam
-
izlemiyorum fakat denk geldi izleyen olabilir onu seven olabilir, kurtlar vadisi seven olabilir, aşklı böcüklü seven olabilir.Seven olabilir de olabilir.
Açıkçası 6-12 yaşlarında çocukların (hatta 6-40) kurtlar vadisinde kendilerini polat yerine koyup sigara içmesinden, millete artistik yapmasından daha iyi bile.Hadi canım demeyin Türk insanlarının kişiliği arşatırmaya göre 45 yaşından sorna oturuyormuş 40-45 arası.Yani bu yaşa kadar örnek alır..Özentilik değil insanlar örnek alır.
boş verin abi kim ne isterse izlesin.Tutulmasa yayınlar mı?
Kimse kusura bakmasında dünyada Türkiye kadar magazine şuna buna kızıp magazin izleyen adam bilmiyorum bu kadar fazla mıdır.Magazine kızıyoruz, yok bbg ye kızıyoruz, popstar jurilerine kızıyoruz ama yayınlanıyor.
Bu onların tuttuğu anlamına gelir.Eğer böyle yayınlar tutuyorsa bu tvlerin salaklığından değil halkın bilinçsiz seyirci olmasındandır.Tv de tke birşey izliyorum dolud izgin yıllar vardı.Birde kurtlar vadisi izlerim.Onun dışında bütün gün tkaıldığım tek kanal discovery channeldır.
Yani kimse kimseye bok atmasın abicim herkes kendine baksın bu kadar saçma yayın var.Bunlar kesinlikle halkın merağından yayınlanıyor.İzlemezlerse kimsede koymaya cesaret edemez çünkü tutmaz.