Bez Bebek İzleyen Var Mı?
-
beyler ciddi ciddi bi kanal açalım TBT TV gibi ya da Mürid Tv falan. Şifre bi kişide olsun yayınlar o kişiye netten yollansın o elesin falan.
-
1 kişiyle olmaz hacı o iş. hem herşeyden önemlisi nerde yayınlanacağı öle anlatımlarda olsa mesela ders ders olsa atıyorum adam html asp php yi hem anlatımlı hem uygulamalı anlatsa filan güzel olurdu da işte ekipman filan ? nasıl olcak yoksa ekran görüntüsü alan programla görüntü alsan bide ses kakıcan ona vs bi ton iş inca düşünmek lazım ayrıntılarıda düşünmek lazım falan filan .
fikiri attık ortaya bünyeden çıkmıosa ben nabiim :)
-
çocuklarımızı moron yapmakta üstümüze yok bi dünya dizi var böle aq...
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------1 kişiyle olmaz hacı o iş. hem herşeyden önemlisi nerde yayınlanacağı öle anlatımlarda olsa mesela ders ders olsa atıyorum adam html asp php yi hem anlatımlı hem uygulamalı anlatsa filan güzel olurdu da işte ekipman filan ? nasıl olcak yoksa ekran görüntüsü alan programla görüntü alsan bide ses kakıcan ona vs bi ton iş inca düşünmek lazım ayrıntılarıda düşünmek lazım falan filan .
fikiri attık ortaya bünyeden çıkmıosa ben nabiim :)
-----------------------------
bi webcam bi mikrofon bikaçda yayın bulursak işte bitti gitti:D -
valla benim abim 21 yaşında ama bez bebeği izliyo ben de şaşırıyorum :|
-
Kardeşim izliyodu (6 yaşında ) Büyücülerin cincilerin olduğu bi sürü dizi var. Çocuk baya bi anormalleşmişti. Televizyonu komple yasakladım Sadece benle beraber haberleri izleyebiliyo şimdi :)
-
sırf joker varya onun için izliyom denk gelirse:D
-
Bu tür dizileri yapanları yakalayıp çöpe atcan amk
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------Gerçi bu konunun silinebilitesi baya yüksek,
Kaldıki Türkiye pazarına giriş yapan fox tv.'nin bugüne kadar geçen zaman içinde işe yarar bir proğram yaptığı görülmemiştir.
Adamlar yayın akışını dangalakça bir dizi ile dolduruyorlar.
-----------------------------dai öle deme denk geldikçe arka sıradakileri izlerim
-
hem sihirliyim hem gerçekkkk nanına nınnanana nınaaa. artık burdayım nana herkese yardım edeceeeek. gündüz insan geeece beeez bebeeek. bu sırrırmızı kimse bil me ye cek.
http://video.google.com/videoplay?docid=8368277077766410437&hl=en
en son türkiye almanya maçını izlemiş bir televizyon izlemeyeni olarak hayatımda gördügüm en boktan tanıtım ve intro fragmanda gördügüm gibi sanırım sitkom tarzı sikindirik bi dizi allah beterinden saklasın izleyen arkadaşlarada bücür cadıyı tavsiye ediyorum küçükken izlerdik aggg