Bi Siteye Flood Çektim İşe Yaradı Ama İp Yi Gizlemeyi Unuttum
-
yaff napcam şimdi bişi olurmu demiim olur heralde kaç ay yerim :D
-
Bişe oLmaz
-
http://www.valivecdigonullisesi.k12.tr site bu görürsünüz biraz fazla üye oldu :D wallamı bişe olmazmı yani resmi site ama
-
yeni biilişim yasasına gore internette bilgi alma ve yayma ozgurlugu,yayın yapma,tanıtım ve herturlu kişisel kurumsal tüzel kişiliklerce acilmis olan web sitelerinin yayın akışını sekteye ugratmak veya kapatmak 6 aydan 2 yıla kadar hapis ile sonuclanmaktadir.fıkrasını bendini bilmiom tam olarak.
zaten ip gizlemiş olsanda adsl hattından belli olurdu zaten yapabilecegin bişi yok dua et o adamlar bu yasalardan haberdar olmasın ve sikayetci olmasin yoksa bi gun ziliniz calar ve seni de gotururler.
-
kimse flooda ceza vermekle uğraşmaz.. savcılar anlamıyo bi boktan..
-
sitede bir üye wardı ama siteye üye olunmuo bişiler yapmışlar siteye üye olunmuo ama biraz uğraşıp başardım öle flood çektim derim yaff siteye üye bile olunmuo nasıl üye olcam biri ele geçirmiştir makinemi falan desem yerler mi?
-
yandın hoca.bi arkadaşımız vardı yönetim kadrosundan bazı abilerde bilir.korkusuz nickli bi arkadaştı.o da öle flood çekti biyere.ip'ide açık bırakmış çok prof olmasına rağmen.ama yinede yakalandı.4 ay oldu sanırım hala içerde.arada bir arıyo galiba holy i flan.
-
Fistandantilus bunu yazdı:
-----------------------------
kimse flooda ceza vermekle uğraşmaz.. savcılar anlamıyo bi boktan..
ama site bi açılıo bi servis dışıdır dio :D -
Artık emniyet bu gibi olaylara çok önem veriyor , allah yardımcın olsun , şimdi o sitenin adminleri senin ip'ni çoktan anlayıp gerekli yerlere bildiri vermişlerdir ..
-
kokainman bunu yazdı:
yandın hoca.bi arkadaşımız vardı yönetim kadrosundan bazı abilerde bilir.korkusuz nickli bi arkadaştı.o da öle flood çekti biyere.ip'ide açık bırakmış çok prof olmasına rağmen.ama yinede yakalandı.4 ay oldu sanırım hala içerde.arada bir arıyo galiba holy i flan.
abovvv nese yatçaksamda bu işten yatiimm :D :D da okul nolcak :Dedit:= yaff bu yasa daha yeni çıkmadımı nasıl 4 aydır yatıo beah
-
ulamn bokmu var floodla mloodla ugrasion gotun tavan yapacak diye yusufa donecen simdi hic yoktan madem istiom bişiler yapmayi git prog dili ogren isko yolunda ilerleyecegine.ip n zaten bellidir de,bilişim polisleri direkt bişi yapamazlar kasayi alip gotururler hdd incelerler ip yetmez tek basina,hdd değiştir ama eskisini ez kır parcala yani,cope mope atma.