Bi Siteye Flood Çektim İşe Yaradı Ama İp Yi Gizlemeyi Unuttum
-
yellowstar bunu yazdı:
-----------------------------
korkutmayın müridimizi :D Bu vakite kadar durduğuna göre yusufluk bi durumda şu anda :)
la zaten az önce yaptım olayı amq :D kafamda güzel müridim müridsin müridiz eühehüe -
hacı sen gülüyon da bu arada valizleri de hazırlıyon dimi?
neyse hazırlamıyosan bi bahane buluruz.Dersin biri benim pc ye trojan sokmuş o da tbt den denyo yu download etmiş,sonra da denyo bu siteye flood çekmiş der yırtarsın:))
-
bizim arkadaş bi siteye flood çekmişti 3 ay sonra kanserden öldü :D :)
-
güzel kardeşim eğer site yayını kesilmemişse,yani site açılıyorsa g*t ün şimdilik sağlamda...fazla takma, polisler her flood a reaksiyon vermeden önce gidip kapkaçı önlesinler pez.vler.
-
cosmic kardeş hala gülüyonmu acıyom la sana hapislerde çürüyecen 18 den küçüksün seni atacakları yerde belli sizin koğuşta senin gibi bissürü kendini hacker sanan bebelerle kucaklaşırsın artık :))
-
Flood çektiği site benim site bende diyorum kim f5 e basıyor :DD
-
herhangi birşey olursa da benim IP m kullanılarak böyle birşey yapılmıştır diye yaz savunmanı.mahkeme kağıdı neyin geldi diyelim işi sağlama almak için harddiski(format atman işe yaramaz adamlar laboratuarlarda falan çalışıyolar : D ) falan değiştir.gtü sağlama al ama bişey olmaz söleyim korkmana gerek yok.bi mahkeme açmak kolay değil öyle dilekçesi avukat parası şu bu. : D
-
hoca senin kalemin kırılmış zaten sen artık içerdeki hayatını düzenle benim sana tavsiyem içeri girer girmez ezdirme kendini otoriteyi bas yoksa çaycı filan olursun içerde ziyaretine geliriz arkadan 2 çay 3 çay die bağırırlar.girince neyden girdiğini sorarlar kız kardeşime laf atmış biri ailesini kaldırdım filan dersin.sonra içerden çıkmak istemezsin :D
-
kaç git olm burdan yakalarlarsa kötü olur şimid mitten adamlar snei hükümet araçlarıynan gözetlemek için yola çıkmışlardır.
-
8mm bunu yazdı:
Flood çektiği site benim site bende diyorum kim f5 e basıyor :DD
haashdhsahdhas yarıldım a.q :DD:D:D:D:
Toplam Hit: 5261 Toplam Mesaj: 50