Bi Siteye Flood Çektim İşe Yaradı Ama İp Yi Gizlemeyi Unuttum
-
PyRoN bunu yazdı:
-----------------------------
cosmic kardeş hala gülüyonmu acıyom la sana hapislerde çürüyecen 18 den küçüksün seni atacakları yerde belli sizin koğuşta senin gibi bissürü kendini hacker sanan bebelerle kucaklaşırsın artık :))
ben kendimi hacker sanmıom ki verdiğim site joomla bakalım bilen bi kişi varmı joomşa die sordum joomlaya üye olunan ip kayıt edilmiyor ki :D:D ehüeühe ayrıca sizin yorumlara gülüorum hep :D -
Arkadasim böyle kurumsal bir siteden ne istedin? Kusura bakma ama ne yapsalar yeridir sana artik.
-
G-Turk bunu yazdı:
Arkadasim böyle kurumsal bir siteden ne istedin? Kusura bakma ama ne yapsalar yeridir sana artik.
arkadaşım bişi istemedim yaff zaten bişede yok sitede zaten yukarda ki yazımı okuduysan bana bişe yapamıcaklarını söledim ellerinde ipim bile yok yani -
lan cock aglıcak :D
-
BozcaN bunu yazdı:
-----------------------------lan cock aglıcak :D
heee ağlıom burayı sular seller götürdü bea okumadan yazmayın lütfen :D -
Cosmic kardeş denyonun ayarları neydi flood çekerken?Bende denedim sizin liseye ama olmadı yau :D hitiniz 10000i geçti ama üye sayısı deişmedi :D
-
yaff kardeş normalde siteye üye olunmuyor üyelik sayfasını html olarak keydet sonra hata veren javascripti kaldır vede o formun actionunu üyelik sayfasına göre ayarla zaten sorasını yaparsın :d vede bizim okul diil arkın okulu :d
-
İi bi deniyim :D arkadaşının fln farketmez,o kadar hit yaptırdım o siteye :D
-
sen yoksa vali vecdi gönüldemi okuyorsun bu lise bizim eve çok yakın, merak etme bişey olmaz, bu siteye elemanlar pek birşey anlamıyorlar :D, vecdi gönülde okuyorsan pm at görüşelim..
Toplam Hit: 6516 Toplam Mesaj: 50