Bi Siteye Flood Çektim İşe Yaradı Ama İp Yi Gizlemeyi Unuttum
-
delphi biliom zati yaff bide denyoyla flood çektim ne iskosu :D
-
geçmiş olsun zaman akıp gidiyor anlamazsın bile 6 ayın nasıl geçtiğini sıkma canını bu saatten sonra namın yürüsün :)))
-
en az 30 yıl ysrein gçimeş osuln şiddemin , hsaipanhe iimnsi kğouş nauamnrı fln ysrzaıan zeniiyarte gliirez artık. Annene sylöe şdmdiein çtannaı halsıazırn deirm
Powered by services.tahribat.com/bokcorbasi.aspx :D -
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
en az 30 yıl ysrein gçimeş osuln şiddemin , hsaipanhe iimnsi kğouş nauamnrı fln ysrzaıan zeniiyarte gliirez artık. Annene sylöe şdmdiein çtannaı halsıazırn deirm
Powered by services.tahribat.com/bokcorbasi.aspx :D
bu kadarda dalga geçilmez hadi 4-5 ay desen inancamda bu kadar olmaz :D -
takma kafana hoca.cumhuronat gibi lamer şahin gibi hapishaneden çıkınca iş teklifleri yağar sanada.namın yürür.
bu yasa her zaman vardı.soradan dahada katılaştırıldı.yani sen o arkadaştan çok daha fazla yiceksin.
yazık ya :( -
la bunu yaptığımı kimler bilcek ki iş teklifi gelsin altı üstü bi flood yaff denyoyu ayarladım bastım tuşa :D
-
http://www.valivecdigonullisesi.k12.tr site bu biraz incelesenize veritabanına girerim belki (hayal) silerim üyelikleri :D ama normalde siteye üyede olun muor
-
korkutmayın lan adamı bende o korkuyu çekmiştim 2-3 yıl önce :D hatta sitenin anasayfasına ipmi yazıp polislere verdik filan diyolardı çok korkmuştum gezerken etrafıma bakıyodum polis var mı diye :P
-
Fistandantilus bunu yazdı:
kimse flooda ceza vermekle uğraşmaz.. savcılar anlamıyo bi boktan..
-----------------------------anlamamalari ii mi kotu mu?
yaptigi $eyi savciya vatana ihanet gibi anlatirlarsa sıçar :)
-
Fistandantilus bunu yazdı:
korkutmayın lan adamı bende o korkuyu çekmiştim 2-3 yıl önce :D hatta sitenin anasayfasına ipmi yazıp polislere verdik filan diyolardı çok korkmuştum gezerken etrafıma bakıyodum polis var mı diye :P
korkmaktan diil be abi şuan evde gülmekten tutamıom kendimi joomla eüheüh siteye de gülüom amq 2000 üyeyi kaldırmadı zavallı :D
Toplam Hit: 5263 Toplam Mesaj: 50