Bilgisayar Başında Ömür Geçiren Asosyal HIMBIL Şişman 5 Dakka Koşan İnsanlar Değiliz Dimi...
-
Tahribatçılar Arasındaki Bi Spor Yoklaması Olsun Bu....
Kaçımız Sporla İlgileniyor...?Ne Derecede İlgileniyor...Başarıları Nedir...Hangi Organizasyonlarda Yer Almıştır...
Ben Masa-Tenisi Oyuncusuyum...İlgilenen Arkadaşlar msn gelirse konuşalım karatahta39@hotmail.com
-
sporu sikim hoca ben beden derslerinde bile rapor alıyodum bi bok yapmıyodum
spor benim felsememe aykırı.gereksiz bir iş dön dolaş aynı yerdesin bence daha faydalı işler var illaki hareket şartsa onun yerine hareketli bi işte çalışırım .
ayrıca kiloluda değilim günde 2 saat yürümek yetiyor.hayat yürütüyor zaten
-
walla ben baya zayıfım lisanslı taekwondo'cuyum kırmızı kuşakda bırakdım 3 bronzum war :) ayrıca thaibox da yapdım çok şekil adamımdır asosyal hiç değilim tanıyan bilir beni :)
-
abüü ir2 bakmayın siz kafası çalışmaz onun fazlaben bilirim :D
öhüm öhüm abi şişman deyiliz normaliz ayrıca futbolcuyum ha ir2 karateye gitmişse bizde kung-fu ya gittik
şimdi çekirgelerim koşularda falan birinciliğim var daha saysam bir sürü çıkar sporsuz olurmu abüü ya ot gibi pc başındada oturulmazki :D
-
yaşım 15 boyum 1.90 çok pis basket oynarım -
4 yıl amatör basketbol 1 yıl vücut geliştrime üni muhabbeti nedeniyle spor aktivitelerinin uyku ihtiyacımı arttıracağı düşüncesiyle spora ara vermiş bulunmaktayım yarışmacı arkadaşlara başarılar
-
yatak sporlarında harikayımdır
onun dışında mecbur kalmadıkça (köpek kovalaması , derse yetişme hariç)
ziksen koşmam
-
NBA TV izleyen bilir O'Neal gibi bişeyim yaşıtlarıma göre iriyim 1.73 üm i love this game derim sağda solda basketçiyiz işte a.q.
-
valla benle futbolda kapışacak varsa buyursun.hergün halı sahada maçtayım.brz kilo attırıyor bana
-
walla ben şişmanın tabı fastfood yıyecekler ye ustune bıde pc başında otur vay halımıze....
-
bende öyle asosyal değilimdir..
7. sınıfa kadar amatör futbolcuydum.. baya zayıftım ozamanlar 10 numara giyiyordum takım kaptanıydım ama 7. sınıftan sonra futbolu falan bıraktım göbek büyüttüm :D