folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilgisayar Başında Ömür Geçiren Asosyal HIMBIL Şişman 5 Dakka Koşan İnsanlar Değiliz Dimi...

Bilgisayar Başında Ömür Geçiren Asosyal HIMBIL Şişman 5 Dakka Koşan İnsanlar Değiliz Dimi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Dağ bisikleti kulubüne üyeyim---yüzerim---futbol---ama en önemlisi kasa için tamir yaparken sürekli hareket halinedyim spor yani :))..lan unuttum 5.sınnftan liseye kadar voleyboll oynadım bide :))...övünmek gibi olmasın

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    10. sınıfta okuyorum 53 kiloyum 1,76 boyundayım 2, amatördük bu sene 1, amatör olduk birinci amötörde top koşturuyorum şık frikikler atar tribünde oturan 30 kişiyi coştururum solağım ama sağ ayağımıda gayet iyi kullanıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar. gündüzleri 5 ten 8 e kadar antreman yapar geceleri de pc başına dünerimokul uzak olduğu için sabahları mecburen depar atıyorum :))

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    1 sene yarıs bısıkletıyle (o zmanlar TEK MERAM dıye bı takım vardı sonradan kapatıldı) kosudaydım, 1 sene kıck box karıyerım var. Bıraz taekwondo var ama amator yanı. Sımdı boksla ılgılenıomda yasım gectı be anam.

Askerlıkte yaptıgım sporları sayarsak epey spor karıyerı olan bı ınsanım. Bde bos kalmaya gelemem. Yapacak hıc bı ıs bulamayım gıder odun kırarım ole bı yapım var. Ama canım sıkıldımı kıbrıt copunun yerını degıstırmem. Oyleyım yanı..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

WaLLa asosyal olmamama rağmen şişman bir insandım. Ama artık kilo verme zamanı geldiğini anladım diyetisyene gittim. 15 günde 3,8 kilo verdim. Kilomu 78,9 dan 65 civarına düşürmeyi planlıyorum.

Bilgisayar başında zaten hiç yemek yemiyorum ki

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_KoRSaN
    SaNaL_KoRSaN's avatar
    Erkek
    Len Siz  FioguyU  Taniyomusunuz  O ßenim örenci Len ßide  zidane  vardi keratayida ߀n £qitim  ama  EsKidendi cok Eskiden  :D  ah  uLanm a.q  Nerde eski GünLer  :D    ßen ßİZİM okulun takım kaptanıydım ßakLavasına mac  yapaLimi  HaLa Sahada :D 
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    oturun pc nizin basinda iste fantazi cikarmayin..

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arahman
    arahman's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:

abüü ir2 bakmayın siz kafası çalışmaz onun fazlaben bilirim :D

öhüm öhüm abi şişman deyiliz normaliz ayrıca futbolcuyum ha ir2 karateye gitmişse bizde kung-fu ya gittik

şimdi çekirgelerim koşularda falan birinciliğim var daha saysam bir sürü çıkar sporsuz olurmu abüü ya ot gibi pc başındada oturulmazki :D

ortağıma katılıyorum ir2 konusunda.her neyse ben asosyalım evden ayda yılda bi kere çıkarım tabi futbolum fazla iyi değil ama her mahalle maçında oynarım.koşarım dakkalarca koşarım fazla yorulmam.arkadaşlar gitmesin diye tren yolundan okula kadar koştum ama ne fayda o gün tören varmış gideceğim yere erkense yani daha varsa bi durak öncede inerim tabi insan varsa geze geze gelirim. bu kadar yarında hdd almaya gitcem : )

Agrasif miyim neyim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    barbun
    barbun's avatar
    Erkek
    Bi ara lisede güreş yaptım, bi ara halı saha futbola dadandım. En baba sporumu kürek takımında 8 tekte yaptım. güzel günlerdi. asılın küreklere sapanca da boğazda yarıştmıştırk. şimdilerde öğlen arası bir iki tur atarsam kar sayıyorum. eee bekardık evlendik barklandık. 2 tane haylaz istemesen de sana siporunu zaten yaptırıyor arkadas.

Haklıyım Haklısın HACKLI.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ana la harun biz kardes miyiz ? biri beni disari cagirmadan sikseeeeen evden cikmam bende :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Erkek

taekwondo - kırmızı siyah da bıraktım...atletizm - başlamadan bitti gibi...body - bildiğin badi. haa bi de yüzme yaptım bi ara.

Toplam Hit: 6870 Toplam Mesaj: 46